A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #294897 Nekünk ez nem befektetés..+függőséget csináltunk magunknak.
Ha a fülünkön folyna a pénz,rendeben,de messze nem.
Ezt olvasd:http://magyarnarancs.hu/belpol/bovul-e_a_paksi_eromu_-_nem_tudjak_de_akarjak-76732
Aztán ezt:http://hvg.hu/gazdasag/20140212_Meg_20_ezer_haztartast_zoldit_Amerika
A boríték persze mehet+engem,téged nem kérdeztek meg.Bezzeg Svájcban a külföldi munkavállalók szabályozásáról IS megkérdezték a prolikat.
Nem én írtam alá,de hidd el van olcsóbb és biztonságosabb!Na tömören ennyi.
"Beszéltünk olyan banki szakemberekkel, akik korábban finanszíroztak energetikai ügyleteket. Igaz, vagy sem, szerintük ma már minden ilyen beruházásra legalább 10 százalékos korrupciós felár rakódik - ez sok kis projekt esetében nem látványos, mivel e pluszköltségek felaprózódnak a különböző engedélyezési szintek között. A paksi atomerőművi beruházáshoz mérhető nagyságú projektnél azonban mindez koncentráltabban jelentkezne - az ebben rejlő motivációs erő pedig sok mindenre magyarázat lehet. "
"Az Energiaklub hosszas huzavona után nyilvánosságra perelte a paksi atomerőmű tervezett bővítését megalapozó Teller-projekt 2008-as szerződéseit. A Tolna Megyei Bíróság június eleji másodfokú ítéletével kötelezte az állami céget a dokumentumok betekinthetővé tételére. Ezekből kiderült, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. összesen 470 millió forintot költött a különböző szerződésekre. A legnagyobb durranás eddig az ismeretlen tulajdonosi hátterű és tevékenységű tanácsadó, az Esplanade Hungary 40 milliós szerződése volt, mivel az atomerőmű-beruházáshoz készített pénzügyi megvalósíthatósági tanulmányról kiderült, hogy értéktelen, semmiféle új információt nem tartalmaz. A szerződést aláíró Molnár Lászlót (az MVM és a Paksi Atomerőmű korábbi vezérigazgató-helyettesét) különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják. "Boríték.....