World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Túl lehet rajta jutni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Valaki esetleg hallott olyan infó morzsát, hogy lenne majd a közeljövõben olyan akció, hogy garázst lehetne nyerni?
Már így sem tudom melyik ujjamat harapjam ha ki akarok próbálni 1 tankot.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ennek a rohadás bdr nek egyetlen jó tulajdonsága van? csak egyet mondjatok...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én is ezt akartam írni...:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó feladom.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kedvezõ MM nem egyenlõ top tank szerintem. Ha már középre rak, akkor már van keresnivalója az embernek. Alsó harmadban ágyutöltelék.

Nem mondom T20-al alsó harmadból is volt már 4 killem. Ebbõl 2 Is3 is.

Én így vettem észre, ennyi. Miért kéne mindent bebizonyítani?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pont leszarom. Stock tank kedvezõbb MM-et kap egy ideig. Ez a lényeg.

Semmi köze a moduloknak/felszerelésnek ahhoz, hogy az MM milyen tierbe sorsol.

The match-making system is “blind” – its purpose is to form teams so that the total weight of each team is equal to the weight of the enemy team.
- The system does not consider (!!!):
1. installed additional equipment and/or expendables.
2. experience level of the crew.
3. how good the player is.
4. nation of the tank.
5. tank’s modules.

SerB szerint ami befolyásolja: a frissen kifejlesztett tankok egy ideig topba kerülnek, illetve ha túl sokat vagy alul akkor egy idõ után középre pakol. Minden más csak összeesküvéselmélet.

Ha szükséges ki lehet keresni SerB megnyilatkozásait ezügyben.

Teljesen mindegy ,hogy hova rak,ha a top tank full stock.Ez a kedvezõ mm?Egyébként meg 10-es agyúval tök min1,hogy a lista alján vagy a tetején vagyok.Alul jobb lenni mert akkor nem tõled várják el,hogy "diktáld a tempót".

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Hát én S35-el talán 1x voltam eddig top tank.
Pedig alap az ágyú.
No most akkor mivan?
Luch-al kifejlesztve inkább rak T4be.
T28-am alig top tier.
T18 mindig top tier.
Azon kívül, hogy így érzed van-e akár 1 morzsányi kis infód, vagy valamid hogy ez tényleg így lenne?

Master91
Közeleg a tél...
patchaou
Kijött valami tankos játék? Vagy mi ez a sok account hirdetés hirtelen?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

polskapowaaaaaa

Folyamatosan alsó 3-ba rak gondolom.... Not.

Nem... Tapasztalat. Stockként nagyon ritkán rak az alsó harmadba. Akkor is max azért ha scout vagy illetve ha nagyon nincs más akivel kipótolhatná a csapatot.

Mondom ezt 8000 csata után. Számtalan tankot kipróbáltam már én is.

Tegnap vettem meg a su122-54-et semmilyen kedvezõ MM-t nem tapasztalok vele,viszont,hogy átlag feletti idiótákkal,és rengeteg alap tankkal sorsol össze na azt már igen.Ez a kedvezõ MM,az marhaság,csak kitalált duma.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Hogy milyen volt a tegnapi nap? 38%-os gyõzelmi arány....annyira szar nap volt, hogy Ferdinand-al 50% felett volt egy kicsivel a gyõzelmi arányom, és...lement 48%-ra. 2% egy délután alatt..azért ez nem semmi.
Ma pedig: persze vereséggel kezdtem. Lesz ez még rosszabb is.

Tudnál erre mutatni valami képletet?
Hogyan hat az MM-re mondjuk 3 felszerelés, vagy a top ágyú?

Arányok...

Nem az. Felhívnám a figyelmet a gyakran szócskára. Tehát nem mindig.

ez nettó hülyeség.

Stock TigerII vel simán betett utolsónak.

Hát így 13-14 ezer csata után nehezen fogod megváltoztatni a véleményem.
Akkor felszerelt tankkal sohasem leszel Toptier?

Master91
Szerintem azért kapta a bant mert valami olyasmi volt hogy akkor csinálta mikor a server beszart vagy valami. gondolom csomó álló tankot találtak , mert ki lettek dobálva
Errõl a menetrõl gondolom replayt nem lehet találni a világon sem.
Szerintem teljesen kizárt, hogy BT-2-vel, aminek a legnagyobb átütése is 92 mm golddal, T10 csatában 2400 sebzést össze lehet lõni. Ráadásul azt írja, hogy 17 lövése sebzett. Na most ebbõl pláne nem értem hogy jön össze ennyi, mert ez 141-es átlagsebzés, ennek max a felét tudja bármelyik ágyúja is. Max ha kigyújtott párat, akkor jöhet össze.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pedig igaz. Minél jobb felszerelésed van annál nagyobb tierû csatákba is betehet az MM. Alap felszereléssel nem fog olyan gyakran.

Ebben az ágyú mm összefüggésben nem hiszek.

Én is az alap ágyúval használtam végig, legnagyobb pen, legjobb RoF, legpontosabb acc, leggyorsabb célzásidõ és legolcsóbb lõszerárak. Némi súlykönnyebbség (alig érezhetõ, de mégis), és tartalékba kell tartani goldost, ha a 170 pen kevésnek bizonyulna.
A másik két ágyú csak azért van, hogy itt kifejleszd és a következõ kettõn ne kelljen bajlódni velük (ARL, AC46).

Jaja. Bitang jó az alap ágyú is és akkor kedvezõ lesz az MM is.

Le volt írva szabályban,hogy tilos szakaszban akár nagyobb tierben játszani vele?A WG direkt nem bünteti azokat akik tier 10-el bevisznek kis tankokat,erre most meg hirtelen.Akkor ezek után remélem lesz valamiféle megrovás azokra a spílerekre akik e-100 és pz4 kombóval jönnek.

Master91
Kifejlesztve:
Löveg '122 mm M62-C2' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 7551. Elköltött szabad tapasztalat: 56449.

Remélem megérte elkölteni a szabad xp erre a lövegre.Su-122-54 top csúzli.

Ha jól emlékszem ez a tank, amire nem szabad fejlesztett ágyút rakni.
Elsõ kör. 75%os legények. stb-stb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eladó accont Boccs, így könnyebb 😊
Kedves fórumozók! Boccs az offért, de volna itt egy eladó account. http://hardverapro.hu/apro/world_of_tanks_account_elado_1
nem lesz 7 nap prémem.

nem éri meg a szopást ezzel a fospisztoly bdr el...

Sziasztok!
Van olyan stat oldal ahol meg tudom nézni a tankjaim külön-külön statját? Mert a 8.8 -ban a xvm már nekem nem mutatja.
durva!
Melyik ágyúval ?
Is 3-at meg aztán lõheted Hellcattel, sose fogja beadni max extrém jó szögben. De ha 200 pen körül történt az szar ügy.
Mert az orosz "szaroknak" fõleg a kv széria tagjain van a fronton egy rohadt döntött lemez ami immune, automatikusan pattint mindent és persze vonzza a lövedékeket. Emellett a kv1-snek hát igen, pattogós a tornya is. De persze az elég historical hogy a KT-t már majdnem minden belövi szembõl és ki is ég😄 Mondjuk az Is 3 csukaorra is elméletileg sokkal erõsebb.
Kocsog gusztustalan orosz férgek. Hellcattel tiger 2-õt simán szarrá lövök szembõl (hasa )de az is3-at meg se tudom karcolni szembõl mert hatodjára sem adja be. Az oldala meg benyeli. T150 4-bõl 4-szer pattan. Mire fel ? ja igen orsoz...
A kv1s t6-ból eltakarításakor meg pezsgõt fogok bontani. Nem elég hogy köcsög nagyot sebzõ lövege van, de még az elc-vel is alig bírom lehagyni. Szépen ki van egyensúlyozva...
Ja amúgy nekem is eladó az accom 32mill kredit, 5darab t10es tank:E4,t57Hevy,m48,t110E5,BC25t, 35 garázshely 5,6,7,8,9,10 es tankok kifullozva modulozva 3-4 skilles legénységgel minden tank T34-es Gold tankal. részletek privibe.
Hát az nagyon nagybaj ha mediumként akarod használni. A hellcat egy papir tank gondolom feltünt már neked, két lövés és vége van, valamint baromi lassan forog a tornya.
Használat:
Baromi pontos tank jó penetrációval. Hátulról sniperolni. 1 Skill rá 6 érzék az összes többi legénységnek álca.
Mivel gyors tank ezért könnyen ellehet foglalni vele a létfontosságú poziciókat te érsz elõbb oda.. álca háló bekapcsol snpierol.. aprit..
Ennyi a hellcat egyik legjobb tc-tank.
Ha továbbra is médiumként használod nem fog menni vele a játék. inkább add el.
Baromi egyszerûen, leülsz a fenekedre oszt játszól. ha meg nem akkor ne sírj.
A Hellcat pedig elég faszányos 😊
Az elsõ meccsekkel mindig vigyázni kell. Olyankor mindig top tierbe rak, ami megtévesztõ lehet.
Még sose goldoztam, de most hirtelen ki kellett húzni a BDR-t egészen a D2 elejétõl (meg is lett, még tizenvalahány kill hiányzik a BDR-rel). A B1-gyel meg csak úgy lehet érdemi tempóban xp-t farmolni, ha goldot használsz. Ez van. A tier3-as "top" lövege, alap lövedékkel 66 pen és 55 dmg, egy röhej, nem lehet vele mit csinálni. Az egy tierrel alatta lévõ könnyû chi-ha körberöhögi (81 pen, 60 dmg), de a többi is. A Hetzert szembõl speciel általában még prémium lõszerrel sem viszi át, és akkor ott van az összes tier5 heavy tank, a tier4 matilda, stb. stb.
popey8
Grat! Nekem is meg kéne vennem több T9 és T10 tankot. Szal, gyûjtenem kéne bõszen a kreditet, de ez a szemét WG nem hagyja, h meggazdagodjak<#idiota>

Ahhoz, h mindent meg tudjak venni, amit még ki akarok húzni, 81 millió kreditre lenne szükségem. Ebbõl persze nincs levonva a top of tree akció miatti esetleges megtakarítás és nincsenek beleszámolva a modulok árai sem. Sajnos így várhatom azokat az "ágakat", amelyek nekem kellenek, h egy kicsit tudjak spórolni. Ezzel az "50k xp-hez kötött 250k kredit jutalom" húzással októberben nem sokat fog gyarapodni a számlám. A 15 win elérése is "sok" idõ, hát még az 50k xp. A 15 win eléréséig kb. 30k-t szoktam összeszedni. Az a +20 már túl sok idõbe telne (a mostani napi játékidõmhöz képest), ha csak tankot húzok és nem a garázsban lévõket duplázom. Már pedig nekem tankot kéne húznom, mert lehet, h a késõbbiekben nem lesz ennyi idõm játszani. Az aug és a szept után nem kéne elégedetlenkednem, de ez az októberi kreditszerzõs akció nagyon nem tetszik. Ha így akarja a WG több játékra ösztönözni a népet, akk ez nálam nem jött be, mert biztos nem fogok a mostaninál többet WoT-ozni. Kabbe SerB<#mf2>

Kíváncsi lennék arra, h ki milyen módszerrel szerzi meg (aránylag gyorsan) az 50k xp-t naponta. Hátha kapok vmi jó tippet😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nagyon sehova, mert nem szabad ilyesmit csinálni a WG szerint, szóval csak óvatosan. Meg van pár kedves emberke aki felnyom ha észreveszi. 😊
Értem, köszi az infót ezt nem tudtam.
Ejj, megfogadtam már párszor, hogy nikotinhiányos idegesség mellett nem játszom a WoT-tal, de sosem sikerül betartani. SerB meg ezt valahogy mindig megérzi, és gyorsan rátenyerel a szopóág-kapcsolóra. Majd forródróton értesíti a T-Home-ot, ahol gyorsba felgyújtják a szervereket, hogy még a net is kiakadjon, és mikor 50-bõl 1-szer top tank vagyok AMX-szel még csak a csatába se tudjak belépni.
Na inkább megyek is, elteszem magam holnapra mielõtt elpattan valami ér a fejemben.
Nagyon vágytam egy Hellcat-re. Meglett, kifulloztam, de valamiért nem fekszik a gép. Az egyik legrosszabb WR-û tankom, szar avgXP és csak 1. osztályos. Talán az a baj velem, hogy medium-ként akarom használni. 😄
Sebaj megvettem a T25/2-t (majd Hellcat-re vissza-visszatérek, hátha összerázódunk).
Elsõ meccs, motor és rádió kivételével stock. Erre mit is csinál?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"This is the beginning of a beautiful friendship..." 😊