banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    De most az egyszer komolyan, és baszogatás nélkül kérdezem, szóval megpróbálhatnál normálisan válaszolni. Ha úgy gondolod csalnak. Egy csaló szemét hazug, szar cég. Gonoszak, mocskosak. Direkt veled basznak ki. Jó. Értem. A játék is így szar, úgy szar. Jó. Értem.

De azt nem értem, ezt magyarázd már el, akkor miért vagy itt? Miért nem törlöd már le? Én mint a WG-bérenc van hogy napokig, hetekig! el se indítom. Az összes konteós meg sírós minden áldott nap, elindítja és idegesíti magát vele.

Szóval, most az egyszer állj le a faszságok beszélésvel, és normálisan már ha megy, magyarázd már el, ha egyszer ilyen csaló szar fos az egész, miért nem törölted már le?
    Ha engem ennyire idegesítene, ha tudnám hogy csalnak,már rég letöröltem volna.
    Tudsz erre valami normális épkézláb magyarázatot adni?