World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Hétvégi akciók: link

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Triple experience for the first victory with each tank!

Enjoy!

30% Discount and 30% Profit Increase on the following Soviet vehicles:

VII SU-152
VII SU-100M1
VII T-43
VII KV-13
VII IS
VII KV-3
VII S-51
VII SU-14-1
VI SU-100
VI T-34-85
VI MT-25
VI KV-1S
VI T-150
VI KV-2
VI SU-8

50% Discount on the following Premium Tanks:
V Matilda IV
V Churchill III
IV Valentine II
III T-127

30% Discount on the following Premium Tank Destroyers:
VII SU-122-44
VI SU-100Y

50% Discount on Garage Slots:

Need some space for all your new vehicles? Get an extension for half price. No planning permission needed!

Discount on Premium Accounts:

Get 3 Days for the Price of 1 (250 gold instead of 650)
Get 7 Days for the Price of 3 (650 gold instead of 1,250)

If you’ve never had a Premium account before, here’s your chance to try it out! Get 50% additional experience and credits for every battle that you play!

Mission: Glorious!

Goal:

Destroy 5 vehicles in a single battle while playing any of the non-premium vehicles included in this special.
Reward 50,000 Credits
Restrictions Random Battles Only

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Random csatában semmiképp ne legyen stat alapú MM. A jó játékosok értékei leromlanának, a rosszaké feljavulnának, mindenki kb. ugyanannyi xp-t és pénzt kapna - totál fölöslegessé válna a játéktudás. Tiszta kommunizmus lenne 😊
patchaou
Fõleg a foglalás és a védés súlyozása. WN-be inkább a sebzés dominál. Nálam mondjuk egy hangyányit jobb is a wn mint az efi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

DarkHorSe
mi a wn6 meg az effi kozott a kulonbseg

Swedish people are albino monkeys

Jacek
Majd az õ szuper statjuk alapján... gondolok itt arra hogy szerintük az a jobb player aki 28k csata alatt kilõtt 15k tankot míg a másik mondjuk 10k csata alatt 14k.. mert szerintük az a jobb player😄DDDDD

Na máris feldobták a napomat: Team Battle
A kulcsmondatok:"Az új mód egyik legfontosabb jellemzõje az lesz, hogy hasonló képességû csapatokat fog majd csak összesorsolni (egy speciális algoritmus fogja kiszámítani a csapatok szintjét, különféle paraméterek alapján). Ezáltal ez a mód érdekes lesz akár a kezdõ csapatoknak is, hisz minden csapat a nagyjából vele egyszintû csapattal kerül majd össze, illetve a veteránok is méltó ellenfelekkel találkoznak majd a csatatereken."

Azt nem értem,hogy ezt miért nem ültették eddig a normál random MM-be? Sokkal kevesebb lenne a sírás(vagy több). Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek erre!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Sajnos felesleges lenne. Párszor már meg lett nekik említve, hogy nálunk miért gyengébbek az eventek, leárazások. A válasz annyi volt, hogy ne hasonlítgassuk az EU szervert másik szerverekkel és különben sem fog változni semmi.
Ez mekkora szemétség már! Az USA és EU szervereken ugyanaz a special, csak náluk a SU-122-44 50 % nálunk meg csak 30%-os akcióban van.
Valami jó angol tudás ember nem írna nekik egy tickettet?
Szívesen csatlakozom hozzá én is.

Komarint nem tudják h kell játszani az emberek, mármint v elfelejtették v egyáltalán nem tudják (1 bizonyos réteg nem elég régóta tolja a game-t h tudják).
De rengetegszer van h senki nem megy középre, pedig csak 3 tank kell oda és kész. Én örülök ha mindenki megy a map 2 szélére, és velem meg jön 1-2 tank középre, mert akk 90%-ban közepet megfogjuk, megtisztítjuk és utána a szélek által spottolt tankokat röhögve lövöldözzük, és kész is a map.
Gond csak akkor van ha kihalnak a szélekrõl és az enemy beássa magát vagy ha senki nem megy középre. Középrõl is nagyon szépen lehet spottolni és sztem a középsõ rész olyan mint mines-on a hegy, el kell foglalni, nincs mese, ha nem a tiéd, vszínû h vesztettél 😊
GabeE3e
Kívülrõl így most vissza nézve már kevésbé<#vigyor1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GabeE3e
T-44 el Himmelsdorfon , nézzétek meg ,belülrõl nagyon élveztem <#vigyor2>

