World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Most gyûjtögessem ki a többit amikor éppen véletlenül nem "hisztiztem"?
Lehet, hogy elcsodálkoznál mennyivel több..
Egyszer már megkértelek szépen, hogy foglalkozz a téged érdeklõ, vagy kevésbé zavaró hozzászólásokkal, vagy keress olyan fórumot, ahol kizárólag Kazinczy-díjasok posztolnak.
Szerintem nem neked címzem õket, tehát egész nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.
Rendkívül hálás lennék ha megtennéd. Tényleg. Nagyon.
Ami a gamet illeti, nem vagyok átlagon felüli játékos, fájdalom csak 1841 effi, 1824 WN7, 57,33 wr és nem azért írtam a srácnak, hogy lássa ki az überpro, hanem összehasonlítás képp. Érdekes, rajtad kívül mindenki értette.
És igen, rendkívül idegesít, ha átlag alatti képességû játékosok miatt kerülök szopóágra. Majdnem annyira idegesít, mint ha valaki ismételten baszogatni kezd az sg n a hozzászólásaim miatt...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
There is but one rule: Hunt or be hunted.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
http://worldoftanks.eu/en/news/46/development-team-battle-mode/
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Engem már nem zavar, megtanultam itt nagy nehezen ignorálni a noob hisztit 😊)
földi halandók közelében sincsenek ilyen átlag xp-nek, mint amilyeneket te szerzel meddel. Emiatt feltételezem a 2500 WN6-ot.
A 29%-os win rate-edet pedig:
"Utoljára nyáron volt ennyi tirpák..."
"többször próbáltam játszani bármilyen tierben csupa debil agyhalott.."
"Hogy van ennyi nyomorék megint?? Hihetetlen.. Minden tierben agyhalottak..."
"5 csatát kellett megint otthagynom 2 percen belül.. Megint valami szünet van?"
"faszkivan, vereség vereség vereség...kezdés után 25 másodperccel 0-6...."
"karelia mapon lengyel agyhalott debil kretén"
A fenti példák teszik ki a hozzászólásaid 90%-át. Vajon csak engem zavar?
Pedig azt hittem, hogy legalább 80% használja.

Ráadásul akkora droppok vannak, hogy ez a 30 átlag is 5-60-ig ugrál. Na ez mi?
Próbáltam már mindenféle drivert, de nem. Egyre jobban elszomorít ez a játék…
http://wotlabs.spreadshirt.com/
Gondolom nem magadnak akarod.
meg rég is kötöttél belém..
Innen fordítottam.
http://tech.onliner.by/2013/10/03/world-of-tanks-8-9
A vállalat bejelentette, Wargaming 8.9 frissítést Panzer MMO-akció World of Tanks. Miután meg, a játék lesz az új játék mód - "Team Deathmatch". "A tartályhajók lesz képes csatlakozni a csapat és élesíteni harci képességek, harci ellenfelek egyenlõ készség," - mondta a producer Michael Zywiec.
Ezen kívül a játék lesz hét új német Tank Destroyer és katonai helyen az észak-amerikai környezetben - "Észak-Nyugat". A tét az "Erlenberg" lesz hozzáadva mód "találkozó elkötelezettség".
Wargaming egyúttal bejelentette a béta akció MMO World of Tanks: Xbox 360 Edition orosz játékok szerverei. Tulajdonosai konzolok a Microsoft kérheti, hogy részt vegyenek egy zárt béta teszt a hivatalos honlapján a projekt kiválasztásával a régióban a szerver.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az becsületes...
Inkább Jt8.8 ha már lomha TD.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
melyik meddel érted el? Tankonként számolja.
Utoljára nyáron volt ennyi tirpák...
Object 704 (Tier 9 TD): tegnap volt olyan köröm, ahol lényegében full Tier10-es csatába tett be, a ranglétrán a legalsó voltam. A túloldalt is volt egy ugyanilyen TD, szintén legalul, poénkodtunk is egymással, hogy mi csak tölteléknek vagyunk itt. Lement a csata (kb. 8 perc), utolsóként haltam meg 3 killel és 5k sebzéssel. Még az ellenfél részérõl is többen megdicsértek, hogy jól csináltam, sõt egyedüli ellenfél én voltam csak. Így bár kikaptunk, de emlékezetes lesz ez a csata nekem sokáig, mert tényleg jól ment, nem úgy, mint a Tier 10(!)-es csapattársaimnak. Vannak Tier 10-ben is bénák, úgy néz ki 😞
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka