banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Az, hogy semmit sem tudni róla, és az egész marha sunyi módon lett intézve. Igen, lehet kell új erőmű, lehet atomerőmű kell, de ennyi pénzért? Ilyen módon? AZ oroszoktól? Megéri ez? Jó az ha az oroszoktól függünk? Semmilyen kérdésre nincs válasz, csak bejelentették, lesz és kész. Egy ekkora beruházás? Sokkal kisebb ügyeknél is óriási mutyi megy, itt mi lesz, sőt mi van? Mi zajlott a háttérben?

Én társasházban lakom, de ha ház felujítást tervez a közösképviselő, azt előbb megbeszéli a lakóközösséggel, felvázolja milyen lehetőségek vannak, kiket lehet választani, melyik cég végezze a felújítást.

Nem pedig az van ,hogy jövő héten jönnek, ennyibe kerül, nektek lakók kuss, én döntök , én tudom hogy van ez, és az hogy sógorom cége intézi a munkát és esetleg jóval drágábban mint mások? Ugyan, ez nem csalás, ez puszta véletlen. Na, ilyen esetben a közösképviselőt elzavarják a francba.

Szóval, ha biztosan kell erőmű, csak nem ilyen módón kellet volna ezt intézni.