World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze nyilván más ha valaki gusztustalanul basecampel. Vagy akkor is kempel ha lehetne normálisan is harcolni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nálam kész katasztrófa a T62 pedig így néz ki most a helyzet:
T-54-> 247csata 68.42% WR
T-62A->39csata 48.72% WR
Egyéb statisztikát sajnos most így melóban nem tudok megnézni mert tankra lebontva most nem tudom melyik statisztikai weboldal írja ki.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"Háborúban" erkölcs és morál? Ugyan már, csak a gyõzelem fontos.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem hülyeség amit csinálnak. Eléggé fontos hogy a csata elején ne bukjon az ember sok HP-t, mert késõbb csata döntõ lehet a dolog.
Másrészt a hátul is relatív fogalom. Mert ha éppen onnan tud sok sebzést leosztani, akkor egyáltalán nem haszontalan a dolog.
Én is inkább hagyom hogy mások spottoljanak nekem a csata elején, hogy ne bukjam el a HP-m.

Miért ne lehetne?Nem vonom kétségbe,hogy tudnak játszani,hiszen jó a statjuk.És a végén eldöntik sokszor a csatát azzal hogy kilövöldözik a maradékot.A fedezékbõl való lövöldözéssel is össze lehet szedni egy csomó sebzést.
Én morális és erkölcsi vonatkozásban vizsgálom az efféle magatartást!<#smile>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nyugi, ahány ember annyi vélemény. Nekem speciel az egyik kedvenc tankom. Randomban is szeretem. Nagyon jó az a rof.

Majd nálad is elválik, hogy bejön e vagy sem.
Ha ezt csinálja, akkor a winratéja nem lesz valami nagy.

Persze az "onnan puffogtatnak" sokmindent jelenthet: szuper TD pozícióból letolnak csatánként 3000 damage-et...vagy nem...
Ne már.
Akkor hiába várom messiásként a t62-t? Mert azt hittem, akkor lesz végre egy olyan T10-es tankom amivel jó lesz a stat 😊

Hmmm.érdekes jelenséget figyelgetek már egy ideje.
Csata után mindig megnézem a statját annk akit kiszúrok ezügyben.
Itt van mindjárt ez a Flasz nevû emberke.Vele már vagy 4-5x összefutottam és mindig ezt csinálta.
Következõ.:Elbújnak a csata elején hátul valami fedezékbe és onnan puffogtatnak,függetlenül az adott csatában szereplõ tankjuk típusától.Ha a csapat elvérzik,akkor továbbra is ott maradnak és lövöldöznek amég lehet.
Viszont ha elõnybe kerülünk,vagy éppen döntetlen szagú a dolog,akkor a csata közepe vagy inkább a vége felé elõrontanak az érintetlen tankjukkal és lemészárolják a low hp-s enemy tankokat.
Akiket ilyesmi magatartással kiszúrtam,az mind jó stattal rendelkezett.
Akkor tehát ráfoghatjuk erre,hogy stathúzó taktika és nem szánalmas undorító játék?<#miaz>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Mindegyik tier 10 orosz med ordénáré szar randomba. Ellenben a T54-el. Ott még elég az a leadott alfa sebzés de tier 10-essel egyszerûen bedarálnak hiába nagy a rof. Azokat csak platoonban ha randomra viszed. CW-n falkában jön elõ igazán az elõnyük.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy E4-el hogy tolod?
Csak, hogy kicsit megszeressem már azt a jószágot 😊

Percenként frissítem az oldalakat, hogy megtudjam végre milyen buffot kap a Lorraine 40t tankom!
Milyet milyeeeeet?
Ja tényleg, néztem is hogy hiányos az öltözéke.
Mondjuk annyira nem baj. Mert tényleg nem szabad neki jó armort adni.

Maala
E-100 teste lesz, csak oldalról a lánctalp feletti "szoknyarész" nem lesz rajta. No sidesrcaping, motherfuckers.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Count Adyn
Nekem is7 és E4 még jól is megy(E4 el brutál jó dameket szoktam tolni) de az object 140 el 45% WR, mig a t54-el 54% volt, ez igy hogy?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha E100 testet kap akkor nem hiszem hogy gyenge lesz a test (sõt!).
Az már más kérdés hogy a torony HE-vel is átüthetõ lesz. A HESH lõszer számára meg egyenesen csemege lesz.

Na, a nekem meg a 2320. hely jutott. Az már más kérdés hogy nem érzem magam jogosultnak rá 😄.
Viszont a 222. hely már elég egy akkora virtuális farokhoz, hogy még az anál szexbõl is mélytorkozást csináljon 😄.

