World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Én nem láttam VTEPS-est 1 hónapja, biztos bujkalnak elõlem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A második magyar 7on7 bajnokságra ma este 19:00 órakor kerül sor.

A Team Western Digital streamen keresztül élõben fogja közvetíteni a csatákat 19:00 órától a következõ oldalon: http://www.twitch.tv/teamwd
Üdvözlettel;
Team WD

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Áh mondom, Abbey, tier 9-es csata 8-as TD-vel Abbey-n nem lesz túl erõs, nem írom be a celebrity-s szöveg, erre tessék. Ráadásul én végeztem a Nagyúrral is :/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Legalább ez lett a 3x-es kör.

voivod32
Szevasz! Az elõbb találkoztunk az egyik meccsben. Számomra katasztrofális volt. De ez azért már jobban sikerült:-)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem konkrétan a törlésre reagáltam, hanem arra, hogy sokan kapásból kiborulnak, ha csak valaki le meri itt írni a WT nevét.
Artynerf -> WOT halott

Artybuff -> WOT halott

Kritikussal kilõtek az OP tankommal -> WOT halott

Vége a closed bétának -> WOT kihal, nem éri meg a liveot 😊

Goldammó csak goldért -> WOT halott, fúj, pay2win

Goldammót vehet mindenki -> WOT belerokkan

😊

Természetesen Diablo 3, csak elütöttem. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Battlefield 3 -> WoT halott

Diablo 2 -> WoT halott

Guild wars 2 -> Minden játék halott, a WoT is!

WoW kieg. -> WoT halott

Heroes and Generals -> WoT halott

WT:GF -> WoT halott

Elõbb-utóbb bejön majd. 😉

Aki csak a ennyiket ír ide,hogy R.I.P. meg hasonlók,az nyilvánvalóan kizárólag provokálni akar.Fölösleges rá reagálni.
Én írok ide is,oda is.Játszom ezzel is meg azzal is.Semmi problémám nincs belõle.És fõleg nem járkálok fikázni egyik topikból a másikba.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Sziasztok!
Kivételesen jó a hétvége:

Gyõzelem/Csata: 15 / 23 ( 65.22% )
Tapasztalat (átl.): 14721 ( 640.04 )
Szabad tapasztalat.: 1103
Bevétel: 632776
Arany: 0
Okozott seb. (átl.): 57626 ( 2505.48 )
Szerzett sebzés: 17856
Kilõtt (átlag): 33 ( 1.43 )
Találat/lövés: 142 / 190 ( 74.74% )

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Roger6
A RIP WoT-ot törli, azt írta. Nem a két játék megtárgyalását.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Majd a mai nap folyamán aktualizálva lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Csak át kell írni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezek a RIP WoT-stílusú megnyilvánulások tényleg flamekeltõek, de azért nem értem, miért nem lehet normális keretek közt megvitatni itt néha a konkurenciát.
Mert sok ember van itt is, aki már csak a WT említésére is acsarogni kezd, offozik, satöbbi, mintha bizony az édesszüleire anyázott volna valaki.
Szerintem teljesen oké idõnként megnézni mi van a WT-vel, megmutatni a WoT veteránoknak, kiértékelni, megbeszélni ez tetszik ez nem tetszik, und so weiter. Nem kell mindjárt hisztit csapni.
Ez a RIP WoT és hasonlók persze flamekeltõ hülyék megszólalása, ehhez nem fér kétség.
Szpecnyaz: a kék feliratot nem akarod leszedni a fejlécbõl?

Mostantól kezdve törlöm az ilyen RIP WoT jellegû kommenteket. Szóval problem solved.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nah ez meg is érdemelte alapból a nap hõse kört 😊
mindenkinek, foleg magadnak teszel nagy szivesseget, ha nem reagalsz ezekre a kommentekre. falaseges belemenni egy flame-warba.
popey8
Én csak azt nem értem, h minek jöttök ide a kék osztriga bárból és RIP WoToztok itt állandóan. Komolyan mondom nem értem az ilyeneket. Egyáltalán nem vagyok HC wot fan, de ez azért már nekem is sok.

1. Kaptunk 1 videót, amiben kb semmit nem láttunk. Jó a grafika? Az kit érdekel, ha szar a játékmechanika? Az utóbbiról megtudtunk vmit? Szinte semmit. Amit láttunk sztem egyáltalán nem volt olyan lenyûgözõ, h lehessen temetni a wotot. Majd ha jön vmi érdemleges, akkor ráértek erre.

2. Miért jó nektek, h ennyire elõre temetitek a wotot? Ebbõl gazdagodtok meg v mi? Egyébként meg mi sem megyünk át oda szar WT-zni.

3. Mik vagytok vmi jósok? Honnan tudjátok, h vége lesz a WoTnak? Honnan tudjátok, h nem a WT tankos része fog bezárni 1-2 év múlva érdeklõdés hiányában? És ha vége lesz a wotnak? Nektek attól jobb lesz? Jobban fog menni a szex v mi?

"nem tudom ki hogy van vele, de semmi kedvem egy másik játékban ismét a nulláról elkezdeni tankozni, bohóckodni mindenféle Panzer I meg Panzer III hülyeségekkel, amikor itt már három t10-est elértem" --> sztem sokan vannak/lesznek így, köztük én is. Ezek az emberek úgy is maradnak a wotnál. Én is ki fogom próbálni a wt tankos részét, mert kíváncsi vagyok rá, de mivel ott idõigényesebb a fejlõdés, nem hiszem, h sok idõt fogok rászánni.

Nem tudom, h mit vártok a WT-tõl. Csapatjátékot? Jó vicc, ott is az agyhalottak lesznek többségben.

És még folytathatnám a sort, de nincs kedvem többet írni. A lényeg az, h messiásként várjátok a wt-t, aztán lehet 1, másfél év múlva azt is lehordjátok minden szarnak, szemétnek. Van aki majd átmegy, van aki maradni fog. A 2 játék megfér egymás mellett, nem kell, h kiüssék egymást.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

gratula.

GabeE3e

Performance: WN7: 1 936
Battle statistics Total Prc/Avg/Rat
Wins / Battles: 5 / 7 ( 71.43% )
Exp*2 (Avg): 15 418 ( 2 203 )
Exp (Avg): 6 933 ( 990 )
Free Exp: 739
Credits: 206 135 ( 29 448 )
Gold: 0
Spotted (Avg): 4 ( 0.57 )
Dmg Dlt (Avg): 20 200 ( 2 886 )
Dmg Rcv (D/R): 7 766 ( 2.6 )
Frags (Avg): 13 ( 1.86 )
Deaths (F/D): 4 ( 3.25 )
Hits / Shots: 77 / 102 ( 75.49% )

There is but one rule: Hunt or be hunted.

köszönöm. akkor nem csak én vagyok szopóágon!

Na ilyen csatában sem voltma még: KÉP

Mondjuk az is elég nagy szopás, hogy az egész mezõnyben csak én voltam nyolcas, de hogy hárommal több tizesük volt az azért érdekes. Pláne hogy abból 9 TD.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

szarabb...

Már meg se merem nézni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Gyõzelem/Csata: 25.0% (2 / 8)
Tapasztalat: 1847
Szabad tapasztalat: 119
Bevétel: 24333
Arany: 0
Okozott sebzés: 4343
Szerzett sebzés: 4579
Kilõtt: 5
Találat: 60.4% (101 / 61)

másnak is hasonló a helyzete?

Hogy ez az orosz TD ág mekkora egy köcsög.... A su 100-al full alap szinten megvolt a tank ász. Már a második löveg van rajta de T8-at kétszer ha láttam vele. A t7 is ritka. Láthatatlanul osztogatom vele a sebzéseket. Az angol ág után ez egy álom.
Már megkapták. Szokás szerint szép csendben sehol sem feltüntetve, csak a végjátékokban lehet látni a sok sniper medálos kurvát. Ráadásul minden csatában ott figyelnek a top 3 sebzõk között mind2 oldalon... megspékelve az új nyílt játszhatatlan pályákkal a medek meg a felderítõk azonnal elhalnak aztán megy a kemp, mivel támadni nem lehet, mert a terep mint fedezék már újra nem mûködik, ezért megy az atomkemp. Az utóbbi 1 hétben több döntetlenem volt mint az arti "nerf" óta összesen. bravo wg.

Mai nap elsõ érdemleges csatája...

Azt hiszem a Hummel valamiért pont kimarad a buffból, ha jól emlékszem, de most nem találom a bejegyzést, arról, hogy mik lesznek tutira.
Sturmpz II, Grille biztos volt, SU-14-1 is, meg a francia és amerikai vonalon pár. Az S-51-el kifejezetten elégedettek voltak, de pld. a Bishopot elõször SerB nagyon szidta, aztán meg pár nap múlva dícsérgette. Sose lehet tudni.
Majd kikeresem a postot.

Ahamm, GW Tiger elõbb a 2. percben mellélõve is 38%-osra csapott AMX 50-100-ban ülve, gyakorlatilag elrontva egy jónak induló csatát. Ehh. Majd játszom ha lesz goldom egy T8-as prém tankra, addig jegelem a wotot.
Ez az. Szoktam látni embereket akik manapság is jól tolják artyval. Ez gondolom azért van hogy casual józsik visszaüllhessenek az artyba. Vagy tõlem legyen egy kis buff de oldalanként MAX 2 legyen. Vagy ha túl sokan vannak, új battle mod: scouts vs arties😄DD
Hummellel néha még most is érek el szép teljesítményeket, szóval még most sem használhatatlanok az artyk. Mi lesz itt, ha még buffot is kapnak...
Hehe, ráadásul nem is régi ez a bejegyzés: 2013.09.21.
Serb kissé ingerült lett a kérdéstõl ("már sokszor elmondtam..."), ezért Storm válaszolt helyette "érdemben". Öröm az ürömben, hogy nem a szokásos "How terrible" jött válaszként.

patchaou
Nekem teljesen természetes, hogy ha jön valami ami jobban tetszik, akkor otthagyjam a régit, amitõl ráadásul már tele van a tököm és néha attól összerándul a gyomrom, ha az ikon fölé viszem az egeret 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

DarkHorSe
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2013.10.06. 13:18:42
Jármû: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 839
Szerzett kredit: 115 721
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védõ, Radley-Walters medál

nem imba 😄

Swedish people are albino monkeys

patchaou
Húzz ké még 4-5 10-est és simán lesz kedved itthagyni XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem annyira t6-7-8ban nem hiányoznak az artyk... inkább baszogok Su 152, At sorozat, Jp-k ferdik stb ellen minthogy legyen megint 3-4 faszverõ akik láncollnak, szétbasszák a modulokat meg koncentrállt tûzzel az elsõ spottal hazavágják a játékot. A td legalább "kézzelfogható" (persze ha nem kerekerdõ közepén campel amit amúgy az arty is megcsinál)
Ez volt a legjobb vicc a mai napon. Köszi.

Nohab
<#awink> <#eljen>
Õk is számolnak valamennyi visszaeséssel.
Biztosan sokan kipróbálják majd, és biztos lesz olyan, akinek az majd jobban tetszik. Ez így van rendjén.
Viszont amit írtál, hogy akinek van több 10es tankja az nehezebben hagyja majd ott a WOT-ot, hogy megint a 0ról induljon, az teljesen igaz.
Akik gyengébb játékosok, és 1 10es tankot tudtak elérni 4000 csata alatt, nos... szerintem õk se nagyon fognak még 4000 csatát menni hogy meglegyen nekik még 1x az IS7.
Historical Battle: szerintem köv év elején meglesz itt is. Hogy még kevesebb veszteséggel számoljon a WG.
Ezért is írtam, hogy nem lesz egyszerû dolga a WT-nek, hiába nyáladzik 5-6 percenként itt valaki.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szerintem õk maguk se tudják még, hogy mi legyen, egy biztos: pénzt lehet csinálni belõle, tehát valamit ügyködnek. Majd elválik. Egyszer már írták, hogy a "KV-1S nerf in 8.9 cancelled", lehet, hogy pont ezért.

- regarding KV-1S: there is a variant of short-barrel 122mm derp KV-1S being introduced as a premium tank, but SerB states he might introduce it as a regular tank

A warpack csalásról senki nem tud érdemben bizonyítékot szolgáltatni, hogy mûködik, csak néhány ezeréves youtube video van fent róla (hitelessége erõsen kétséges).
Silentstalkerék májusban kipróbálták (már rég volt! azóta ezer patch, változás történt) és akkor megállapították, hogy mûködik a dolog, de nem a resmods mappába pakol kliensoldali modként, hanem külön .dll-be a wot.exéhez. Ami ugye hamarbukta. Mellé kaptak kevéske vírust, trójait, és malware programokat az orosz programozózseniktõl.
Arról nem is szólva, hogy elképzelheted, hogy hogyan bizonyítod be, hogy prémium user vagy. No igen, én is kiadnám a fiókomhoz kapcsolódó adatokat.
Szóval azért akárhogy is nézem ez eddig se volt és nem is lesz soha "hûdeterjedõ", "minden noob ezt használja" hack. A bukás ráadásul permaban elég hamar, lehet kezdeni új accounttal T2-T3ban, T8-10 tankjait senki nem fogja kockáztatni.
Persze elhiszem, hogy valaki ismer olyat akinek a barátjának unokatestvére feleségül vette a moszkvai nagykövetség egyik asszisztensét, és ott az orosz családban a kis 8 éves Szása használja ezt és ezért überpro és mindenkit aláz, szóval mások a tapasztalatai, készséggel elfogadom.

KV1S lesz prémium 122mm U11 löveggel és teszik így be akinek megvan? Olvastam én is ezt de nem tudtam értelmezni.

Javul-gat. Lassan.

-Az arty buff csak T4-T7-et érinti tudtommal, ott se minden artyt (pld. brit ágon egyelõre nem lesz változás) és lényegében az aim time csökkentésére és a shell velocity (lövedékgyorsaság) növelésére korlátozódik. Magas tierben nem lesz változtatás, ott maradnak a TDk artyk helyett, a kicsikben meg eddig nem volt olyan gond a TD mennyiség.

-A KV-1S 122-es ágyúval egy külön prémium tank lesz T6-on úgy néz ki (lásd tegnapi infok). Sokan fogják megvenni (lesz bevétel, biztos vaskos ára is lesz), tehát marad az OPság, csak fizesd meg. A többieknek ott a 85-ös ágyú, ettõl még a KV-1S nem lesz "szar".

A svéd mozdony meg királyság <#smile>

Roger6
Régebbi project. Sajnos a zene félúton leáll, többször is próbáltam orvosolni, de nem sikerült. Két siemkával találkoztam. Mindegyik kiváló teljesítményt nyújtott, érdemes megnézni, hogy halálozik el az elsõ siemka.

Ha nem lenne jó a videó: link

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ki egyensúlyozni nehéz dolog, az szintén hogy mindenkinek megfeleljen. Sõt ez lehetetlen feladat. Van akinek úgy se felel meg. Állítgatják, ez van.

Mezei nem átlagos. A játékosok 60-70% a vérvörös noob. Nekik van írva a játék nem azoknak akik röhögve kihúznak egy tier 10 est.Sztem tier 9 be prémium számla nélkül tuti nem húznád sokáig ha csak tier 9 el kéne játszanod és semmivel nem farmolhatsz kreditet hogy letartsd. Ezen lenne a lényeg hogy szenvedj egészen tier 10 ig utána élvezd a szenvedés gyümölcsét. <#kacsint>

akkor a barakkban kattints az üres helyre, ott van, hogy legénység toborzása, a legördülõ menükben ki tudod választani a nemzetet a tanktípust milyen legényt szeretnél, stb.

en anno sem sirtam amikor sok volt oldalankent. csak azt jeleztem, h kar abba ringatni magad, h ez igy is fog maradni.
Nohab
- ezek a küldik, amit említettél (kurva mód meglehet tõlük gazdagondi)
- vesztes csatában medált szerzel, akkor kompenzációt kapsz
- WP-s prémium szerzés (igaz az elsõdleges célja az emberek odacsalogatása)
- arty nerf
- goldot kaphattak azok, akik a nerf után eladták az SP-t (Type 59 esetében szó sem volt róla)
- az eventeknél arra is ráálltak, hogy nem csak az kap bónuszt, akinek XY tankja van, hanem az is, aki kilövi azokat
- ez a múltkori 15 éves évfordulós cucc is jó volt (igaz lófaszt se nyertem 😄)
- tank eladásnál biztonsági kód (sokakat megszopatott már a részeg énje)

És a közeljövõben meg fognak változni:
- skill alapu leosztás a 7/42-ben
- garage battle a 7/42-ben
- op shitek nerfelése (van KV-1S-em)
- némi optimalizálás a növényzet terén (gyenge gépnél nagyon érezni, hogy megfogják a gépet)

Igaz sok fasság van még a játékban, de azért javul.