World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyon durva!!!! Ac48-al 755 csata alatt 83 killje van. 😄
Találkozott már valaki ilyen buggal?

Felvillant a lámpám,de sem a térképen,sem a játékban nem láttam ellenséges tankot.Erre egyszer csak megjelent elõttem egy light de sem a térképen nem látszott,sem ikonja nem volt de még a körvonala sem volt vörös.Azért belelõttem egyet és ki is lõttem.Ekkor sem robbant fel,csak megállt és megkaptam a killt.Ilyen szellemtankkal eddig még nem találkoztam.....

patchaou
Tuti hogy nincs monitorja XD az a 11 sniper medál is odabasz. Viszont biztosan jobban élvezi a játékot mint Én.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kezdem azt hinni,hogy a Spanyol játékosok a leg-legek a debilségi versenyben,lazán elõzik a siemkákat,Cz-Sk?,Van Magyar? álomtirót...a full bot Hermi-n(+hasonló botok) kívül eddig csak 3 40% alatti 5000+csatás játékoshoz volt szerencsém,és mind valami Eszpányá izébe volt.
Mint ez a "szép" példány,10K game 1 Top Gun,0 tank-ász???
Az ellenhez jutott hála égnek,és már birtokolja az ÓPÉ Foch155-öt(nem túl ópé eredményekkel ofc<#nyes>):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mydgard
Orjarat E-100-zal. A csata masik erdekesseges, hogy nem kaptam sebzest. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Én tegnap akasztottam össze a bajszom amx-el,meg jp2 meg leo1 és kt,plussz mögöttük egy bat chat arty,T110e4-el voltam,javítási költség 0.Leo-ba az elsõ lövés 918 volt,leo likvidálása után amx felé fordultam mert zavart ahogy a meggymag köpködõje pattog rajtam,amx megpatkolása után jp2 és bat arty visítva menekült.Kt próbált még feltartani,de nem túl sok sikerrel.Ja és nem hátul sunnyogtam,hanem úgy gondoltam hogy szórakozom egy kicsit és t110e4-el fel csapok scout tankknak.<#nyes>Mivel szinte az egész csapat egyfelé ment és a másik oldalon lerohantam az ellenséges bázist.

Minap akasztottam bajuszt egy 10-es német TD-vel AC mile 48-ban ülve. Eltaláltam (-300 hp), de õ is -980 hp, maradt 20 hp-m...xD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sunsetjoy
A múltkor klántársam poénból megemlítette, hogy az LTP tankot azért adták, hogy Learn To Play 😄
Amilyen menettulajdonságokkal meg tûzerõvel rendelkezik, kétlem 😄
A 15 wines idõszakban mentem vele, de már eladtam...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

JeffDunham
Ha már kellemes meglepetés. A support tudod mindig leráz valami általános sablon szöveggel. Ritka az olyan is hogy megdicséri a játékodat és közli hogy az a hülyegyerek akit feljelentettél tényleg bekattant. <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Vagy csak egy.<#nyes>

DarkHorSe
A top agyuval 10el sebez kevesebbet mint a csorcsil gc, tuzgyorsasag kb ugyan az, igaz nincs olyan iszonyat atutese mint annak. Bar azert 160 pen szerintem eleg arra a szintre.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Én AT2-nél se használom a troll gun-t. Kv2-n is hamar cseréltem a kályhacsövet, m4-nél szintén nem jött be. Megértem mit szeret rajta a nép, de szerintem a tûzgyorsaság sokkal többet ér. Ha tudsz lõni, amikor jön az ellen az azért elrettentõbb, mint egy lövés után a hosszabb újratöltés. Fõleg KV2 esetében van ez így fokozottan. Hangsúlyozom, hogy szerintem!

Amúgy KV2-t 107 mm-el használtam úgy is veszélyes és még viszonylag gyorsan és pontosan is lõ.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Arl a másik borzalom. Többet vártam ahhoz képest, hogy az S35-CA (fedõneve: fürdõkád) még stock állapotban is félelmetes jó volt.

Szerencsére ARL-en már rég túl vagyok. AC mile 46-tól többet vártam, viszont top ágyúval már az is harap, de a 48 már a 10-es gunnal brutális. Ott már tier 9-ig szembõl is lehet harapni. 10-esekkel szemben azért már óvatosabban, mert ha észrevesznek onnantól 2 lövés vagy.

Az M10-re egyszerûen nem éreztem rá, nem tudtam megtanulni használni (learn to play noob ugye). Ugyanígy a Sau40, pont itt írta valaki, hogy mekkora fun gép, de engem a sírás fojtogatott ahányszor mentem vele.

Sose használtam HE-vel. AP-vel is kellõen hatékony az.

Az ARL v39-re nem szabad feltenni a Top löveget szerintem.Csak az s35 lövegével használom és iszonyat jó!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Mondjuk a legjobb ágyú még nincs meg, na hátha majd azzal jó lesz.

Ezek szerint csak nekem nincs szerencsém ezzel a brit td ággal.A csaták döntõ többségében nem a weakspot miatt lõnek ki,hanem mert mindig olyan tankokkal találkozok amiken trollgun van.AT-2-nél és AT-8-nál is KV-1 trollal,KV-2 Trollal, M4 shermann trollal,pzIV trollal ha ezek nem lennének elegek akkor meg ott az undorító KV-1s,IS stb..vagy oneshotol egy arty...pfff.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Teljesen ugyanazt érzem, az M10 nekem is ótvarként jött le (200+ meccsre 42% WR...), a Hellcat se nyújtott nagy élményt, de hát kinek a pap, kinek a paplan.
A Churchill GC-hez hasonló az ARL V39 (ágyúban), de az jobban mozog, nekem az pld. tetszett. Más meg attól kap hajhullást...

Ami érdekes még ennél az ágnál,h rettentõen gyenge az álcázási képessége.
Nem egyszer lõttem nagy bokor mögül úgy,h bõven 15 méter volt az ágyácsú és a bokor közt.Háló és álca skill 95%on van,de valamiért mégis kiszúrnak.Végül is nem gond mert majd lesz belõle BIA,a csillagrombolón.

Tudom, én nem mondom, hogy utáltam a GC-t, egyszerûen csak nehéz játszani vele, már egyszer tervezték rá a buffot, de valamiért elmaradt (talán mert nem sokan játszanak vele). A felépítmény derékszögû és talán 80 vagy 90mm-es, gyakorlatilag semmi ellen nem véd, rejteni nem lehet.
A nagy ágyúval lehet örömködni pld. amikor HE-vel valami csoda folytán telibekapsz egy Hellcatet... <#smile>, és a csöve 10 fokban süllyeszthetõ, dombról vagy hegyoldalról lefele lehet vele okoskodni. Más pozitívuma viszont nem jut eszembe...

DarkHorSe
Hellcat a legjobb tankok egyike, brutalisan jo suly/loero arany, agyuja kb ugyan az mint a kovetketo t25/2-é (-10 pen, sebzes ugyan az hahahah), jo camo kell hozza es kb mindenkit agyonlosz 😄

Minden TD-re alapvetõen igaz, de GC-re fõleg. Ha észrevesznek halott vagy. GC esetében ez fokozódik, ugyanis egy nagy tégla az egész, szó szerint. Elmenekülni se tudsz vele, mert lassú ráadásul.

Amúgy a legjobb ágyúval lesz igazán jó a tank! A végén már egész megkedveltem.

Hát én pl. a Wolverine-t sokkal jobban utáltam. Annál szutykabb tank nincs is, illetve biztos van csak még nem próbáltam.

Lassú, nulla páncél, ótvar gun. Úgy rossz ahogy van. Hellcattõl se vagyok elájulva egyelõre.

GC-vel lehet sebezni. Legjobb ágyúja tierjében bitang jó.

A második gun egy fos, felejtõs. A jobb oldalán meg harmatgyenge a páncél a géppuskánál, én is úgy tervezem a pályán a mozgást, hogy melyik oldalon vagyok olyan "vájatban", hogy eltakarhassam (pld. Mountain Pass, Abbey). A legtöbb esetben persze a már kilõtt társ roncsával próbálom takargatni, és akkor csak az ágyús felét lógatom ki. Persze ez sem tesz szupermenné, csak nem tudják lõni azt a weakspotot. Vent+rammer+toolbox van rajta, a spal lineren gondolkoztam, de attól még lassab lesz, a háló nem ér semmit, a periscope meg mindig kikapcsol, mert el kell mozdulni.

GC-nek egy elõnye van a top ágyú. Ha el tudsz rejtõzni az tierjében hatalmasakat tud harapni. Amúgy tény, amit írsz. Én pont ezt a hibát követtem el. GC-bõl AT7 full szívás. El is adtam.

