World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván valami köztes kell, de az ésszerû lenne, és ezért a WG-nek semmi köze nem lehet hozzá.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Akkor ezt sajnos szomorúan konstatálom 😞
Összefoglalva, marad a szopóroller és küzdés😊

Azért mert a DM T6-os. De ugyanúgy átlövi egy T4-es is. Alkalmazd ezt az analógiát a T10-re is. Én is bízom benne, hogy vagány vasak lesznek.
Igen kicsit más lol tök mind1 melyik tier10 jön vele szembe, 1vs1be bármelyiket 6-8 sec alatt szétbombázza 😄 Ha valami gyorsan töltõssel vagy talán 2x rá tudsz lõni 😄
De ott nem tier10 tankok jönnek szembe vele legrosszabb esetben is 8-as de az is ritkán (nekem is Dicker Max). Itt viszont tier10-rõl van szó, kicsit mások az értékek, de ne nekem legyen igazam használhatóságban, mert komálom a német ágat. 😊
Teljesen egyetértünk, úgy tûnik aranyhal memóriával rendelkezõ emberek egyre inkább szaporodnak.
Az elmúlt 2 évben mindenki (köztük én is) itt sírt a f@sszopó artysok miatt mert oneshotolnak, mert mûholdnézet, mert láthatatlan és elbújik a sarokban ahol nem lehet kikaponi, mert bekanyarodik a lövése a fedezék mögé és omg op szar mindegyik.
Erre most visszavárjátok õket? Igen, engem is zavar hogy t5-t9 csatában 7 db. td van szemben (pláne amikor 750 az átlagsebzésük) de könyörgöm, még ez is sokkal jobb mint ami régen volt artykkal.

Tény hogy valamit csinálni kéne mert magas tier kicsit el van borulva de ez nagy részben azért is ilyen mert a pályán senkivel nem tudsz összedolgozni, a felhasználót meg nehéz lecserélni. Amennyi ember van mindig a serveren valami hardcap esetleg megoldás lehetne. Tudom hogy nem akarják de valami megoldás kell.

TD-khez még annyit, hogy lehet szépítgetni, hogy nem tud belõni a kõ mögé meg stb, igazából annyi történt, hogy kiszedték a játékból az artykat némileg és átvették a szerepüket a TD-k. Múltkor obj140-el spotolnék. Szikla mögül kinézek, éppen hogy az elsõ görgõ kilátszik. Obj268-tól kaptam egyet és fél másodpercen belül jgdpze-100tól is. Ennyi volt.

Igen vissza lehet nekik lõni, JA NEM, mert basztak felspotolódni <#mf1>

Ezt a német buziságot már én is kihúzom, mert ez akkora OP lesz ilyen konfigurációval, mint az állat.
Igen csak mondjuk pont a Leo1 egy olyan gyilkológép, hogy ha az jól van használva, akkor elég kellemetlen meglepetésben részesülnek a TD-k. Volt olyan köröm mikor 9000 felett sebeztem vele.
A Dicker Max-nak sincs semmi páncélja, mégis használható. A páncél a legutolsó tényezõ ebben a játékban.
Élvezet lesz lesz teszten mikor bejött a papír Leopard 1 is 900 akat meg 1200 akat adagolni rájuk tier 10 TD HE jével. <#vigyor1>

Nincs. Legalábbis nem olyan rég, már nem emlékszem melyik Q&A-ban már volt a kérdés és az volt a válasz, hogy nem lesz. De lehet tévedek és keverem mással.
Elég papír lesz az új TD ág szóval cserébe bármi átlövi majd õket, legalábbis a jelenlegi értékekkel. Waffen e-100 200mm-es fronttal elég gyengusz lesz.
Ehm. Nem panaszkodásképp vagy ilyesmi, de nem lesz majd olyan, hogy lehet pályát választani? Mert van egy pár amin soha az életbe nem játszanék soha többet és tegnap meg is szopatott... (asszem komarin vagy mi 3x egymás után, mind bukó, mert rajtam kívül senki se jött be a középsõ szigetre.
Tehát van remény vagy az sincs?