T44 fun

Hat izlesek es pofonok. 😊 Attol fuggetlenul meg mindig sok map van es jo lenne egy ilyen mapvalasztos beallitas.
Pedig komarin még mindig szar. Ua az kemper fos.
De a többi új/ régi új map viszont tetszik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

GabeE3e
Aha marha jók lettek, fõleg Komarin,vagy bemész a szigetre és onnan sehova, vagy két oldalt megállsz,mert az összes majom kempel valahol.Nem tudom régen miért vették, ki de nekem nem hiányzott.

Kár, hogy olyan lehetõség nem lesz, hogy én állíthassam be, hogy mely pályákon szeretnék menni. Mondjuk pl. 10 mapot minimum ki kell választani. Ha jól emlékszem serb-ék mondták is hogy ilyen lehetõség nem lesz. Túl sok pálya van jelenleg a játékban és van, hogy 1-2 pályát napokig nem látok. pl. ez a Tundra egy rakás kaksi. dragon valley jöhetne vissza, swamp és talán komarin volt ami visszakerült (középsõ kis szigettel a map)azok marha jók lettek.
Winratet húznak.
A vérbeli pro német tankkal tolja mert kihívás nem felgyulladni 2x egy meccs alatt vagy nem amoracket kapni. Amúgy a kv1s láma tank, ezér húzom ki én is. <#idiota>
Master91
Pont ma kapcsoltam ki én is, köcsög Redshiret törölhetnék már
patchaou
Így többször írhatják be hogy GG 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na emberek, én kikapcsoltam ezt a szánalmas encounter módot... Az egyik legjobb játékmód volt, 8.8-ig amikor is muszáj volt betenniük 3 újabb pályát ide, amelyek tökéletesen alkalmatlanok arra, hogy egy zászló legyen csak rajtuk. Ez egy igazi WG húzás, végre találnak valamit ami még élvezetes is lehet, erre tarkónlövik az egészet minesal, mountain passal meg redfieldel.
Elképsztõ, hogy egyesek azért lépnek csatába, egyáltalán azért indítanak el egy akciójátékot, hogy egy fehér körben tölthessenek 20 másodercet, aztán meg rejszolnak, hogy "~Hú de jó nyertünk és basszus kaptunk 130xp-t!! majdnem 100-al többet mint amikor az ellenfél csinálja ugyanezt!!". Nyomorék banda, az ilyenek miért nem inkább MS Paintel szórakoznak? Ott annyi fehér kört láthatnak amennyit csak akarnak, persze csak ha elõtte van annyi eszük, hogy a hátteret megfestik... és a ezek a retardált gyógyegerek MINDEN egyes csatát tönkretesznek mert foglalni KELL, mert az JÓ!!!. omg.

GabeE3e
Megtennétek,hogy spoilerezitek , ezeket?

Öregem.. Hihetetlen vagy...

De én követtem el a hibát, hogy reagáltam rád, többet nem fogom.

Akkor most megkérlek, hogy kezdd el végigolvasni a mai produkciód.

Valaki feltett egy kérdést, én a legjobb tudásom szerint megpróbáltam segíteni neki.

Befutsz, és nekiállsz kötözködni. #265347

Gondoltam hamar feladod: #265352

Nem bírtad ki: #65360

Többször próbáltam lezárni #375 #386 #390 de egész egyszerûen nem érzed mikor van vége egy beszélgetésnek.

Megjött a többi katasztrófaturista, addig cseszegettek, hogy kitettem a statom. Erre noob vagyok, mert több accom van, meg sokat megyek kv1s sel..