Most másik irányból közelítek és épp az AT2-nél járok. Na az gusztusztalanul op gép. 10-bõl 7 játékos még mindig nem tudja mit kezdjen vele, a maradék 2-nek nem elég pontos a gunja, 1 meg sebezni is tud.

Minap történt, hgoy rohamoztam vele (tier7-es csatában, egyébként nyugodtan lehet vele).

Szembõl nem tudott 2 tigris kilõni. Egyik egy sima volt, kilõttem, másik egy P,azt is egy kis adok-kapok után. Közben egy Luch lõtt a hátam mögött, mindent amit ért.... Semmilyen hatást nem ért el....XD

DarkHorSe
Churcill gc indulhat a jatek legszarabb tankja cimert szerintem 😄 Top agyuval is olyan erzesem volt mintha koveket dobalnek az ellensegre aztan vagy eltalalom vagy nem 😄

Maximálisan egyetértek Okmyx kollégával.
Full alap Matolcsy AT 7 az nagy szívás lesz,viszont onnét fogsz ráérezni brit ágra.Lebegjen a szemed elõtt,h kárpótolni fog az AT 15.Szinte minden csata élvezetes volt vele.

Értem. Én akkor akadtam teljesen ki amikor 4000xp-ért ráraktam a második löveget és rájöttem,hogy még az alap löveg is jobb...persze nem néztem meg elõtte!A teljes jobb oldalt takarni? Nem sok pályát tudok ahol értelmes helyen ez megoldható lenne...

A Churchill GC-t nem ajánlom arra, hogy az AT-7-et nyisd vele.
Meg fogod bánni. Nem azért, mert nem lehet játszani vele (nekem 56% WR-em van vele), hanem azért mert rengeteg türelem kell hozzá, ami nem mindenkinek van meg, amíg kitanulod a kezelését. A top löveg a jó statjai ellenére nem annyira jó, állandóan szétugrik a kis agyúkitéríthetõség miatt és 2,9 mp míg újra céloz. Arról nem is szólva, hogy lesz egy AT-7-ed utána teljesen stock állapotban, mert (talán a rádión kívül) egyetlen modult se tudsz majd rárakni és kezdheted a szívást azzal is.
Az AT-2 ellenben néha ad jó köröket is amiket lehet élvezni pld. a béna, nagy mellényû KV-1-eseket ki lehet fingatni vele, öröm nézni ahogy tolatnak.
Én az AT-8-at húzom most (már top ágyúval meg mindennel), és szenvedés az tény, de a Churchill GC-nél akkor is jobb! AT-8-ra egy tippem van: lehetõleg a teljes jobb oldalát ki kell takarni (kupolástól) épülettel vagy tankronccsal vagy természeti adottságokkal. A kupolát egyébként védi 2 géppuskaizé (kitüremkedés a tetõn) azokat nem lehet ellõni valamiért, ügyeskedni kell, hogy takarják (részben) + ha távolról lõnek rám hintáztatom (úgy-ahogy beválik).

Amúgy meglepett,h milyen kevesen húzzák ezt az ágat.Talán minden harmadik csatában látok angol td-t.Kell hozzá idegzet és ez eléggé elrettenti a gyengébb játékosokat.Ugyan ez lesz szerintem az új német td ággal is.

Én eldöntöttem,inkább eladom és megpróbálom az AT 7-et a gun carrier felõl elérni.Az AT-8 -nak eddig egy jó tulajdonságát sem sikerült felfedezni...lassú,lomha,nagy,gun nulla,a top ágyú szinte elérhetetlen free nélkül és páncél csak papíron létezik,ha noob lõ rád akkor 80%-ban HE(arra érzékeny a kicsike),artynak legfõbb célpont vagy a sebességed miatt,és már szinte mindenki tudja,hogy a "kupola" a leglátványosabb weakspot aminek a pontosság buff nem tett jót!