+1, ennyi.

Tagadhatatlan, a WGnél is elgurult a gyógyszer a revolverezõ, darabonként 800-akat sebzõ TDkkel (ugye eddig a foch, mostmeg már az a waffentróger vagy mi is ilyen), nem beszélve azokról a TDkrõl amelyek a lóbaszó ágyú mellett mondjuk még toronnyal is rendelkeznek...

De még ezzel együtt is, százszor inkább TDk, mint az artyk.

<#hehe>

Én élvezem a mostani állapotát a játéknak, inkább legyen td-k miatt camp, mint arty miatt, mert td-k legalább a szikla,ház, domb és egyéb tereptárgyak mögé nem tudnak belõni 😊

10 csatából 5-6 biztosan izgalmas, még camppel is, régi artys idõszakban 10-bõl 2 ha volt izgalmas (az is azért mert 10 arty helyett 2 volt 😄)

Arty az majd minden tank játékát elbaszta (utáltam heavyzni, utáltam td-zni, meddel elviselhetõbb volt, de nem sokkal, ligh-ozni meg artyzni volt jó, de artyzni nem szerettem, nem nekem való)

Én úgy érzem, eddig lehetett/tudtuk utálni az artykat, most nem lehet õket, kell más amit utálhatunk. TD-ket nerfelnék v akármi más ami negatívan érintené õket = találnánk újabb tárgyat az utálatunkra (még ha senki nem ismeri el, ez így van)
*5 éves gépem

Csigazabáló.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azóta is a régit használom és semmit nem emelt. Annyit megfigyeltem ha átrakom fejlesztettre akár 5-10 fokkal jobban fût a videó kártya. Mivel marad a régi megint nem lesz emelés csak annak aki az újal akar játszani.
Ja és megjegyzem az éves gépem néha tud 127 fps t és átlagba 50 60 fps úgy hogy maximális látótáv meg max textúra és max tárgy kidolgozottság.

Szerintem!

Sziasztok!

Szerintetek melyik a legjobb ARTY vonal?
Eddig nem volt tüzérségem, de engem is bosszant sok TD base camp játéka és szeretném kicsit megfricskázni õket.

Nem azért de én T54-el nagyon jól éreztem magam most Tier9-ben a TD-k között.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Képzelhetem. A legutóbbi "graphic improvement" is szépen megemelte a gépigényt de optimalizálni elfelejtettek. Most sem lesz másként akárhogy szépítjük.

"Had hulljon a férges tdje. T10 csata T9-nek játszhatatlan és az artyt legalább könnyû kilõni."

Kb olyan az emlékezõképességed, mint az átlag magyar nyugdíjas szavazónak - 3 hónapnál régebbi dolgokra:

A - nem emlékszik
B - úgy emlékszik rá az volt a kánaán....

Igen, könnyû volt kilõni az artyt ha:

A - sikerült átvergõdnöd hozzá
B - esetleg nem talált el a nagy átvergõdés közben
C - még meglátnod is sikerült (gyak mindíg õ látott meg elõbb, szóval még a végjátékban is az elsõ lövés az artiké volt)
D - nem lõttél rá 0-ás critet vagy bounceot 😊

Valóban, kérd csak vissza az artikat. Aztán majd postold ide 3 hónap múlva, hogy a TDk nem voltak olyan szarok mint az artik....

Tono34
Majd berakják a játékba a mókusokat és a halakat is. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

-A 122mm-es D-83 löveg túl erõs lenne a játékhoz, de a fejlesztõk megfontolják még a bevezetését ha rá lesznek szorulva.

😄DDDDDDDDDDD

Ezen külön jót röhögtem.

- 122mm D-83 gun (Object 167, Object 430U IIRC) won’t be implemented now, it’s too OP, but the developers keep it in mind

"rá lesznek szorulva"

Vicc!

Nem értem miért kell ezt a fordítást csinálni ha csak arra jó hogy baromságokkal lássa el a magyar közösséget.

" - SerB states that the 0.9.0 graphic improvement will stress the graphic card mostly (post processing), regarding HD graphics – tests will show"

Totál mást jelent mint amit oda írt. Ha jól olvasom a tesztek fogják megmutatni, meg Serb eleve témázott róla hogy neki fontos az ügyfél megtartása így gondol a régi PC vel rendelkezõkre is.Más játékokba is van Post Processing meg HDR amit kilehet kapcsolni, és eleve megmarad a régi grafika is.

"-SerB azt mondta, hogy a 0.9.0-ban bejövõ HD grafika nagyon meg fogja hajtani a videókártyákat"
Csodálatos, egyszerûen imádnivaló lesz ismét 20 fps-el játszani egy olyan konfigon amivel utrán megy a BF3 mert szarnak optimalizálni de tegyünk bele hádé csilivili textúrákat.

menjéé tanulni tomika 😊 ne itt oszd az észt 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

TOMSILENT
Nem VasMacska volt?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Az arty ösztönlény, lehet hogy többször húzzák rád a célkereaztet mint a csúnya td-kre 😄
GabeE3e
Ne a frontját lõdd <#awink>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
Igen és 100 méterrel elõrébb ott vannak a tdk, amik szintén hozzáférhetetlenek és a legtöbbnek a frontja is átlõhetetlen (T54 goldjával is sokszor). Az életben nem fogják felspotolni õket sem olyan hátul. Ezt csinálja mindegyik.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na, persze, meg ott ülnek a sarokban, ahol nem lehet hozzájukférni, nem ? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Azt hiszem most értem el arra a pontra, amikor olyat mondok, amit soha nem gondoltam, h fogok. Mivel az ótvaros tdkre nem valószínû, h lesz hard cap, ezért remélem vissza buffolják az artykat. Had hulljon a férges tdje. T10 csata T9-nek játszhatatlan és az artyt legalább könnyû kilõni. Ezeknek a retkeknek még páncéljuk is van. Még hogy könnyebben fel tudnak spotolódni. Fenéket. Lehet, h egész csata alatt rejtve maradnak, mint az artyk.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Néhány érdekesség az utóbbi napokról:

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Az ilyen véletlen teamdamage/teamkillekrõl mindig ez a jelenet jut az eszembe...

"Füvek füve"

popey8
Most kivételesen nem, de általában igen😊

Na ugye hogy nem csak a TD-k miatt van camp 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Mi a jó élet van ezzel a játékkal és a playerekkel? T10-es tankok a csata végéig kempelnek, pedig most csak 2-2 td volt. Egy nyomorék T57-tel 10 perc alatt nem bírt elmozdulni arról a helyrõl, ahol legelõször spotolva lett, úgyhogy 5-5 T10 tank volt. Ez már azért túlzás.

Ne már! Most ezért bannoltattam magam 2 napra a játékból? <#rinya>
Azért valamelyest jó tudni hogy régi legendák visszatérnek, külön meglepetés lenne ha közbn fejlõdött is;D
Master91
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa hónap szövegeeeee !!!!!
Az igazi kurucos, és sikerült neki 😊
Miért? Mert a hp-jánál többet sebzett?!😄

Amúgy sikerült felraknia a wotot?
Ez nem az a matyashun.
Csak nem a mátyáshun osztályú szuperromboló su-100 elpusztítása miatt?

Juhééé, erre a körömre vagyok eddig a legbüszkébb a WoT-os pályafutásom alatt! Ki találja ki, hogy miért? <#idiota>

Aha...értem. A kolhoz technológia mindig meg tud lepni. Táras Is 240-es átütéssel nem volt esetleg?
Köszönöm.
Kezdi elölrõl a letöltést, és a telepítést.
De legalább EU.