World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És pont most két csata alatt az összes faszságot felvonultatta a WoT, mintha csak megerõsíteni akarná a hibáit, pont amikor szó van róla. 200-as átütéssel pattogok a SU152 seggérõl? T69-rõl pattogok? Oké, klassz...most ez direkt?

Gyõzelem!
Csata: Airfield 2013.10.04. 18:03:40
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 2 342 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 31 772
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Radley-Walters medál
Legjobb érzés amikor, lõnéd ki a 10.et és szellemileg retardált agyatlan bot-nak is rossz szardarab kilõvi elõlled. Direkt kértem a többieket, akik felfogták. De ez a harakiri-re javasolni való direkt kilövi. Hogy rohadna meg az ilyen fattyú.(tudom aljaszint de ez felcseszett)
(http://wotreplays.com/site/370338?secret=9657c125f175c37649b71444073d6907) - mert még tart az 1 hónapos link blokkád az tagoknak.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem tudom ismeritek-e a Men Of war játékokat, vagy az elõdjeit(Faces of War, Soldiers). Na abban van egy rohadt jó sebzés rendszer. Youtube-n vanak inagame videók, ha érdekel valakit. Nincs Hp, reálisan sebzõdnek a tankok, gyak. bármit ki lehet lõni rajtuk(motor, lánc, torony, személyzet), de meg is lehet javítani õket, igaz nem 1 mp alatt mint a wotban, hanem kiszál a csávó a tankból a kis batyujával és elkezdi bütykölni a masinát. És természetesen a páncélzat is nagyjábólreálisan mûködik(lepattanó lövedékek, stb.). Na valami ilyesminek én nagyon örülnék.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A Vizes lõszertartónak van érezhetõ hatása? Komolyan elgondolkodtam, hogy felpattintom WZ-re, mert olyan csaták mennek tönkre néha emiatt, ahol iszonyú durva mészárlást lehetne rendezni. Fõleg ezzel a tankkal.
Állandóan "ammo storage hit"...Ha meg megjavítom, a következõ fél percben tuti megint ellövik, hát az apád faszát...

Mintha a WT is "szovjet" lenne.....😄

Egyébként meg a Wot-tal a nyomorék játékosállományon kívül nem nagyon van komoly probléma.Ezt meg egy új játék sem fogja tudni megoldani.
Nem az a lényeg, hogy tovább maradsz életben. Bizonyára valami olyasmi lehet, hogy nincs hp csík, de ha nem teli találat, ami átüti a páncélt és fontos modult ér, akkor nincs kill.

Míg a WoT-ban ügye ha átüt és sebet is, nem lõnek még ki.

Mindkettõnek meg az értelme. Az elsõ verziónál, milyen tök jó lenne Tigrissel, egy lövés, egy Sherman egy halál. Ja, de ha majds egy teszem azt ISU, vagy IS2 lõ a Tigrisre?

Itt meg, hát oké, tudom sok hp-s tankom van, a velem szemben lévõ ennyit tud sebezni, bele állhatok a lövésbe, mert tudom hogy mennyit kéne nagyjéból lõnie hogy kiszedjen.

Mind a két módszerben van logika.

Azért a videóban lõtték egymást és nem csak 1 lövés kellett hogy kiiktassa a másikat. Most Wotba mi is van? Vegyük csak tier 5 öt, maximum 3 lövésbõl kilövöd a saját tieredet. Tier 10 meg hasonló befordulsz egy sakon és kapod az 1000+ sebzéseket. Még a végén kiderül hogy ott tovább maradsz életben HP csík nélkül egy harci szituációban mint itt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Na látom semmi nem változott 1 hónap alatt 😊
továbbra is sok a hülye ingame, továbbra is a megszokott nevek sg-n... alig 1-2 új név 😄
én meg küldöm ezerrel a pszichiátriát meg az antidepresszánst szal jah.... 😊 zajlik az élet <#buck>
Lényegi különbség, szerintem az árkád része és a Wot között, például hogy nincs HP, ami hát, most jó vagy rossz? Reálisabb, de jobb lenne-e hp csík nélkül?
Reálisabb az tény, de az meg jó a WoT-ban hogy hú sok hp-m van kibírok pár lövést, nem szednek ki egy lövéssel.
A másik a tank mennyisûég na most jó vagy rossz, hogy több protítpus /papíron vagy tán azon se létezõ jármû, vagy csak reális, valóságos jármûvek?

Ez a két lényegi eltérés , pont az ami szerintem ízlés kérdése, és nincs jó vagy rossz.

Újabb plagas videó és hogy ez mennyire de kibaszottul igaz már megint szépen parodizálva a gyönyörû WoT játékmenetet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én is tudom, hogy ez még nagyon az eleje. Azért drukkolok nekik, hogy ne szúrják el, már szeretném ha lenne egy másik csapat aki kicsit visszavenne valamennyit ezeknek a wg-s szovjet kulákoknak az arcából...