A páncélzat gyengesége azért nem igazán számít szerintem mert minden tanknak van egy potenciális végtelen páncélzata, amit úgy hívnak hogy fedezék.
Szépen el lehet bújni mögé, és olyan "frontod" van mint a legjobban páncélozott tankoknak a játékban. 😊

a kérdés az hogy hányszor és mennyi idõre kell kijönnöd eme végtelen páncélzat védelmébõl - és itt jön be a képbe a revolvertár. Nem újdonság, már annyi tankon van hogy láttuk mire képes egy revolveres TD - bekap 1 lövést, cserébe elcsomagolja azt aki rálõtt, aztán szépen elbújik.

Nézegettem a statom és rájöttem némi problémára.
Ordenáré szar vagyok a Tier10-es tankjaimmal 😊
És ráadásul érzem is, hogy béna vagyok, de most, hogy ezt látom is kicsit kiábrándító 😊
Ugye Tier10ben van Maus, Is4/7,T110E5,T110E4
Az átlagsebzésem velük.... nos le se merem írni 1200 környéke.
Ez borzalmas 😊 És a vicc az, hogy szeretek velük játszani, de mostanában a rohadt sok komarin és 7-8 10-es TD oldalanként kikészít.

Néztem kb. 200 videót, hogy mit kéne csinálni még, de pl. T110E4-et annyira nem érzem, hogy szinte utálom. Ha heviként használom akkor azért vagyok szar, ha TD-ként hátsó sorból akkor meg azért. Ha meg jó kör lenne (mert véletlen nyerünk) akkor meg 10 lövésbõl 7 pattan vagy nem talál és máris van 1400 sebzésem per meccs.
Tehát szerintetek mi a bánatos paripa himbilimbijét kéne csinálnom?
Vagy adjam el az összes T10-es hevimet és medezzek (mert azt nemcsak élvezem, hanem még a statok is átlagosak vele)?

Esetleg hagyjam az egészet a fenébe és tier5-6ban bohóckodjak? 😄

JeffDunham
Nyehehehe õ a 222. top játékos, én csak a 2599-es sorszámot tudtam elcsípni. A WG statisztikája szerint akkor a való életben 198 cm magas, 93 kg-os kõ gazdag Einstein vagyok 42 centis bránerrel...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sõt, a jó WG félre ratinget csalás nélkül is meg lehet csinálni.
Az 1400 feletti WN7 meg ugye csak csíterek számára elérhetõ. Jól ki van találva ez.

Maala
Vagy! A sok noob kitalálta a wn7-et magának, hogy jobb legyen a statjuk az EU topjátékosainál!

Trololol conteo.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Itt mit kell nézni? 😄

7 ace tanker xD
ez most vagy fogyatékos vagy öreg vagy rokkant 😄
vagy mindegyik egyszerre 😄

Ehhez azért kell egy jó adag mazochizmus. :-)

Ez a colinbrett666 624 wn7-el rendelkezik, de a Wargaming féle global ratinban a 74247 csatája miatt mégis az EU szerver egyik top játékosa. A több százezer accont között ez a 222. legjobb. A global rating besorolás nem ér semmit.
JeffDunham
Sorry hogy szétkúúútam a böngészõt... kicsit kiakadtam a gyerektõl...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

Szerintem azzal farmolta össze a 10 (TÍZ!!!) darab T10 tankjára a kreditet...
pz2-vel 11k csata az üt 😄
Nem tudom, volt-e már, de a gyûjtõknek mindenképpen nagy kincs az ilyen stat. Randomban találkoztam vele.

Colin Brett

Maala

JeffDunham
Én se látom. De nem ártana ha már tölthetném, mert gyorsabb a net itt a melóban mint otthon.

Ment a + 😄

A legrosszabb esetet feltételeztem, kiindulási alapnak jó lehet. Ha ennél kevesebb, értelemszerûen annyival kevesebb idõ jut sebezni a Trógert.

Reakcióidõ alatt azt értettem, hogy az ellenfél felvillanásától számítva mennyi idõ a "rámozdulás", a lehetõségek közüli választás - cselekvés nélkül. Én ezt kb. 0,5-0,7 mp. közé tenném.

De az elõbbi példát nyilván tovább árnyalják az arty-k és táras tankok.
Maala
Reakcióidõ már nincs, egyszerûen lenyomva tartod az egeret.

Maala
Elõbb várjuk ki az aim time-ot. Nem mindegy, hogy 5x kell kivárni a 2-3mp közti szûkülési idõt, vagy 3x. Addig felesleges errõl beszélni.

