World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te is kaptál.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Nem sértõdtem meg. Kész szerencse hogy nem a társasági élet miatt wotozok lassan három éve.
A mod-ot sem én készítettem hanem Vitiris kolléga.

wot nick: PsychoTrooper

Dehogy csapom, mínuszt csak a troll hozzászólásokra adok. Bigmano-nak más a véleménye, mint az enyém, ezt tiszteletben tartom. Nem vagyunk egyformák, így kerek a világ 😊
reminusz

Ment ;-)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Csapjad manócskára a -t! 😄

Komoly,azért mondom ..
Nos szvsz enélkül is így tennél, mivel csak lövés után derül ki hogy mi a helyzet.
Emr3 nem kell túldrámázni nem a munkádat kritizáltam (természetesen respect) hanem ezt a modot aminek nem sok értelmét látom.
Ráadásul többen biztosítottak is hogy használni fogják,szóval csak így tovább....

Tortoise megvolt?

Tortoise

Linkelj továbbra is nyugodtan, aki nem akarja, nem használja. Ment a +.
Amint láthatod van egy -két elképesztõ dolog a mocsárból kihúzott gépekben!Ha nincs úgymond üresben,de teljesen mindegy,ha bemászik és beteszi üresbe,de a lényeg ,hogy a kerekek avagy a tengely forog,még 50-60 évvel késõbb nyakig sárba ülve!Fõleg a németeknél látható,mondju ka tengerbõl kihúzott Hetzer,vagy a mocsaras Stug -nál!Hihetetlen technikai tudás volt akkor!Nekem volt a kezemben egy Kar98k egy építkezésrõl került elõ,rongyba tekerve az egyag rétegbe rejtették el (gondolom én)azért a külsõ korrodáció már elkezdõdött,a tus lerohadt,de a zár szerkezete tökéletesen siklott!és láthattam és el is kattinthattam felújjított változatban is ,egyszerûen gyönyörû,és hihetetlen pontosság azokból az idõkbõl ,mondom 60 és korrodáció után!iszonyat anyagokat használtak!
Ne foglalkozz a fanyalgókkal. Õk vannak kissebségben a többieknek meg hasznos amit linkeltél.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Megnéztem pár videót a youtube-on. Sorban húzzák ki a mocsárból, sárból az annak idején elakadt, elsüllyedt tankokat.

Azokat beindítani nem nagyon fogják, de a múzeumok akkor is sorban állhatnak értük.

Nekem szerencsém volt ha annak nevezhetõ😊 és hallottam és mentem is a T72-vel,mármint ültem benne!No azok a motorhangok meg ezek nem egyenlõek,plussz,álldogáltam akkor is amikor az amcsik jöttek harcászkodni a bakonyba,és ott a vagonírozás közben,a T72-bõl ment vagy 15-20 db!Libabõr amikor beindítják és ugye egybõl megy a fröccs neki,ott van decibell rendesen!De tuti van aki még talán szolgál a seregbe és WOT-ozik,és tudja milyen az amikor az öreg USSR gázolaj temetõk elindulnak!Vagy mondhatnám a tüzéreket is!
Ha többeket is ennyire zavar a dolog akkor majd legközelebb nem linkelek.
Volt rá igény, nem tudom mi a fasznak kell belekötni
Ha valaki nem akarja használni átugrik felette és kész.

E100-ban ülve hasznosnak találom ezt a mod-ot. Nem mindegy, hogy az adott tankra rámászhatok, mert AP-t használ vagy óvatoskodnom kell, mert beforgatva is átlõhet.
Az sem mindegy, ha pl. egy táras ellenfél van szemben, hogy goldot spam-el vagy van esélyem pattintani. Gyorsabb tankkal egyedül nyilván nem fogok 1v1-ben rámenni egy prém lõszert lövöldözõ ellenfélre. Ez esetben pozíciót is lehet váltani, a terület szabadon bejárható 😊
Jajaja aha akkor minek is?

Egy élmény lehet ezeknek a matuzsálemeknek a beizzítása.

Azt meg borítékolhatod ,hogy goldal fogják a "pofádat" küldeni 😊nem kell ide semmi prog.
Ahahaha na ez jó,más lövési pozíció....OMG!
Remélem mindenkinek fent lesz a csapatodban,és senki nem dugja ki a "pofáját" hogy téged idézzelek.
De egyszerûbb lett volna beismerned hogy nem sok haszna van,mint ilyen mondvacsinált érveket felhozni,de egeszségedre!

http://www.youtube.com/watch?v=n_aDMqFrUV8
Kérdésedre a válasz,addíg nézd amíg megfullad 1x 2x aztán ruckváárc és oda pakol neki!
Kiváncsi vagyok a modelezési technikááájukra 😊
Sunsetjoy
Néha kerül itt is megosztásra egy-egy videó, amiben tényleg beüzemelnek ilyen böhömöket. Nos, azokhoz mennyire hasonlít a játékbeli (gyári) megfelelõjük? Annyira nem vagyok hozzáértõ, hogy én eldöntsem, de nekem kissé másnak tûnnek.
Fõleg, hogy pl. több jármûnél több motor elérhetõ - és mégsem változik meg a hangjuk, szóval akkor mit/melyiket is vettek fel?

A modellezõ rendszerekkel kapcsolatban viszont igazad lehet.

Ellenben ha van lehetõségem eredeti példányokat beüzemelni a hangrögzítéshez, nem megyek végig az összes elérhetõ mûködõképes jármûvön? Hogy jók lesznek azok esetleg késõbbi hangokhoz? Vagy vissza-vissza járok, hogy jaj bocs, az object xy hangját kihagytam...?

Szóval a felsorolás egyik-másik tagjába bele lehet kötni, de nem is volt úgy kifejtve, mint egy munkatervezet.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Érdekes probléma ez a motorhang.

Ugyan a csak papíron létezõ tankokba is a motorgyártók akkori kínálatából választottak motort, de maga a motorhang nagyban függ a beépítési környezettõl, a kipufogó rendszertõl, és attól hogy a tankon belülrõl vagy kívûlrõl hallható.

Biztosan vannak akusztikus modellezõ rendszerek, amikkel egy adott akusztikai környezet, mondjuk maga a páncéltest, a rezonáló üregek, stb adott hangra gyakorolt torzító, csillapító hatása modellezhetõ.

Biztosan ilyesmire gondolt, mert az bizonyára körülményes, bár nem lehetetlen, hogy a múzeumi még mûködõképes példányokat beüzemeljék, és felvegyék a motorhangot.

Aztán lehet hogy kombinálják a két módszert. De ennyi jármûnek megtalálni a rá jellemzõ egyedi motorhangot nem lehet egyszerû feladat.

Te akár azt is teheted, de én inkább nem dugom ki még egyszer a pofámat, vagy megpróbálok más lövési poziciót keresni.

Azért Td-znek mert túltápolt szarok(Tier10+Bl-10)...
Elõbb találkoztam a tökéletes példával.
Csinált 4500+dmg-t jó mi?
Igen Õ!!!
Csak meg kell nézni a többi T10 tankját mind 50% alatti és negatív Kill/Menet rátával...kivéve ezt a "jól balanszoltat",ezzel pozitív a ráta és tartja az 50%-ot😊
A kedvencem tõle:
"A történelmi csaták és a garázs csaták elletek tolva, mert a fejlesztési prioritás "sajnos" a cybersportoknak kedvezett a szavazatok alapján SerB elmondása szerint."

https://wotinfo.hu

Ez mire is jó?Mutatja ha goldal lõnek.....és akkor beírom hogy gold noob büntibõl vagy mi?

"-Nagyjából 12 hónap kell ahhoz, hogy egy tankot belerakjanak a játékba. (Történelmi kutatás, az adatok összegyûjtése, modellezés, kiegyensúlyozás, eredeti motorhang rögzítése...)"

modellezés---egy profinak kb 3-5 nap egy tank ,és egy wg csapatnak több hónap
kiegyensúlyozás--- a foch 155-öt jól kiegyensúlyozták
eredeti motorhang rögzítése----a csak papíron lévõ tankoknak nagyon érdekelne honnan és mikor rögzítették a motorhangját

mókás figura ez a serb

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Most h van az event a ruszki td ágon, én is belevágtam és SU152-nél tartok. Derpivel huzom az ISU-t, jó lenne megvenni amíg levan árazva. Rájöttem mit élveznek annyira egyesek a td-zésben!! Amikor számol vissza a számláló betöltéskor és pont faszául rálátok egy T25/2 seggére mondjuk, orgazmus közeli állapotba kerülök!! Szinte rimánkodok h "ne mozdulj meg, maradj úgy, csak egy kicsit várj még" Aztán BUMMM.... Mostmár tudom miért td-znek ennyien😊
Count Adyn
CW-n ugyis csak a gold, az ne riasszon el az e100 tól😊 Amugy szerintem ne fáraszd magad a crew xp farmolással, 3 skill pont elég t10 heavyk-re(meg tdre) ha repair a 3.ik mindenkinél. Amire nagyon kell a sok skill az a med mert univerzálisabb. Szerintem.😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nekem eddig a csapatomban 9 sebzés nélküli volt a legtöbb 8. tierû csatában.