Coral Springs
Valahol én olyat is olvastam, de ezt a játékban is demonstrálják, hogy ha kilõnek a tankodból akkor majd visszajöhetsz repülõvel, és fordítva. De amúgy igen, már el lett mondva hogy a közös játék válaszható lesz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Na ja, de egy tankos résszel kijönni sniper nézet nélkül az fail lenne...
Max ha az arty-knak nem lenne. 😄
???? még 2 évig béta állapotban lesz minimum 😄

Na ezt szép magyarosan fogalmaztam meg <#zavart2><#buck>

A repcsiknél még most sincs a bombázóknál belsõ nézet. Ilyen gagyi célzónézetet, mint a WoT-ban van lazán összedobnak addig, de nagyon remélem hogy lesz rendes belsõ nézet is(mint a repülõknél).

Én nem látnék benne semmi kivetnivalót arcadre. 2 légivadász 1 stuka 1 bombázó 2 tank azt uccu neki.
#265651 ? megjelenés??? talán 2 év múlva megjelenik hivatalosan addig csak béta 😄
Repülõs résznél sincs kész még egy rakat bombázó és attacker pilótafülkéje pedig dolgoznak rajta. Gondolom HA lesz, itt sem lesz minden tanknak rögtön azonnal. Bár így belegondolva teljesen felesleges kidolgoznia belsõt úgyis csak az lenne a lényeges amit a commander vagy esetleg a vezetõ lát.

Masszív fejreálltott Stug rengetegre számtok 😄

Ez mondjuk elég gáz lenne megjelenés elõtt másfél hónappal. 😊
Azt is lehet, hogy amikor összeállítod a garázsod vegyesen lehet benne földi és légi jármû.
Van egy tippem hogy azért nem volt sniper nézet mert még el sem kezdték a kidolgozását. Nem kizárt az egész tank belsejét lemodellezik min ahogy a repülõknél tették az eredeti célzóperiszkóppal egyetemben.

Kíváncsi vagyok, hogy a veterán wotosoknak mekkora elõnye lesz a mazsolákkal szemben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Rendesbe nem lesz, ezer éve megmondták. Vagy ha lesz is opcionális lesz. Gondolom most a demonstráció kedvéért hagyták a repülõket is de CW-t valahogy így akarják elképzelni hogy földi légi egyszerre és úgy néz ki tökéletesen mûködhet a dolog. Nekem speciel semmi kifogásom az ellen ha légi egységek lõnek rám fõleg ha én is be tudom hozni a stukát <#vigyor>. De sokkal jobb poén vadászal menni és a védtelen bombázókra vadászni miközben azok vadásszák a tankokat. Egy medtankot meg nem olyan egyszerû eltalálni aki meg heavyvel van az vállalja a kockázatot 😄
De majd meglátjuk hogy alakul.

Tank/repülõ együtt az választható opció lesz.
Arcade battle volt, más damage modell és modul rendszer, mint HB-n és FRB-n. Sniper nézet sem volt.
Majd ha kint a játék akkor lesz mirõl beszélni, addig csak találgatás van a kinézeten kívüli többi dologról.
Reálisan a WoT ellenfele az arcade battle lesz. 😄
Nézegettem ezt a WT videót. Nem tûnik rossznak.
Viszont néztem hogy egyszerre lesznek repülõk és tankok. Ez kb az egészet hazavágja. Olyan lesz mint a WoT 10 arty/oldal mellett. Az a csapat aki nyer a levegõben, kb biztos nyerni fog a földön is a légi támogatás miatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nevetség tárgya lenne azután bármilyen wotos videó ott annyira komolytalannak tûnik mellette a WoT. 😄

Csak hogy kicsit on is legyen mikor buffolják vissza az artikat? <#vigyor>

mijki
Csak a "dinamikus" lánctalp miatt raktam be a képet. Ez olyan feature, amit a WoT már 3 éve nem képes megvalósítani. Még levelet is írtam nekik ezzel kapcsolatban, úgy 1 évvel ezelõtt, akkor mondták jó ötlet, meg átgondolják stb. Aztán látjuk mi lett belõle.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szerintem ezt tényleg nem ide kellene, van rá a megfelelõ topic, reggel lett említve, hogy ma talán lesz info, ott meg lehet nézni. Abba a topicba sem megyünk WOT-os videókkel, ott sem aratna nagy sikert.
mijki
Ez volt az uccsó.<#zavart1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki

off: Nem ebbe a fórumba való, amúgy meg az egy külön opció, hogy akarsz-e közös mapon menni a repülõkkel vagy sem.
Az hogy a földi játékosok azok free frag lesznek azoknak akik repülnek. Ez továbbra is egy repülõsjáték ahol a földi célpontokat lecserélték ai-ról playerre, de a szerepük ua. maradt...

