A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #294917 Ó baxátok meg.Most olvasom az elmúlt 10-20 (azóta 30-40)hsz-t.Ti hol a faxomban éltek???????????????????
Persze elmentünk a wot-tól..
Egy olyan országban éltek,ahol a dolgozók 65%a nem keres bruttó 300k-t( az mennyi?...180k nettó?= 600 euró????????),olyan országban éltek ahol a dolgozók 77%ak nincs gyereke=fogy a magyar(záros időn belül lesz 4millió nyugdíjas és másik 4 millió roma,+a többi aki beszopta és nem tudott elmenni)Köszönöm nem kell.....
Olyan országban élünk(ti is),ahol a főnök azt mondta 1 hónapja(Miniszter Elnök Úr),h az 500 ezer külföldre ment magyar munkavállaló,kalandvágyból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ment el!(jelzem a szocik 8 éve alatt is elment ennél sokkal több,mielőtt a fax vád érne).Rgo ők sem kellenek.
Itt elég sokat el tudtok olvasni:http://iksz.beszolunk.hu/#
Még 4 év mély torok jön,de sztem aztán már késő.(Egyszerűen elképesztő,h mekkora faxszopó gyökerek tapsolnak az 1.(fizetett pár sorban).
Rájuk szavaztam,de a sok szavazóval egyetértve(én találtam ki)a szocik ellen és nem(feltétlen)rájuk!!!!!!!!!!!