Jelentések elemzése. 15 emberbõl 5 nem sebez, 5 egy lövést ad le ( t28proto tiger2 stb ) a maradék 5 meg 1-2-3 ezer sebzéssel búcsúzik...
De lehet ide elõbb utóbb feltöltik:

Batonywot-g-portal.hu

Roger6
A 300 métert nem én írtam, a ti baromságotok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szerintem ez csak magyarul van, az éjjel még tesztelték.
Vitirist kellene megkérdezni róla.
Régebben itt is megosztotta a dolgait.

Ez igaz, de hogy téged éppen melyik oldalra tesz, az tényleg a vakszerencse dolga.

Azon vagyok.

Lehet hogy a felsõbb osztályokban már több a megfontoltan taktikázó játékos, akikkel együtt tényleg lehet alkotni.

Egyenlõre T7-nél tartok több ágon is.

Vagy az hogy a te oldaladon vannak a 44%-os 2ezer csatás emberek akik igazából még azt sem tudják hogy milyen rendezvényen vannak a másikon meg a 19ezer csatás 54%-osok. Inkább.
Akkor még tolj 4k csatát és belátod ha top tankban ülsz akkor igenis tõled is függ a csata végkimenetele!Nyílván vannak olyanok amikor sebzel 6k lösz 5-6 enemyt és mégis loose!De 5 csatából 3x biztos hogy nyersz ha ilyen eredményt csinálsz!
Köszi Emre, hogy közzétetted! Nem tudod esetleg hol lehet megtalálni ennek angol nyelvû változatát?

Egy dolgot megtanultam ezalatt a bõ 4k csata alatt, amit eddig volt szerencsém végigjátszani.

A csaták végeredménye teljesen független az én személyes teljesítményemtõl. A vakszerencse dönti el, hogy az adott alkalommal hogy alakul a helyzet.

Élvezetbõl játszom, nem méricskélek, beleszerettem a tankokba. Sokszor csata közben is azon gyönyörködöm ahogy hullámzik a lánctalp a terepen robogó monstrumok alatt. <#worship>

Zsinórban folyamatosan bukás. 34%-os vagyok a su152-vel. Már orrba szájba csak goldot lövök , körönként megkaphatnám újra a tank ászt de vereség vereség vereség.
Toby0501
Ennek nagyon egyszerû oka van: jobb csapatokba kerültél ma, mint tegnap, ezáltal nem tudtál olyan hatékony sem lenni a csatákban, viszont a jobb csapatok hozták magukkal a gyõzelmeket is.
A következtetésed alapján pedig pl. mittomén1 kollégának kiemelkedõen jó winrate-je lenne és azonnal felmerülne a csalás vádja, holott õ biztosan nem csal.

Fordítva van.

Ha jó a csapat nem kell ívbe feszülni, és küzdeni kell a sebzésért.

Tényleg az vagy <#banplz><#violent> Mert ha nem "sistereg" a skuló akkor nem visz át semmi 300 m-rõl az kurva élet,(a torony nem a hasa)sztem vagy 5-6 száz csata után van alapom,kitõl mitõl honnan kapom az áldást!Meg én egybõl megnézem a "sebet" miután atkúr vki messzirõl ,hogy hova kaptam!Pedig vannak szép élményeim,1820 dmg egy Britt 10 TD-tõl,szt hittem összefosom magam amikor belém baszta! 😊
Ugyan azokkal a tankokkal játszottam tegnap és ma:
2200eff - 831eff, 2000Win7 - 1200Win7, 1400sebzés - 666, de 50%win - 75%,
Következtetés: Szarul kell játszani akkor jönnek a gyõzelmek.<#nemtudom>
Fullosan viszont remek.
Egyik kedvenc T6-os tankom. :-)

Ha jól veszem ki 1064 akkor az alap xp? Csak azért kérdezem, mert én is a Tank Ászra gyúrok épp vele.

Ez nagyon izgalmas meccs volt, csak a csapat ....

Vereség
Csata: El Halluf 2013.10.08. 9:10:33
Jármû: AT 8
Szerzett tapasztalat: 2 127
Szerzett kredit: 51 903
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"