banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Többen is írták már és én is nagyon egyetértek vele, magas tierben szerintem legjobb az aranyesős időkben közepes tankokkal menni. A páncél ugye lényegtelen, az AP is vinné, mindegy, hogy golddal lőnek rád vagy simával. Viszont gyors vagy és az ágyúd is van olyan jó, mint bármely nehéztankké.
    Igaz, hogy még gyengébb időszakomban kezdtem az E-75-el, de megdöbbentő, hogy 100-al nagyobb az átlagsebzésem E-50-el, mint a nehéztank testvérével úgy, hogy szerintem jól játszom E-75-el és nagyon szeretek is vele menni, de egyszerűen jobb a med ezen a szinten, sőt T10-ben szerintem még inkább a közepes tankok a nyerők.

JeffDunham: Ma oda fogok figyelni, hétvége van így biztosíthatlak, hogy hozni fogom a siemka szintet és a klán nevéhez méltó eredményeket hozok. :-)