World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Team Western Digital streamen keresztül élõben fogja közvetíteni a csatákat 19:00 órától a következõ oldalon: http://www.twitch.tv/teamwd
Üdvözlettel;
Team WD
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Legalább ez lett a 3x-es kör.
Artybuff -> WOT halott
Kritikussal kilõtek az OP tankommal -> WOT halott
Vége a closed bétának -> WOT kihal, nem éri meg a liveot 😊
Goldammó csak goldért -> WOT halott, fúj, pay2win
Goldammót vehet mindenki -> WOT belerokkan
😊
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Diablo 2 -> WoT halott
Guild wars 2 -> Minden játék halott, a WoT is!
WoW kieg. -> WoT halott
Heroes and Generals -> WoT halott
WT:GF -> WoT halott
Elõbb-utóbb bejön majd. 😉
Én írok ide is,oda is.Játszom ezzel is meg azzal is.Semmi problémám nincs belõle.És fõleg nem járkálok fikázni egyik topikból a másikba.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Kivételesen jó a hétvége:
Gyõzelem/Csata: 15 / 23 ( 65.22% )
Tapasztalat (átl.): 14721 ( 640.04 )
Szabad tapasztalat.: 1103
Bevétel: 632776
Arany: 0
Okozott seb. (átl.): 57626 ( 2505.48 )
Szerzett sebzés: 17856
Kilõtt (átlag): 33 ( 1.43 )
Találat/lövés: 142 / 190 ( 74.74% )
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mert sok ember van itt is, aki már csak a WT említésére is acsarogni kezd, offozik, satöbbi, mintha bizony az édesszüleire anyázott volna valaki.
Szerintem teljesen oké idõnként megnézni mi van a WT-vel, megmutatni a WoT veteránoknak, kiértékelni, megbeszélni ez tetszik ez nem tetszik, und so weiter. Nem kell mindjárt hisztit csapni.
Ez a RIP WoT és hasonlók persze flamekeltõ hülyék megszólalása, ehhez nem fér kétség.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1. Kaptunk 1 videót, amiben kb semmit nem láttunk. Jó a grafika? Az kit érdekel, ha szar a játékmechanika? Az utóbbiról megtudtunk vmit? Szinte semmit. Amit láttunk sztem egyáltalán nem volt olyan lenyûgözõ, h lehessen temetni a wotot. Majd ha jön vmi érdemleges, akkor ráértek erre.
2. Miért jó nektek, h ennyire elõre temetitek a wotot? Ebbõl gazdagodtok meg v mi? Egyébként meg mi sem megyünk át oda szar WT-zni.
3. Mik vagytok vmi jósok? Honnan tudjátok, h vége lesz a WoTnak? Honnan tudjátok, h nem a WT tankos része fog bezárni 1-2 év múlva érdeklõdés hiányában? És ha vége lesz a wotnak? Nektek attól jobb lesz? Jobban fog menni a szex v mi?
"nem tudom ki hogy van vele, de semmi kedvem egy másik játékban ismét a nulláról elkezdeni tankozni, bohóckodni mindenféle Panzer I meg Panzer III hülyeségekkel, amikor itt már három t10-est elértem" --> sztem sokan vannak/lesznek így, köztük én is. Ezek az emberek úgy is maradnak a wotnál. Én is ki fogom próbálni a wt tankos részét, mert kíváncsi vagyok rá, de mivel ott idõigényesebb a fejlõdés, nem hiszem, h sok idõt fogok rászánni.
Nem tudom, h mit vártok a WT-tõl. Csapatjátékot? Jó vicc, ott is az agyhalottak lesznek többségben.
És még folytathatnám a sort, de nincs kedvem többet írni. A lényeg az, h messiásként várjátok a wt-t, aztán lehet 1, másfél év múlva azt is lehordjátok minden szarnak, szemétnek. Van aki majd átmegy, van aki maradni fog. A 2 játék megfér egymás mellett, nem kell, h kiüssék egymást.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Performance: WN7: 1 936
Battle statistics Total Prc/Avg/Rat
Wins / Battles: 5 / 7 ( 71.43% )
Exp*2 (Avg): 15 418 ( 2 203 )
Exp (Avg): 6 933 ( 990 )
Free Exp: 739
Credits: 206 135 ( 29 448 )
Gold: 0
Spotted (Avg): 4 ( 0.57 )
Dmg Dlt (Avg): 20 200 ( 2 886 )
Dmg Rcv (D/R): 7 766 ( 2.6 )
Frags (Avg): 13 ( 1.86 )
Deaths (F/D): 4 ( 3.25 )
Hits / Shots: 77 / 102 ( 75.49% )
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Mondjuk az is elég nagy szopás, hogy az egész mezõnyben csak én voltam nyolcas, de hogy hárommal több tizesük volt az azért érdekes. Pláne hogy abból 9 TD.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Már meg se merem nézni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tapasztalat: 1847
Szabad tapasztalat: 119
Bevétel: 24333
Arany: 0
Okozott sebzés: 4343
Szerzett sebzés: 4579
Kilõtt: 5
Találat: 60.4% (101 / 61)
másnak is hasonló a helyzete?

