World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
T-54-> 247csata 68.42% WR
T-62A->39csata 48.72% WR
Egyéb statisztikát sajnos most így melóban nem tudok megnézni mert tankra lebontva most nem tudom melyik statisztikai weboldal írja ki.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Másrészt a hátul is relatív fogalom. Mert ha éppen onnan tud sok sebzést leosztani, akkor egyáltalán nem haszontalan a dolog.
Én is inkább hagyom hogy mások spottoljanak nekem a csata elején, hogy ne bukjam el a HP-m.
Én morális és erkölcsi vonatkozásban vizsgálom az efféle magatartást!<#smile>#smile>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Majd nálad is elválik, hogy bejön e vagy sem.
Persze az "onnan puffogtatnak" sokmindent jelenthet: szuper TD pozícióból letolnak csatánként 3000 damage-et...vagy nem...
Akkor hiába várom messiásként a t62-t? Mert azt hittem, akkor lesz végre egy olyan T10-es tankom amivel jó lesz a stat 😊
Csata után mindig megnézem a statját annk akit kiszúrok ezügyben.
Itt van mindjárt ez a Flasz nevû emberke.Vele már vagy 4-5x összefutottam és mindig ezt csinálta.
Következõ.:Elbújnak a csata elején hátul valami fedezékbe és onnan puffogtatnak,függetlenül az adott csatában szereplõ tankjuk típusától.Ha a csapat elvérzik,akkor továbbra is ott maradnak és lövöldöznek amég lehet.
Viszont ha elõnybe kerülünk,vagy éppen döntetlen szagú a dolog,akkor a csata közepe vagy inkább a vége felé elõrontanak az érintetlen tankjukkal és lemészárolják a low hp-s enemy tankokat.
Akiket ilyesmi magatartással kiszúrtam,az mind jó stattal rendelkezett.
Akkor tehát ráfoghatjuk erre,hogy stathúzó taktika és nem szánalmas undorító játék?<#miaz>#miaz>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak, hogy kicsit megszeressem már azt a jószágot 😊
Milyet milyeeeeet?
Mondjuk annyira nem baj. Mert tényleg nem szabad neki jó armort adni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az már más kérdés hogy a torony HE-vel is átüthetõ lesz. A HESH lõszer számára meg egyenesen csemege lesz.
Viszont a 222. hely már elég egy akkora virtuális farokhoz, hogy még az anál szexbõl is mélytorkozást csináljon 😄.
Szépen el lehet bújni mögé, és olyan "frontod" van mint a legjobban páncélozott tankoknak a játékban. 😊
a kérdés az hogy hányszor és mennyi idõre kell kijönnöd eme végtelen páncélzat védelmébõl - és itt jön be a képbe a revolvertár. Nem újdonság, már annyi tankon van hogy láttuk mire képes egy revolveres TD - bekap 1 lövést, cserébe elcsomagolja azt aki rálõtt, aztán szépen elbújik.
Ordenáré szar vagyok a Tier10-es tankjaimmal 😊
És ráadásul érzem is, hogy béna vagyok, de most, hogy ezt látom is kicsit kiábrándító 😊
Ugye Tier10ben van Maus, Is4/7,T110E5,T110E4
Az átlagsebzésem velük.... nos le se merem írni 1200 környéke.
Ez borzalmas 😊 És a vicc az, hogy szeretek velük játszani, de mostanában a rohadt sok komarin és 7-8 10-es TD oldalanként kikészít.
Néztem kb. 200 videót, hogy mit kéne csinálni még, de pl. T110E4-et annyira nem érzem, hogy szinte utálom. Ha heviként használom akkor azért vagyok szar, ha TD-ként hátsó sorból akkor meg azért. Ha meg jó kör lenne (mert véletlen nyerünk) akkor meg 10 lövésbõl 7 pattan vagy nem talál és máris van 1400 sebzésem per meccs.
Tehát szerintetek mi a bánatos paripa himbilimbijét kéne csinálnom?
Vagy adjam el az összes T10-es hevimet és medezzek (mert azt nemcsak élvezem, hanem még a statok is átlagosak vele)?
Esetleg hagyjam az egészet a fenébe és tier5-6ban bohóckodjak? 😄
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Az 1400 feletti WN7 meg ugye csak csíterek számára elérhetõ. Jól ki van találva ez.
Trololol conteo.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ez most vagy fogyatékos vagy öreg vagy rokkant 😄
vagy mindegyik egyszerre 😄
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Colin Brett
Reakcióidõ alatt azt értettem, hogy az ellenfél felvillanásától számítva mennyi idõ a "rámozdulás", a lehetõségek közüli választás - cselekvés nélkül. Én ezt kb. 0,5-0,7 mp. közé tenném.
De az elõbbi példát nyilván tovább árnyalják az arty-k és táras tankok.
Persze meddel vagy nagyot sebzõ TD-vel kissé változtatja a képet, de még ha 4 tank együtt ki is lõné a Trógert, addigra õ már kinyomott magából 2000+ sebzést és 4 támadó tank is vesztett HP-t, amíg a TD-vel foglalkoztak. Tévednék?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Más. A gold detektor szerint eddigi tapasztalataim alapján T10-ben a játékosok legalább fele arannyal lõ. Tök mindegy nekik, hogy mi a célpont, mennyi HP-n maradt, lövi az aranyat. Lehet, hogy nem is visz be mást a csatába?
Üdítõ kivétel volt tegnap egy T110E5, amelyik 22 lövésébõl 20 találatot ért el, 539 sebzést produkálva. Kár, hogy az én csapatomat "erõsítette".
papíron eddig tényleg OP, imádom JT gun-t, az 1 lézerágyú, na most abból 1 6-s sorozat....kõ kövön nem marad😊
De azért kíváncsi leszek h mint fog szuperálni teszten😊