banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Akármennyire is utálom az arty-kat van ám értelmük. Pár napja, Tigrissel harcoltam közelről egy IS ellen ,hát oké gyorsabban töltök és átlövöm , de hiába tölt lassabban, ő is átüt és nagyobbat sebez, 5 méterről nem fogja elvéteni, már korábban vesztettem sok hp-t, szóval szívás.

Ráböktem, hogy ki kéne lőni az IS-t, arty aztmondja ok: és durr beletrafál. Hasznos volt, megmentett. Gondolom az IS-ben lévő kollega nem így látja, hanem hogy a köcsög buzi arty kilőtt, pedig végezhettem volna a tuti zsákmány tigrissel...de az éremnek két oldala van.

A csatát megnyertük, és igencsak hozzá járultam, mert miután ezt megúsztam a ellenfél csapatának többi tankját széjjel sniperkedtem, nagy távolságból én voltam előnyben nem az orosz vasak.

A lényeg, hogy lehet haszna az arty-nak ha együttműködik a csapattal, és csapat is az arty-val.

De az esetek többségében nem ez van, hanem a derék artysta arra lő akit lát, és nem arra akit kéne, és örül magának ha eltalál valakit, hogy höhöhö ezrest sebeztem bele, mekkora király vagyok.