Láttunk egy pár gameplay-t, ebbõl tudjuk hogyan néz és milyen hangok vannak. Kb ennyi.
Ezek mind arcade battle-k voltak, tehát HB-ról és FRB-rõl semmit sem tudni.
Mik a félelmeid amik beigazolódtak?
Miért mégis mit vártál? 😄

De legalább milyen szépen abbamaradt a vita a fórumban 😄

Akármennyire is sz*r a wot, nem ez lesz az a játék ami meg fogja szorongatni. Az összes titkos félelmemet beigazolta az eddigi gameplay... remélem ez csak egy alfa verzió és a kész játék egyáltalán nem ilyen lesz.

Meghúztad a cica bajszát... 😄
mijki

A szovjetek állítottak fel 41-42-ben sok három zászlóaljas önálló "lövészdandárt", mert egyszerûbb és gyorsabb volt, mint új hadosztályt szervezni/régit újjászervezni, de ez meg gyakorlatilag egy megerõsített ezred. Továbbá náluk egy tankhadtest vagy gépesített lövészhadtest gerince az hasonló 3x1-es, zászlóalj-alapú, ezrederejû "dandárokból" állt.

A korabeli brit dandár meg gyakorlatban ezrederõ.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Oké, hogy gyakorlatban a 2. vh-ban már nem bontották fel a hadosztályokat két dandárra, de elméletileg (az OOB-ben) igen, tehát a hadosztály sokszor két dandárból állt, még ha nem is a dandárokat, hanem az ezredeket irányították külön-külön. A dandárok közül meg némelyik két ezredbõl állt. A dandár az ezred és a hadosztály között van nagyságát, erejét tekintve, ez szinte minden hadseregben így van és volt. Csak ennyit akartam "bizonyítani". 😊
Ja, nézzük meg.

Ez effektíve teljes HÁROM ezred a hadosztályban 44-ben, egy páncélos és két páncélgránátos, utóbbi egyenként három háromszázados lövészzászlóalj + nehézfegyveresek. A páncélosban meg két hk. négyszázados zászlóalj. Már rég nem az elsõ vh-ból örökölt 2x2 ezredes/hado. formáció, amit nagyon nehézkes volt rendesen irányítani gépesített hadviselésben.

Azt a bizonyos egy gránátosdandárt meg gyakorlatban mindig szétszedték két ezredre, az egyiknek egy vagy több zászlóalja általában közvetlen a páncélosezreddel dolgozott együtt, a másiknak vagy területvédõ feladatai voltak, vagy vagy hozzácsatoltak egy rohamlöveg/vadászpáncélos zászlóaljat, esetleg egy páncéloszászlóaljat egy páncélosdandárból.

A gránátosdandár itt már legfeljebb logisztikai, taktikailag hadosztályon belül nem funkcionált már.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A történelmet a gyõztesek írják és írták mindig is.Az ott lévõ katonákon kívül soha senki nem fogja megtudni hogy pontosan hogyan is történt.Az hogy melyik országnak mi volt az érdeke,hogy az eseményeket hogyan kommunikálják,az meg elég nyilvánvaló.Teljesen felesleges ezen vitatkozni.
"Erre mit lehet mondani ?????"

A derp sem pótolja a csapatot.<#idiota>
Ugyan miért? Annyira látszik, hogy nem vagy képben és fantázia híján még a szituációt sem tudod elképzelni. Én csupán elértem azt a pontot amikor már csak legyintettem egyet.

Savanyú a szõlõ?😉

Többet sebeztem mint az egész csapat együttvéve.Kinyírtam 9 ellent és kikaptunk.Erre mit lehet mondani ?????

Közimsert frázis középszerû embereknek. Egy ilyen kõagy õrnagytól nem is vártam eredeti lezárást... 😛

Elég közismert frázis.
Az egyszerûség kedvéért nézzük az 1. pc. hadosztályt:

http://en.wikipedia.org/wiki/1st_Panzer_Division_(Wehrmacht)

Állomány:
- 1 panzerbrigade, azon belül 2 ezred, a másodikat 1940 októberében megszüntetik
- 1 schützenbrigade (késõbb átnevezik páncélgránátos dandárra), azon belül 2 ezred, a háború végéig!

De nézegetheted az állományt, sok helyütt van hadosztály két dandárból, és dandár két ezredbõl:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_divisions_in_World_War_II
Eagle16
OFF:

Elsõ Tortoise csata: 7,5k potenciális sebzés. Mintha kicsit jobban mûködne a páncélzata az AT15-nél, pedig nincs neki több.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius