World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eredetileg egy kampfgruppe volt. Kampfgruppe Peieper néven futott.
De ezek inkább ilyen ad hoc egységek voltak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

http://hu.wikipedia.org/wiki/Malmedyi_mészárlás

Te tudod mi az a hadtest, és mi az a dandár egyáltalán?

Volt, a Führer Begleit dandár például.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Biztosat nem lehet tudni, de az utóbbi évek kutatásai alapján egyre valószínûbb, hogy néhány amerikai fogoly szökni próbált, mert gyenge volt a német õrség (összesen tíz õr, míg a foglyok legalább 20-an, legfeljebb 120-an voltak, ez sem világos). Pár német tüzet nyitott a szökevényekre, erre káosz alakult ki: a többi amerikai is menekülni kezdett, a többi német is elkezdett lõni. A túlélõk meg elõadták, hogy minden ok nélkül géppuskázták le õket a nácik.
Hogyan dobjunk el egy killt és hogyan ölessük meg magunkat amx 13 90-el...<#falbav>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A végjátékban 2 golyó maradt az artyra nanáhogy az egyik nem sebzett, így egy sebzés után köröztem az arty mögött amíg betáraztam. Utolsó leo1-et meg tudtam volna ölni, ha kicsit is figyeltem volna. De nem így történt így nem néztem meg mennyi hpja van, és azt sem, hogy milyen tank is az utolsó. Elkezdtem tárazni a goldot, mert csak az tudatosult bennem , hogy még egy tizes él. Persze amikor már felfogtam mi is az az utolsó már késõ volt. De ez van. Kávé elõtt nem szabad játszani, nekem ez a tanulság.

amx 13 90 replay, amikor nem figyelsz a végén

A német rangok mondjuk sok esetben nem feleltethetõek meg a magyarnak, amerikainak stb.
De nem tudok róla, hogy az ardenneki csatában lett volna páncélosdandár. A németek '41-ben páncéloshadseregeket is, utána viszont csak pc. hadtesteket, hadosztályokat, ezredeket, illetve pl. önálló nehézpáncélos-zászlóaljakat alkalmaztak. Dandárból nagyon kevés volt a németeknél.
Hadtestet altábornagy vezet, nem ezredes.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A mészárlás kitaláció? Ez nekem új.

A film egyik változatából kivágták a "malmédy-i mészárlást". Hogy a film hosszát akarták-e csökkenteni, túl véresnek találták, vagy szimplán rájöttek, hogy a "mészárlás" történelmileg csak kitaláció volt, nem tudni.
A Churchill III-ról mi a véleményetek?
Én tudtam 😊
Az viszont sosem derült ki számomra, hogy Hessler dandárt vagy hadtestet vezetett-e. A fõnöke az elején azt mondta: "Hessler ezredes, kinevezem a páncéloshadtestünk parancsnokává!" Késõbb viszont Hessler az "illúzióval" kapcsolatban: "És egy páncélosdandár valóság!"
Igen, épp múltkor vakargattam a fejem, nekem M103-ak rémlettek Tigris-szerepben, de erre azért kicsi volt az esély, úgyhogy utánanéztem, és kiderült, hogy M47-esek voltak. Talán ez volt a legfõbb oka, hogy sosem tudtam szeretni azt a filmet.
Maala
"A sorsolást a random.org List Randomizer funkciójával bonyolítom majd le: ugyanazon lista 7. rendezése által adott eredmény lesz a végleges (videó is készül róla), megelõzvén bármiféle manipulációs vádakat."

Lol Jacktor, mégis lesz videó? 😄 Ennyire jó ötlet volt?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tudtátok, hogy a halál 50 órája címû filmben M47 Pattonok voltak a KingTiger-ek, és Chaffee-k voltak az M4 Sherman-ok? :-)

Maala
Nah végre, hálaégnek chatban alatt csak 1x futottam össze VTEPSessel. 😄 De most, hogy vége, meg is lett az event egyik része. -.-

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na itt egy kis E-100 párt-oldali kép 😊
Akinek van Matilda IV az írhatna róla pár szót hogy milyen, szeret e vele játszani, hogyan hozza a kreditet, hogyan kell vele taktikázni, tier 6 gold kell mindenképp váltani, mert 86 pen kicsit enyhén szar!😄

Majd ma kicsorbítjuk a köszörût. Amúgy szerintem malac miatt volt az egész, vele rémálom szakaszolni mert vonzza a bajt!

https://wotinfo.hu

How terrible!