Sturmpz II, Grille biztos volt, SU-14-1 is, meg a francia és amerikai vonalon pár. Az S-51-el kifejezetten elégedettek voltak, de pld. a Bishopot elõször SerB nagyon szidta, aztán meg pár nap múlva dícsérgette. Sose lehet tudni.
Majd kikeresem a postot.
Serb kissé ingerült lett a kérdéstõl ("már sokszor elmondtam..."), ezért Storm válaszolt helyette "érdemben". Öröm az ürömben, hogy nem a szokásos "How terrible" jött válaszként.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csata: Swamp 2013.10.06. 13:18:42
Jármû: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 839
Szerzett kredit: 115 721
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védõ, Radley-Walters medál
nem imba 😄
Swedish people are albino monkeys
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Biztosan sokan kipróbálják majd, és biztos lesz olyan, akinek az majd jobban tetszik. Ez így van rendjén.
Viszont amit írtál, hogy akinek van több 10es tankja az nehezebben hagyja majd ott a WOT-ot, hogy megint a 0ról induljon, az teljesen igaz.
Akik gyengébb játékosok, és 1 10es tankot tudtak elérni 4000 csata alatt, nos... szerintem õk se nagyon fognak még 4000 csatát menni hogy meglegyen nekik még 1x az IS7.
Historical Battle: szerintem köv év elején meglesz itt is. Hogy még kevesebb veszteséggel számoljon a WG.
Ezért is írtam, hogy nem lesz egyszerû dolga a WT-nek, hiába nyáladzik 5-6 percenként itt valaki.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
- regarding KV-1S: there is a variant of short-barrel 122mm derp KV-1S being introduced as a premium tank, but SerB states he might introduce it as a regular tank
Silentstalkerék májusban kipróbálták (már rég volt! azóta ezer patch, változás történt) és akkor megállapították, hogy mûködik a dolog, de nem a resmods mappába pakol kliensoldali modként, hanem külön .dll-be a wot.exéhez. Ami ugye hamarbukta. Mellé kaptak kevéske vírust, trójait, és malware programokat az orosz programozózseniktõl.
Arról nem is szólva, hogy elképzelheted, hogy hogyan bizonyítod be, hogy prémium user vagy. No igen, én is kiadnám a fiókomhoz kapcsolódó adatokat.
Szóval azért akárhogy is nézem ez eddig se volt és nem is lesz soha "hûdeterjedõ", "minden noob ezt használja" hack. A bukás ráadásul permaban elég hamar, lehet kezdeni új accounttal T2-T3ban, T8-10 tankjait senki nem fogja kockáztatni.
Persze elhiszem, hogy valaki ismer olyat akinek a barátjának unokatestvére feleségül vette a moszkvai nagykövetség egyik asszisztensét, és ott az orosz családban a kis 8 éves Szása használja ezt és ezért überpro és mindenkit aláz, szóval mások a tapasztalatai, készséggel elfogadom.
-Az arty buff csak T4-T7-et érinti tudtommal, ott se minden artyt (pld. brit ágon egyelõre nem lesz változás) és lényegében az aim time csökkentésére és a shell velocity (lövedékgyorsaság) növelésére korlátozódik. Magas tierben nem lesz változtatás, ott maradnak a TDk artyk helyett, a kicsikben meg eddig nem volt olyan gond a TD mennyiség.
-A KV-1S 122-es ágyúval egy külön prémium tank lesz T6-on úgy néz ki (lásd tegnapi infok). Sokan fogják megvenni (lesz bevétel, biztos vaskos ára is lesz), tehát marad az OPság, csak fizesd meg. A többieknek ott a 85-ös ágyú, ettõl még a KV-1S nem lesz "szar".
A svéd mozdony meg királyság <#smile>#smile>
Ha nem lenne jó a videó: link
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- vesztes csatában medált szerzel, akkor kompenzációt kapsz
- WP-s prémium szerzés (igaz az elsõdleges célja az emberek odacsalogatása)
- arty nerf
- goldot kaphattak azok, akik a nerf után eladták az SP-t (Type 59 esetében szó sem volt róla)
- az eventeknél arra is ráálltak, hogy nem csak az kap bónuszt, akinek XY tankja van, hanem az is, aki kilövi azokat
- ez a múltkori 15 éves évfordulós cucc is jó volt (igaz lófaszt se nyertem 😄)
- tank eladásnál biztonsági kód (sokakat megszopatott már a részeg énje)
És a közeljövõben meg fognak változni:
- skill alapu leosztás a 7/42-ben
- garage battle a 7/42-ben
- op shitek nerfelése (van KV-1S-em)
- némi optimalizálás a növényzet terén (gyenge gépnél nagyon érezni, hogy megfogják a gépet)
Igaz sok fasság van még a játékban, de azért javul.