World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A mod-ot sem én készítettem hanem Vitiris kolléga.
wot nick: PsychoTrooper
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Emr3 nem kell túldrámázni nem a munkádat kritizáltam (természetesen respect) hanem ezt a modot aminek nem sok értelmét látom.
Ráadásul többen biztosítottak is hogy használni fogják,szóval csak így tovább....
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Azokat beindítani nem nagyon fogják, de a múzeumok akkor is sorban állhatnak értük.
Volt rá igény, nem tudom mi a fasznak kell belekötni
Ha valaki nem akarja használni átugrik felette és kész.
Az sem mindegy, ha pl. egy táras ellenfél van szemben, hogy goldot spam-el vagy van esélyem pattintani. Gyorsabb tankkal egyedül nyilván nem fogok 1v1-ben rámenni egy prém lõszert lövöldözõ ellenfélre. Ez esetben pozíciót is lehet váltani, a terület szabadon bejárható 😊
Remélem mindenkinek fent lesz a csapatodban,és senki nem dugja ki a "pofáját" hogy téged idézzelek.
De egyszerûbb lett volna beismerned hogy nem sok haszna van,mint ilyen mondvacsinált érveket felhozni,de egeszségedre!
Kérdésedre a válasz,addíg nézd amíg megfullad 1x 2x aztán ruckváárc és oda pakol neki!
Kiváncsi vagyok a modelezési technikááájukra 😊
Fõleg, hogy pl. több jármûnél több motor elérhetõ - és mégsem változik meg a hangjuk, szóval akkor mit/melyiket is vettek fel?
A modellezõ rendszerekkel kapcsolatban viszont igazad lehet.
Ellenben ha van lehetõségem eredeti példányokat beüzemelni a hangrögzítéshez, nem megyek végig az összes elérhetõ mûködõképes jármûvön? Hogy jók lesznek azok esetleg késõbbi hangokhoz? Vagy vissza-vissza járok, hogy jaj bocs, az object xy hangját kihagytam...?
Szóval a felsorolás egyik-másik tagjába bele lehet kötni, de nem is volt úgy kifejtve, mint egy munkatervezet.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ugyan a csak papíron létezõ tankokba is a motorgyártók akkori kínálatából választottak motort, de maga a motorhang nagyban függ a beépítési környezettõl, a kipufogó rendszertõl, és attól hogy a tankon belülrõl vagy kívûlrõl hallható.
Biztosan vannak akusztikus modellezõ rendszerek, amikkel egy adott akusztikai környezet, mondjuk maga a páncéltest, a rezonáló üregek, stb adott hangra gyakorolt torzító, csillapító hatása modellezhetõ.
Biztosan ilyesmire gondolt, mert az bizonyára körülményes, bár nem lehetetlen, hogy a múzeumi még mûködõképes példányokat beüzemeljék, és felvegyék a motorhangot.
Aztán lehet hogy kombinálják a két módszert. De ennyi jármûnek megtalálni a rá jellemzõ egyedi motorhangot nem lehet egyszerû feladat.
Elõbb találkoztam a tökéletes példával.
Csinált 4500+dmg-t jó mi?
Igen Õ!!!
Csak meg kell nézni a többi T10 tankját mind 50% alatti és negatív Kill/Menet rátával...kivéve ezt a "jól balanszoltat",ezzel pozitív a ráta és tartja az 50%-ot😊
"A történelmi csaták és a garázs csaták elletek tolva, mert a fejlesztési prioritás "sajnos" a cybersportoknak kedvezett a szavazatok alapján SerB elmondása szerint."
https://wotinfo.hu
modellezés---egy profinak kb 3-5 nap egy tank ,és egy wg csapatnak több hónap
kiegyensúlyozás--- a foch 155-öt jól kiegyensúlyozták
eredeti motorhang rögzítése----a csak papíron lévõ tankoknak nagyon érdekelne honnan és mikor rögzítették a motorhangját
mókás figura ez a serb
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vitirist kellene megkérdezni róla.
Régebben itt is megosztotta a dolgait.
Lehet hogy a felsõbb osztályokban már több a megfontoltan taktikázó játékos, akikkel együtt tényleg lehet alkotni.
Egyenlõre T7-nél tartok több ágon is.
A csaták végeredménye teljesen független az én személyes teljesítményemtõl. A vakszerencse dönti el, hogy az adott alkalommal hogy alakul a helyzet.
Élvezetbõl játszom, nem méricskélek, beleszerettem a tankokba. Sokszor csata közben is azon gyönyörködöm ahogy hullámzik a lánctalp a terepen robogó monstrumok alatt. <#worship>#worship>
A következtetésed alapján pedig pl. mittomén1 kollégának kiemelkedõen jó winrate-je lenne és azonnal felmerülne a csalás vádja, holott õ biztosan nem csal.
Ha jó a csapat nem kell ívbe feszülni, és küzdeni kell a sebzésért.
2200eff - 831eff, 2000Win7 - 1200Win7, 1400sebzés - 666, de 50%win - 75%,
Következtetés: Szarul kell játszani akkor jönnek a gyõzelmek.<#nemtudom>#nemtudom>
Egyik kedvenc T6-os tankom. :-)
Vereség
Csata: El Halluf 2013.10.08. 9:10:33
Jármû: AT 8
Szerzett tapasztalat: 2 127
Szerzett kredit: 51 903
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"