Master91
jó néven 😄 ( Mester91 )
Milyen néven játszol?
Tegnap este sajnos nem volt idõm sokat játszani, 2 kört mentem E100-zal és 50B-vel, négyet pedig a Cicussal - teszt jelleggel (lehet-e lilulni OP tankokkal; tudom, hogy kicsi a mintavétel, de erre volt idõm).
1. kör: E100 - gyõzelem, 1.200 körüli sebzés <#wilting> (Himmelen a halálúton E3 volt szemben, a téren átjött 2 IS8, az oldalamat fenyegették), esélyem se volt sokat sebezni
2. kör: 50B - vereség, 900 körüli sebzés <#rinya> (Malinovka encounter, déli oldal, hárman mentünk fel a hegyre; egy Bat és egy T62 várt a malomnál, 5-6 tank hátulról támogatta õket
Az elsõ két T10 kör effi és WN6 romboló hatású volt.
3-6. kör: Hellcat
Íme az eredmény, ha egy átlagos zöld játékos lemegy tier 6-ba egy OP tankkal kezdõket molesztálni:
Master91
EU server prém akciója hétvégére

NA server prém akciója hétvégére

Master91
Hory shet, 750 gold lesz a Churchill III.....van 740 goldom AAAAAAAAAAA

Írjak a supportnak hogy cseréljük be az Excelemet, és vonjanak le 240 goldot még pluszba, de kérek 1 féláras Churchillt? D:
JeffDunham
1. nem igaz (2 is hiányzik)
2. ne b@szogass <#mf1> <#nevetes1>

Jactor a tegnapi szakaszozásunk után ki is léptem. 16 meccsbõl 4-et nyertem. Nem bírtam idegekkel.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

("Over any number of...", s nélkül, bocsi.)
"In a single ..." eleve azt jelenti, hogy egy valamiben. "In a double ..." az meg két valamiben stb. "Over any numbers of..." az pedig egymás után bármennyiben.
Egy adott csatában. Az "a" itt ugyan mint határozatlan névelõ szerepel, de ha 1-et írtak volna, akkor meg azért félreérhetõ, mert azt gondolnád hogy összesen csak 1 csatában lehet megcsinálni.

Múlt héten így volt kiírva: "Deal 5,000 points of damage over any number of battles." Nagyon nem ugyanaz.
A WG-nek az a célja, hogy odaragasszon a monitor elé. :-)

Ha egy csatában kellene 5 kill, akkor sokan legyintenének, és inkább elmennének moziba, vagy sörözni.
De ha folyamatosan számolja, akkor a farmolási lehetõség miatt sokan fel sem állnak majd a gép elõl.

Úgyhogy én a folyamatosra szavazok, de úgyis rögtön az elején kiderül, amikor a számlálót látja az ember.

Múlt héten tudtommal nem szerepelt az "in a single battle" kitétel. Utóbbi azt jelenti, hogy egy csatában kell elérni az 5 killt. Persze a kiírás sokszor nincs összhangban a valósággal 😊 De ezúttal megreszkíroznám, hogy nem lehet gyûjtögetni a killeket. Sajna :/ És nincs 20+20+20 event se <#rinya>
"(pl. Jeff :p, akinek egyébként minden T10 a garázsában pihen), az unikumokig (pl. pointer4)"

Celebek.

JeffDunham
Peca de múlt héten is így írták ki az 5000 sebzést, és mégsem egy csatában kellett ennyit sebezni, hanem folyamatosan számolta.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na látod, hogy volt rá példa. Mindig ez lesz belõle, és komolyan hiába mondom ,hogy én hiszem hogy a konkurens is jó lesz, lehet jobb is lesz, de mivel elõre nem ítélek, és mivel unom a folyamatos WoT szidást, egybõl fanboy vagyok? Hát nagyon idegesítõ. Pofátlanság. Egyébként véleményem szerint nem jobb vagy rosszabb lesz, hanem más lesz. Kicsit más koncepció. Amivel meg csak annyi baj, hogy sokan amiatt szaroznak le valamit-vonatkoztassunk le a WoT-tól mert az adott stílus nem jön be nekik. Attól hogy valami ,,túl árkád" nem szar, csak az illetõnek más való, de mindegy.

Attól még amit mondtam, az sajnos így van, másról se szól a másik játék fóruma, csak errõl a hülye párharcról. Pedig engem is érdekel, minden nap elolvasom az új hozzászólásokat, hátha kiderült milyen tankok lesznek, milyen pályák, de semmi, csak jobb lesz, jobb lesz. <#falbav>

JeffDunham
Az oké, az világos. De EGY csatában kell 5 kill, vagy folyamatosan számolja? Lehet rosszul fogalmaztam az elõbb.

