World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Összefoglalva, marad a szopóroller és küzdés😊
Az elmúlt 2 évben mindenki (köztük én is) itt sírt a f@sszopó artysok miatt mert oneshotolnak, mert mûholdnézet, mert láthatatlan és elbújik a sarokban ahol nem lehet kikaponi, mert bekanyarodik a lövése a fedezék mögé és omg op szar mindegyik.
Erre most visszavárjátok õket? Igen, engem is zavar hogy t5-t9 csatában 7 db. td van szemben (pláne amikor 750 az átlagsebzésük) de könyörgöm, még ez is sokkal jobb mint ami régen volt artykkal.
Tény hogy valamit csinálni kéne mert magas tier kicsit el van borulva de ez nagy részben azért is ilyen mert a pályán senkivel nem tudsz összedolgozni, a felhasználót meg nehéz lecserélni. Amennyi ember van mindig a serveren valami hardcap esetleg megoldás lehetne. Tudom hogy nem akarják de valami megoldás kell.
Igen vissza lehet nekik lõni, JA NEM, mert basztak felspotolódni <#mf1>#mf1>
Ezt a német buziságot már én is kihúzom, mert ez akkora OP lesz ilyen konfigurációval, mint az állat.
Tehát van remény vagy az sincs?
Tagadhatatlan, a WGnél is elgurult a gyógyszer a revolverezõ, darabonként 800-akat sebzõ TDkkel (ugye eddig a foch, mostmeg már az a waffentróger vagy mi is ilyen), nem beszélve azokról a TDkrõl amelyek a lóbaszó ágyú mellett mondjuk még toronnyal is rendelkeznek...
De még ezzel együtt is, százszor inkább TDk, mint az artyk.
<#hehe>#hehe>
10 csatából 5-6 biztosan izgalmas, még camppel is, régi artys idõszakban 10-bõl 2 ha volt izgalmas (az is azért mert 10 arty helyett 2 volt 😄)
Arty az majd minden tank játékát elbaszta (utáltam heavyzni, utáltam td-zni, meddel elviselhetõbb volt, de nem sokkal, ligh-ozni meg artyzni volt jó, de artyzni nem szerettem, nem nekem való)
Én úgy érzem, eddig lehetett/tudtuk utálni az artykat, most nem lehet õket, kell más amit utálhatunk. TD-ket nerfelnék v akármi más ami negatívan érintené õket = találnánk újabb tárgyat az utálatunkra (még ha senki nem ismeri el, ez így van)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ja és megjegyzem az éves gépem néha tud 127 fps t és átlagba 50 60 fps úgy hogy maximális látótáv meg max textúra és max tárgy kidolgozottság.
Szerintem!
Szerintetek melyik a legjobb ARTY vonal?
Eddig nem volt tüzérségem, de engem is bosszant sok TD base camp játéka és szeretném kicsit megfricskázni õket.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kb olyan az emlékezõképességed, mint az átlag magyar nyugdíjas szavazónak - 3 hónapnál régebbi dolgokra:
A - nem emlékszik
B - úgy emlékszik rá az volt a kánaán....
Igen, könnyû volt kilõni az artyt ha:
A - sikerült átvergõdnöd hozzá
B - esetleg nem talált el a nagy átvergõdés közben
C - még meglátnod is sikerült (gyak mindíg õ látott meg elõbb, szóval még a végjátékban is az elsõ lövés az artiké volt)
D - nem lõttél rá 0-ás critet vagy bounceot 😊
Valóban, kérd csak vissza az artikat. Aztán majd postold ide 3 hónap múlva, hogy a TDk nem voltak olyan szarok mint az artik....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
😄DDDDDDDDDDD
Ezen külön jót röhögtem.
- 122mm D-83 gun (Object 167, Object 430U IIRC) won’t be implemented now, it’s too OP, but the developers keep it in mind
"rá lesznek szorulva"
Vicc!
" - SerB states that the 0.9.0 graphic improvement will stress the graphic card mostly (post processing), regarding HD graphics – tests will show"
Totál mást jelent mint amit oda írt. Ha jól olvasom a tesztek fogják megmutatni, meg Serb eleve témázott róla hogy neki fontos az ügyfél megtartása így gondol a régi PC vel rendelkezõkre is.Más játékokba is van Post Processing meg HDR amit kilehet kapcsolni, és eleve megmarad a régi grafika is.
Csodálatos, egyszerûen imádnivaló lesz ismét 20 fps-el játszani egy olyan konfigon amivel utrán megy a BF3 mert szarnak optimalizálni de tegyünk bele hádé csilivili textúrákat.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy sikerült felraknia a wotot?

Kezdi elölrõl a letöltést, és a telepítést.
De legalább EU.