World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Már így sem tudom melyik ujjamat harapjam ha ki akarok próbálni 1 tankot.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem mondom T20-al alsó harmadból is volt már 4 killem. Ebbõl 2 Is3 is.
Én így vettem észre, ennyi. Miért kéne mindent bebizonyítani?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
The match-making system is “blind” – its purpose is to form teams so that the total weight of each team is equal to the weight of the enemy team.
- The system does not consider (!!!):
1. installed additional equipment and/or expendables.
2. experience level of the crew.
3. how good the player is.
4. nation of the tank.
5. tank’s modules.
SerB szerint ami befolyásolja: a frissen kifejlesztett tankok egy ideig topba kerülnek, illetve ha túl sokat vagy alul akkor egy idõ után középre pakol. Minden más csak összeesküvéselmélet.
Ha szükséges ki lehet keresni SerB megnyilatkozásait ezügyben.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Pedig alap az ágyú.
No most akkor mivan?
Luch-al kifejlesztve inkább rak T4be.
T28-am alig top tier.
T18 mindig top tier.
Azon kívül, hogy így érzed van-e akár 1 morzsányi kis infód, vagy valamid hogy ez tényleg így lenne?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondom ezt 8000 csata után. Számtalan tankot kipróbáltam már én is.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ma pedig: persze vereséggel kezdtem. Lesz ez még rosszabb is.
Hogyan hat az MM-re mondjuk 3 felszerelés, vagy a top ágyú?
Stock TigerII vel simán betett utolsónak.
Akkor felszerelt tankkal sohasem leszel Toptier?
Szerintem teljesen kizárt, hogy BT-2-vel, aminek a legnagyobb átütése is 92 mm golddal, T10 csatában 2400 sebzést össze lehet lõni. Ráadásul azt írja, hogy 17 lövése sebzett. Na most ebbõl pláne nem értem hogy jön össze ennyi, mert ez 141-es átlagsebzés, ennek max a felét tudja bármelyik ágyúja is. Max ha kigyújtott párat, akkor jöhet össze.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A másik két ágyú csak azért van, hogy itt kifejleszd és a következõ kettõn ne kelljen bajlódni velük (ARL, AC46).
Löveg '122 mm M62-C2' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 7551. Elköltött szabad tapasztalat: 56449.
Remélem megérte elkölteni a szabad xp erre a lövegre.Su-122-54 top csúzli.
Elsõ kör. 75%os legények. stb-stb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem éri meg a szopást ezzel a fospisztoly bdr el...
Van olyan stat oldal ahol meg tudom nézni a tankjaim külön-külön statját? Mert a 8.8 -ban a xvm már nekem nem mutatja.
Melyik ágyúval ?
A kv1s t6-ból eltakarításakor meg pezsgõt fogok bontani. Nem elég hogy köcsög nagyot sebzõ lövege van, de még az elc-vel is alig bírom lehagyni. Szépen ki van egyensúlyozva...
Használat:
Baromi pontos tank jó penetrációval. Hátulról sniperolni. 1 Skill rá 6 érzék az összes többi legénységnek álca.
Mivel gyors tank ezért könnyen ellehet foglalni vele a létfontosságú poziciókat te érsz elõbb oda.. álca háló bekapcsol snpierol.. aprit..
Ennyi a hellcat egyik legjobb tc-tank.
Ha továbbra is médiumként használod nem fog menni vele a játék. inkább add el.
Az elsõ meccsekkel mindig vigyázni kell. Olyankor mindig top tierbe rak, ami megtévesztõ lehet.
Ahhoz, h mindent meg tudjak venni, amit még ki akarok húzni, 81 millió kreditre lenne szükségem. Ebbõl persze nincs levonva a top of tree akció miatti esetleges megtakarítás és nincsenek beleszámolva a modulok árai sem. Sajnos így várhatom azokat az "ágakat", amelyek nekem kellenek, h egy kicsit tudjak spórolni. Ezzel az "50k xp-hez kötött 250k kredit jutalom" húzással októberben nem sokat fog gyarapodni a számlám. A 15 win elérése is "sok" idõ, hát még az 50k xp. A 15 win eléréséig kb. 30k-t szoktam összeszedni. Az a +20 már túl sok idõbe telne (a mostani napi játékidõmhöz képest), ha csak tankot húzok és nem a garázsban lévõket duplázom. Már pedig nekem tankot kéne húznom, mert lehet, h a késõbbiekben nem lesz ennyi idõm játszani. Az aug és a szept után nem kéne elégedetlenkednem, de ez az októberi kreditszerzõs akció nagyon nem tetszik. Ha így akarja a WG több játékra ösztönözni a népet, akk ez nálam nem jött be, mert biztos nem fogok a mostaninál többet WoT-ozni. Kabbe SerB<#mf2>#mf2>
Kíváncsi lennék arra, h ki milyen módszerrel szerzi meg (aránylag gyorsan) az 50k xp-t naponta. Hátha kapok vmi jó tippet😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Na inkább megyek is, elteszem magam holnapra mielõtt elpattan valami ér a fejemben.
Sebaj megvettem a T25/2-t (majd Hellcat-re vissza-visszatérek, hátha összerázódunk).
Elsõ meccs, motor és rádió kivételével stock. Erre mit is csinál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"This is the beginning of a beautiful friendship..." 😊