Kérdem én: Van négy accom.. ÉS? Mi a baj ezzel? Ja, hogy az egyikkel jobb az effi mint a másik hárommal.. Nyilván, mivel ezt használom, a többit meg csak hébe-hóba akkor is legtöbbször dühöngeni..

Ha összeadjuk az összeset, lehet hogy 1000 effi sem jön ki.. Basszus.. Ezt a szégyent..

Ami pedig a stílusomat illeti ( amihez megjegyzem semmi közöd ): Megdumálom az adminnal, hogy egy délelõttre tegyen meg téged is adminná, én pedig rászánom a drága idõm, és játszom veled kimoderálósdit.. NNa, mit szólsz? Én trágárságokat posztolok, te meg törölheted... Sõt, ha jó leszel és ügyesen csinálod, lehet, hogy késõbb még a bannerba is írhatsz... Bizony...

Tehát ha figyeltél, MOST vége van ennek a basztatásnak, hálás lennék, ha te is rápihennél... És ha egy mód van rá többet na szólíts meg ha nem okvetlenül muszáj...

Tudom, hogy nem fogsz, mert még nem a tied az uccsó szó, de innentõl részemrõl lezártam. Szép estét.

Ám errõl Szpecnyaz többet tud mondani, nekem is õ ajánlotta, nagyon igaza volt

Hát tier9 be rak be max. Oda se mindig, bár ez szerencse dolga. Arra is jó legalább bele szoksz vele a német nehéz TD zésbe. Gyorsan lõ, pontos, tier 8 alattiak nem sok veszélyt jelentenek de ha jól helyezkedsz, és nincs gold a top tankok is nehezen szednek ki.élvezetes, csak sokszor kerülök be hülyék közé. Jó cucc párosban tolom ferdi vel, faszák, pláne sokszor ferdivel is pluszba jövök ki. A JT meg narha jól hoz

Én abbahagytam, amíg nem folytattad a vergõdést.
Ha benyitsz egy kocsmába, köszönsz, rendelsz valamit udvariasan, majd beszédbe elegyedsz a törzsközönséggel, akkor õk is szívesen fogadnak. Ha berúgod az ajtót, a padlóra köpsz, és üvöltve követelsz piát, akkor elkenik a szádat. Átment a párhuzam?

"A többit is csekkold le akkor már..." Az itteni fórumozókra gondolsz? Oké. Sokkal közülük játszottam már szakaszban vagy kerültünk össze randomban; néhányan klántársaim voltak; sok ide kitett visszajátszást megnéztem már, így sokuk képességét ismerem, eddig egyikük sem attól zöldült/kékült/lilult be, hogy KV-1S-sel vagy T18-cal húzta volna a statját. Rajtad kívül egy statpaddert ismerek csak innen, de õ sem káromkodni jár ide. Véleményt is arról a tankról mondott csak, amivel rengeteg csatája volt már.
popey8
Nekem van ilyen ismerõsöm, nála stat fétis😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ez nyilván ilyen stat fétis, vagy kisebbségi komplexus.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Én se állnék neki, ha M.o. egész költségvetését ideadnák, akkor sem. Nincs az az isten, h én még1x ennyi idõt és energiát fektessek a T10 tankok kihúzásába. Engem nem motiválna az, h új accounttal lila lennék. Jó vagyok én így is. Kékként is kapom az "aranyos" áldást, ha az ellen használ xvm-et.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

kérdezem, bocs lemaradt a kérdõjel róla. legénységet lehet vele gyorsabban húzni, ugye lesz két td ág a németeknél is. ezek szerint még jól is lehet vele keresni.
nagyobb tierbe nem sokszor rak be vele?

hát igen a goldammo, ha az elsõ lövés lepattan, máris tölti be az aranyat.
maussal mennyi volt eddig a legnagyobb lehetséges szerzett sebzés?
Nekem 20630 dmg-t sikerült elérnem vele eddig.
Nem mintha köze lenne a HUNS-hoz de mindegy.

Ezt most kérdezed vagy mondod, hogy a 88-as JT jó-e? Mert jó. Jól hoz, és jó vele játszani is. (az nem jó, hogy nincs vele szerencsém, mert hogy a 250-es részt átütik...miatosz?goldammo? egymás után több csatában? Mindegy)

112 prémium tankot nem igen látni! sejtem miért.
a másik kínai tank, a meed az jobban hozza a kreditet?
a 8.8 as JT is jó kis farmTD
és a francia hevy prémium?

itt meg egy kis finomság. 6.5 ször meghaltam volna. Az E5 ös lõtt ki, szerintem golddal. senki nem tudott ellõni. nem is maradt lõszerük 😛
szar ez így hogy bárki megveheti az aranyat creditért, forgathatod a tankot akármerre, meg mindegy mivel mész!

ha te mondod "testvér"...

TOMSILENT
Majd rájössz testvér.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Mivel mindig panaszkodás van. Én is panaszkodok, meg hát tényleg sokszor úgy tûnik marha szarul megy, és kiderül a stat szerint mégse. Tegnap is marha szarnak éreztem, erre:66%-os gyõzelmi arány, 1842-ws WN érték tegnapra, szerintem jó volt. Tegnap elõtt meg 60%-os arány. Pedig volt hogy hajam égnek meredt. Szóval nem olyan szar ám ez a játék. Bár a mai nap az szerintem tényleg fog lesz.

Csak annyit mondok: Ensk: támadnak, védekezni vagyok én, egy rövid 105-ösel felszerelt vk36( ezt gondolom nem kell magyarázni) meg egy olyan IS3, amelyik farral támadta meg az ellenfeleket. Na? Hát ilyenek voltak ma, ebbõl milyen arány lesz, de mindegy, mert volt két kimondottan jó nap, csak megcsalja az embert az érzés, hogy fú de szar, épp ezért nézem már harmadik hete, napokra és hetekre lebontva az adatokat. Írtam már ezt többször is, de ezt hangsúlyozni kell, mert mind sírunk ,hogy jaj de szar nap volt, jaj de sokat vesztettem, miközben van amikor jól megy!

Ezt nem értem

TOMSILENT
HUNS-copy vagy...kész...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

"Épp ezért arra vágyom, hogy ne vesszen el a lényegi infó a sok sírás tengerében."

Úgy délután 3 óra te ugrabugrálsz...

Mondtam, nyertél... Tied volt a végszó... stb...

Nem bírsz leállni mi..?

A többit is csekkold le akkor már...

Bugi Misi
1 kis szerencse is kellet hogy ezt túléljem😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Eagle16
Az At15-öst átlag 1108 xp-vel fejeztem be...ennek se kell buff 😄

Tortoise-t megvettem, de nem mentem még vele, úgy érzem ez már gyengébb lesz a tierjében.

A T69-es kicsit az agyamra ment tegnap, de még tartom vele a 2k-s átlagsebzést...nagy nehezen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én elkezdtem, de tier2-nél elegem lett belõle. Nincs az az Isten hogy újra nulláról nekiálljak.

wot nick: PsychoTrooper

pointer4
Bakker, akkor nem jól saccoltam effet beírás alapján <#buck>
<#eplus2>
pointer4
Nekem mindegy ha skoda motor is van benne, csak szórja az áldást, és patintson a fém 😄
Soha az életbe nem kezdeném el újra kihúzkodi a tankokat!Csak azért ,hogy épp jobbak legyenek az eredményeim!Randomban ugyan úgy kilövöm a lillapausékat mint a zöld sárga piri bandát!Csak a zöldtõl felfele,már van komolyabb válasz is,de ott inkább szitu függõ úgy gondolom!
Epic fail 😄.

JeffDunham
Ezért a hozzászólásért már 100 "+"-t kaptál. Úgy érzem ez a boxban felért egy K.O.-val. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

<#taps>Lol
De utalom az ilyen ujrakezdett acc-os gamer-eket.....azt a szaja mindegyiknek hatalmas <#falbav>

Ment a + Bee <#worship>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU