World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felvillant a lámpám,de sem a térképen,sem a játékban nem láttam ellenséges tankot.Erre egyszer csak megjelent elõttem egy light de sem a térképen nem látszott,sem ikonja nem volt de még a körvonala sem volt vörös.Azért belelõttem egyet és ki is lõttem.Ekkor sem robbant fel,csak megállt és megkaptam a killt.Ilyen szellemtankkal eddig még nem találkoztam.....
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mint ez a "szép" példány,10K game 1 Top Gun,0 tank-ász???
Az ellenhez jutott hála égnek,és már birtokolja az ÓPÉ Foch155-öt(nem túl ópé eredményekkel ofc<#nyes>#nyes>):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amilyen menettulajdonságokkal meg tûzerõvel rendelkezik, kétlem 😄
A 15 wines idõszakban mentem vele, de már eladtam...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Swedish people are albino monkeys
Amúgy KV2-t 107 mm-el használtam úgy is veszélyes és még viszonylag gyorsan és pontosan is lõ.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerencsére ARL-en már rég túl vagyok. AC mile 46-tól többet vártam, viszont top ágyúval már az is harap, de a 48 már a 10-es gunnal brutális. Ott már tier 9-ig szembõl is lehet harapni. 10-esekkel szemben azért már óvatosabban, mert ha észrevesznek onnantól 2 lövés vagy.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
A Churchill GC-hez hasonló az ARL V39 (ágyúban), de az jobban mozog, nekem az pld. tetszett. Más meg attól kap hajhullást...
Nem egyszer lõttem nagy bokor mögül úgy,h bõven 15 méter volt az ágyácsú és a bokor közt.Háló és álca skill 95%on van,de valamiért mégis kiszúrnak.Végül is nem gond mert majd lesz belõle BIA,a csillagrombolón.
A nagy ágyúval lehet örömködni pld. amikor HE-vel valami csoda folytán telibekapsz egy Hellcatet... <#smile>#smile>, és a csöve 10 fokban süllyeszthetõ, dombról vagy hegyoldalról lefele lehet vele okoskodni. Más pozitívuma viszont nem jut eszembe...
Amúgy a legjobb ágyúval lesz igazán jó a tank! A végén már egész megkedveltem.
Lassú, nulla páncél, ótvar gun. Úgy rossz ahogy van. Hellcattõl se vagyok elájulva egyelõre.
GC-vel lehet sebezni. Legjobb ágyúja tierjében bitang jó.
Most másik irányból közelítek és épp az AT2-nél járok. Na az gusztusztalanul op gép. 10-bõl 7 játékos még mindig nem tudja mit kezdjen vele, a maradék 2-nek nem elég pontos a gunja, 1 meg sebezni is tud.
Minap történt, hgoy rohamoztam vele (tier7-es csatában, egyébként nyugodtan lehet vele).
Szembõl nem tudott 2 tigris kilõni. Egyik egy sima volt, kilõttem, másik egy P,azt is egy kis adok-kapok után. Közben egy Luch lõtt a hátam mögött, mindent amit ért.... Semmilyen hatást nem ért el....XD
Full alap Matolcsy AT 7 az nagy szívás lesz,viszont onnét fogsz ráérezni brit ágra.Lebegjen a szemed elõtt,h kárpótolni fog az AT 15.Szinte minden csata élvezetes volt vele.
Meg fogod bánni. Nem azért, mert nem lehet játszani vele (nekem 56% WR-em van vele), hanem azért mert rengeteg türelem kell hozzá, ami nem mindenkinek van meg, amíg kitanulod a kezelését. A top löveg a jó statjai ellenére nem annyira jó, állandóan szétugrik a kis agyúkitéríthetõség miatt és 2,9 mp míg újra céloz. Arról nem is szólva, hogy lesz egy AT-7-ed utána teljesen stock állapotban, mert (talán a rádión kívül) egyetlen modult se tudsz majd rárakni és kezdheted a szívást azzal is.
Az AT-2 ellenben néha ad jó köröket is amiket lehet élvezni pld. a béna, nagy mellényû KV-1-eseket ki lehet fingatni vele, öröm nézni ahogy tolatnak.
Én az AT-8-at húzom most (már top ágyúval meg mindennel), és szenvedés az tény, de a Churchill GC-nél akkor is jobb! AT-8-ra egy tippem van: lehetõleg a teljes jobb oldalát ki kell takarni (kupolástól) épülettel vagy tankronccsal vagy természeti adottságokkal. A kupolát egyébként védi 2 géppuskaizé (kitüremkedés a tetõn) azokat nem lehet ellõni valamiért, ügyeskedni kell, hogy takarják (részben) + ha távolról lõnek rám hintáztatom (úgy-ahogy beválik).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Most már szinte fullos,a rádió kivételével a torta,és igazatok lett,így már használhatóbb.Fényévekkel!
Igaz úgy vagyok hajlandó menni vele,ha hármas szakaszban megyünk Leo proto,foch felállásban.Azóta meredeken javul a statom,és ami a legfontosabb hogy élvezem a játékot.
Idõ kérdése,h mikor lesz meg a csillagromboló. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Az AT15 már jó volt, mert ott megvoltak hozzá a fontos dolgok. Viszont ott megint lecövekeltem, amíg nem lett elég xp-m hogy a tekit top löveggel tudjam kezdeni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De mondom máshogy: van egy vár. Szép, közepes erõd, benne nehézlovasok (lovagok). Vannak teszem azt 500-an. A vár körül a terep egyenetlen, kis dombok is vannak . Közeledik az ellenség: zsoldosok, pl svájciak, 8000-en zárt alakzatban pikákkal. A várbeliek mit tehetnek? A nemes lovagok base campellnek mert fosnak pár parasztból/polgárból lett zsoldostól akiknek a terep is kedvez?
-Kirontanak, ék alakban mennek, de a terep nem nekik kedvez, de ha lenne kis lendületük se valószínû hogy megbontják az alakzatot. Hiába képzettek a lovagok vagy lerántják õket, vagy felnyársalódnak.
- Vagy a "gyávák" maradnak a várban ahol hiába vannak kevesen , gyalog nehézfegyverzetben röhögve felaprítják a zsoldosokat, és ott baszhatják a pikát meg a hadrendet.
Meg a pontosság buff óta a kuppolákat elég jól át lehet lõni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én most egy kicsit megrekedtem az AT-8-nál.Nem érzem úgy,hogy végig fogom bírni csinálni.Legalább valami tisztességesebb lövegre össze kellene raknom freebõl.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mennyire priceless érzés amikor az FV-vel 2100at ütök egy E100ba, õ meg beírja hogy "prem ammo noob" 😄
Persze meg se próbálta felém forgatni az oldalát hogy kisebbet kapjon, de én vagyok a noob 😄.