A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem rosszul választottál. Egyrészt az IS-7-nek "cigányabb" armorja van (igen még oldalt is). A tornyán gyakorlatilag nincs gyenge pont és golddal is nehéz belőni. Az IS-4-nek meg ugye ott a McDonalds tálca. Másrészt meg igaz, h a 4-en az a gun tényleg nagyon jó (én is szeretem), de az már elég nagy baj, h HEAT a gold ammoja (7-nek APCR). Én a helyedben nem örülnék ennek ennyire. Hiába a 340 pen, nagyon sokszor elakad a láncban sebzés nélkül, legyen szó bármilyen típusú tankról és ha még kötényezés ill. spaced armor is van azon, amire rálősz és el is találod azt a részt, akkor biztosra veheted a 0 dmg-et. CW-n egyre kevesebb tankban használunk kumulatívot pont emiatt. Bat, de más medek is szinte csak APCR-t lőnek. Én pl. múltkor Foch-ba sima AP-t töltöttem. Egyik csatában pont IS-4-el voltam bent és 5 lövésből 5 találat (ebből hivatalosan 2 pen, de ehhez ~440 sebzés társult). Mind az 5 HEAT lövedék volt. Ráadásul a HEAT-re más pen szabályok is vonatkoznak. Egy kumulatívnak ugyanazon a ponton vastagabb páncélt kell a wotban átütnie, mint az AP-knak. Harmadrészben pedig igaz nincs annyi hp-ja, de a 7 mozgékonyabb és ez ma már egy elég fontos tényező.