Oké, tegyük fel, hogy a Tróger az elsõ lövés után spotolódik. Legyen rajta az alap ágyú, így 2 mp. töltés + lövés X 5, azaz 10 másodpercig egy helyben állva mészárol. Tegyük fel továbbá, hogy átlagos játékos ül benne, azaz nem 15 méterrel a bokor mögül lövöldöz, hanem fedezék nélkül letolt gatyával egy dombról osztja az áldást. A fedezékbe gurulásra adjunk neki 4 másodpercet. Így az ellenfélnek van 14 másodperce arra, hogy a több, mint 2k HP-t lebontsa. Életszerûen átgondolva a következõ lépéseket kell végrehajtania a TD-re vadászó játékosoknak: tüzelési pozíciót felvenni és ráfordítani a csövet/testet TD esetén (kigurulni fal/szikla mögül), rászûkülni, majd lõni. Erre jön az átlagos reakcióidõ, tehát ha 8 másodpercenként tudsz lõni egyszer mondjuk 500-at, akkor egyszer tudod (szerencsés esetben) sebezni (nem pattan, nem 0 dam). Mindezt úgy, hogy közben Te is kiteszed magad az ellenséges tûznek.
Persze meddel vagy nagyot sebzõ TD-vel kissé változtatja a képet, de még ha 4 tank együtt ki is lõné a Trógert, addigra õ már kinyomott magából 2000+ sebzést és 4 támadó tank is vesztett HP-t, amíg a TD-vel foglalkoztak. Tévednék?
Master91
Este 5-6 fele többet tudunk...
mivel forgó tornyos ezért tök másképp kell vele amúgy is harconli. T110E4 feeling. Nyilván a nyomorultaknak nem fog vele menni a játék, akik folyton bent állnak a leghátsó bokorban a TD-vel.
Megy még a med event??? Mentem egy egész jó kört t-34-el.
patchaou
Lehet hogy Én siklottam el valami fölött, de nem úgy volt hogy ma jön a teszt? Vagy csak Én vagyok olyan vaksi hogy nem találom?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezzel még nincs is gond, én is viszek magammal minden tankommal; lehet olyan helyzet, ahol a csata múlhat azon, hogy tudsz-e sebezni vagy pattansz. E100-zal szintén gold + 5 repesz, mert az AP átütése harmatos T10-ben. De az Obi? Az E4? A T57?
Maala
Az egyikkel 9, a másikkal 10mp-n keresztül kell kinn állnod a szabadban. Glass cannonnál nem mindegy. HEAT is csak egyiken van.

Én be is pakoltam a T69-be goldból ami csak belefért....hagy dolgozzon a "goldmeter" :-)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Semmi értelme nem lesz a nagy lövegnek a Trógeren. Az alaplöveggel egy átlagos játékos is kivégezhet bármit ilyen RoF-fal, átütéssel és sebzéssel. Elég, ha kinézel egy sarok mögül, máris láncon vagy, és 2 másodpercenként kapod az újabb csomagot. Még ha pattan is vagy 0 dam kritikus mondjuk 2 lövése, akkor is átlag 2.240-et ver beléd.
Más. A gold detektor szerint eddigi tapasztalataim alapján T10-ben a játékosok legalább fele arannyal lõ. Tök mindegy nekik, hogy mi a célpont, mennyi HP-n maradt, lövi az aranyat. Lehet, hogy nem is visz be mást a csatába?
Üdítõ kivétel volt tegnap egy T110E5, amelyik 22 lövésébõl 20 találatot ért el, 539 sebzést produkálva. Kár, hogy az én csapatomat "erõsítette".
Azért arról a tényrõl ne feledkezzünk meg h DM 1 relatíve kis tank, na most ez a tróger100 hatalmas lesz. És mint tudjuk ez azzal jár németeknél h még a szokásosnál is jobban fog világítani. (elméletben, lehet WG ad neki 1 jó kis camot, legalábbis a beetetõ idõszakra)
papíron eddig tényleg OP, imádom JT gun-t, az 1 lézerágyú, na most abból 1 6-s sorozat....kõ kövön nem marad😊

De azért kíváncsi leszek h mint fog szuperálni teszten😊
Attól félek ez a 7/42 se lesz egy random player számára más csak azoknak kedvez aki klánozik meg összetud 5 jó játékost szedni. Ezzel arra gondoltam hogy meglehetne kerülni a randomot csak ugye ez a mód tier 8 ig szól a 9 esek 10 esek le vannak ejtve.

De lesz mellé egy JT-lövege,bõven elég pennel(276pen+560dmg+6-os tár),2mp-enként lövéssel,nem kötelezõ az E-100 ágyúval vinni,és azt is ha goldra tölti máris megvan a 300+pen.
Viszont a top ágyújának nem lesz olyan nagy penje, ha nem volt elírás akkor valami 230 körüli érték és két lövés közt 4 sec van míg nem ürül a tár