Tono34
AT8 nálam is dupla köröket futja, még kellene rá a top ágyú. Csak az a gyorsulás + sebesség amit tud produkálni.... az fenomenális 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Épp most szóltam a barátomnak,h még véletlenül se álljon neki a Tortoise vasnak free xp nélkül.
Most már szinte fullos,a rádió kivételével a torta,és igazatok lett,így már használhatóbb.Fényévekkel!
Igaz úgy vagyok hajlandó menni vele,ha hármas szakaszban megyünk Leo proto,foch felállásban.Azóta meredeken javul a statom,és ami a legfontosabb hogy élvezem a játékot.
Idõ kérdése,h mikor lesz meg a csillagromboló. 😊

a végével az egészet elrontottad.... 😊
mijki
Tegnap beleszerettem a T-54-be, olyan király tank és még valamennyi hibát is megbocsát ha úgy adódik. Viszont számomra az egyik legfárasztóbb(mentálisan) játékstílus amit játszani kell vele. Szinte folyamatosan a minimapot fürkészem, merre lehetne az ellenség hátába kerülni, hol lehetne flankelni, hol állnak a tankok, hol kell segítség, stb. azért 10-20 csata után eléggé lefáraszt ez a sokfelé figyelés és akkor kell valami nyugisabb tankkal gurulni pár kört(pl.:KV-1S<#idiota>).

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

4100-at sebeztem su100-al 7-et öltem és nem tudom mit értem el vele mert a szerver újraindult és nem láttam a jelentést....
Eddig még nem néztem,de most,hogy ezt leírtad elgondolkoztató,hogy visszaveszem a churchill 1-et és churchill GC felõl folytatom.Az AT 8 top lövege sincs sehol gold nélkül átütésben,a GC top lövege szimpatikusabb.

GabeE3e
Nem mindenki szeretne 15 percig a csatában kuksolni,mert az egyik team ellehetetleníti a rövidebb utat.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nekem hónapokba tellett mire eljutottam azon az ágon T8ig, mert mindig megvártam hogy legyen elég free-m a fullos tankokhoz.
Az AT15 már jó volt, mert ott megvoltak hozzá a fontos dolgok. Viszont ott megint lecövekeltem, amíg nem lett elég xp-m hogy a tekit top löveggel tudjam kezdeni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De mindegy, valszeg ezt folytathatjuk örökké, mindenki csinállja úgy hogy sikeres legyen. Peace.
Tegyük fel tudom azt a helyet, de a többi nem. Sokat értem el vele. Mellesleg az orrtúrókba nem bízok. Meg manapság nem is mindig vannak csatában.

De mondom máshogy: van egy vár. Szép, közepes erõd, benne nehézlovasok (lovagok). Vannak teszem azt 500-an. A vár körül a terep egyenetlen, kis dombok is vannak . Közeledik az ellenség: zsoldosok, pl svájciak, 8000-en zárt alakzatban pikákkal. A várbeliek mit tehetnek? A nemes lovagok base campellnek mert fosnak pár parasztból/polgárból lett zsoldostól akiknek a terep is kedvez?
-Kirontanak, ék alakban mennek, de a terep nem nekik kedvez, de ha lenne kis lendületük se valószínû hogy megbontják az alakzatot. Hiába képzettek a lovagok vagy lerántják õket, vagy felnyársalódnak.
- Vagy a "gyávák" maradnak a várban ahol hiába vannak kevesen , gyalog nehézfegyverzetben röhögve felaprítják a zsoldosokat, és ott baszhatják a pikát meg a hadrendet.
Oké! Nem vagyok olyan jó játékos és ennyi...Beszéljünk másról!<#law>

Eleve nem kell velük foglalkozni. Majd az arty leszedi õket onnan.
Meg a pontosság buff óta a kuppolákat elég jól át lehet lõni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Dehogy nem! Mindjárt megvan a 250k kredit!

Nagy lehet! :-)
Én most egy kicsit megrekedtem az AT-8-nál.Nem érzem úgy,hogy végig fogom bírni csinálni.Legalább valami tisztességesebb lövegre össze kellene raknom freebõl.

popey8
Mondjuk sokra nem megyek vele😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Tud még kellemes meglepetés érni a WoT-ban.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem tudom...talán azért mert nem megfelelõ a játéktudásom.Nincs meg az a skillem,hogy mit lehet lõni lentrõl-szembõl egy hulldown tankon.Az ST-1 T10 lövege T34 tornyon jó eséllyel pattan,M103 szintén,T30 vagy-vagy,JT általában,T110E3 szintén...a teljesség igénye nélkül.Természetesen õk is lõnek és mozognak.Ha goldot használok esetleg tudok kellemetlen meglepetéseket okozni,de õk sem teljesen hülyék feltételezem.

Egyéb téma.
Mennyire priceless érzés amikor az FV-vel 2100at ütök egy E100ba, õ meg beírja hogy "prem ammo noob" 😄
Persze meg se próbálta felém forgatni az oldalát hogy kisebbet kapjon, de én vagyok a noob 😄.