"Destroy 5 vehicles IN A SINGLE BATTLE"

A kiírás kivételesen most tényleg egyértelmû.
Nohab
Nincs odaírva, hogy naponta csak egyszer, szóval lehet farmolni.
Nem. Ha valami hülyeség kilencszer elõjön, tizedjére nem gondolok arra, áh, ez most biztos csak olyan ártatlan jószándékú dolog.

Abban igazad van, hogy sokan már most istenítik mikor egy sec videót nem láttak belõle (melette temetik a wot-ot), tegnap elõtt is volt rá példa itt a topicban, de most kivételesen ez egy teljesen korrekt spiolerezett hozzászólás volt, ami azoknak adott egy kis +információt akit esetleg érdekel a konkurens játék, és nem hallotta volna, hogy ma hivatalosan is bemutatják a játékot, lesznek gameplay videók hamarosan.
JeffDunham
Írják hogy lõj ki 5 tankot és kapsz 50.000 kreditet. Ez egy csatában értendõ, vagy folyamatosan számolja mint a múlt heti 5000 damage-est?

Ha folyamatos akkor nagyon jó event, mert rengeteget össze tudsz szedni.

Nohab
Picit túlreagálod Patchaou írását...
De nagyon sokan mondják, mondták. Itt is, és a másik játéknál is. Másról se szól hónapok óta vagy franc tudja mióta, hogy márpedig jobb lesz. Szóval álljon már meg a menet! Nem vagyok fanboykurvára nem csak kurvára elegem van szarrágásból ,hogy jobb lesz , jobb lesz jobb lesz, mikor megy már csõdbe ez a szar, jaj de jó lesz ha csõdbe megy hülye oroszok fúj fúj fúj

És ne mond hogy nem ez megy, mert de ez megy. Állandóan. Másról sincs szó.

És nem fanboykodás, ha jobb lesz jobb lesz, majd kiderül. De eddig NULLA információ van róla. Nulla. Semmi. És halesz róla valami videó is, és? Egy videó az is semmi. Majd ha eltelt egy két hét, az éles start óta, majd ha bele lehet ölni pár tucat vagy több órát, lehet véleményezni, hogy milyen lett.

Át jött nekem, franc enné meg, hogyne jönne át, errõl szó az egész, ezt ne magyarázd meg se Te (ne vedd sértésnek) se más,hogy nem errõl van szó, mert igenis ez van: a WT már most jobb, a WoT szar mikor megy már csõdbe. Nem kell eljátszani, hogy jaj nem úgy meg így gondoltam, dehogynem. A WT /WoT témával foglalkozók 99% csinálja ezt úgy nagyjából, szóval mondom, ne magyarázza meg senki hogy nem így van.

Haha, KV-1S hétvége. Azt hiszem így 13K csata után most veszek én is egyet és kipróbálom, meg a KV-2-t is.

Senki nem mondta hogy jobb lesz, max akit érdekel ma talán láthat belõle gameplay-t.
Amúgy meg odaírta, hogy fanboyok ne nyissák le, nem akart feszültséget kelteni spoilerbe rakta, de ez neked látom nem jött át (én mondjuk nem látok semmit a spoiler alatt, de sejtem mit szeretett volna linkelni).
Fú, már most sokkal jobb mint a Wot!Ja...<#banplz>

patchaou
WoT Funboyok ne nyissák le:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Állítólag itt ma már lesz WT tankos gameplay.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez mondjuk nem rossz ötlet!
20/20/20-as küldi nem lesz többet? <#szomoru1>
patchaou
Ne is legyen, jobb sírni és idegeskedni azért mert agyhalottakkal kerülsz össze.
Nem stat alapú MM kellene, hanem valami olyan rendszer ami egyértelmûen tudatosítja a játékosokkal, hogy hol a helyük, és mennyit ér a játéktudásuk. A jobbak alapból kapnának extrákat, míg a gyengébbek nem. Ez Ösztönözné õket arra hogy jobbak legyenek. Ha pedig elérnének egy bizonyos szintet, akkor õk is úgymond feljebb léphetnének, megkapnák annak a szintnek az extráit és az azon a szinten lévõ játékosok között kellene bizonyítaniuk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Roger6
Nekem is hangyányit, a WN6 úgy 50%-al jobb.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever