World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Karlie (czech community coordinator): Your contribution was removed because of cheating. BT-2 would have no chance to survive for 5 minutes in such a company and to penetrate 17 out of 21 shots, unless the server was down or the others were willing to cooperate on the result.
<#nevetes1>#nevetes1>
'SU-122-54' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 3 510 000.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Egy kis kedvcsináló:REPLAY
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
1. Lejjebb mész a parton és megfulladsz
2. Ottmaradsz ahol vagy, kis szerencsével pont egy bokor mögötti részen. Ha nincs mázli, anélkül lõnek ki, hogy bármit tehetnél.
3. Kilépsz.
Komolyan elbeszélgetnék azzal az emberrel, aki a vízpartokat ebben a játékban így oldotta meg, hogy igazából verje már telibe a saját végbélnyílását, ha ennyire rossz lelkiállapotról mutat bizonyságot. Ez nem a GTA, ahol minden második helyszín csak abból áll, hogy megszopat, de az legalább fun. Itt egyáltalán nem.
Hiába kis naiv az ember és azt gondolja, hogy az bizony nem meredek és valahol fel is lehet jönni. Hát 90%-ban nem lehet.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Egy T95 ha jó helyen van megbasz mindent, de ha magadra maradsz kb olyan mintha bedobnának összekötözve a kék osztrigába, az meg nem lehet fun. Az At 8 mégjobb ott a fejedhez vágnak egy borsszórót azt örülj hogy instant nem robbansz felxD
A T95 érdekes, valamelyik nap 88-as Jagdtigerrel kiszedtem egyet, hát nem semmi csata volt. Tier 9-es csata, maradtam én, meg vagy 4 tank, mentünk a bázist foglalni. Na T95 ott kempingezett a pálya sarkában, fedezték bokrok, némi szikla, késõbb meg a kilõtt tankok roncsai. Na, tankjaink támadnak, de meg se tudják karcolni, sorban ki lövi õket. Na basszus, 88-assal nem fogok neki állni vitézkedni, hát jó messzirõl igyekeztem esetleg oldalba lõni. Ami be is jött, oldalára rá láttam, lövök átütöm, kellet volna még vagy két lövés az oldalába! Mivel lassú mint a szar, én meg gyorsan töltök, gondoltam meg is van. De erre vagy 4-5 critical-t lõttem bele csak...rohadna meg, nem átütne, nem, elõbb ugyanebbõl aszögbõl átütöttem, most csak critical, így túl éli, fedezékbe megy. Maradt még egy IS8-asunk, annyi HP-val, amit a T95 egy lövéssel leszed, próbálta becserkészni, én meg arra vártam, na ha megint az oldalát mutatja, csak mázlim lesz, oké meglátom, nincs mázlim, nem megy át semi, az IS8-at is elkapja, 55 killnél jár, elkezd felém fordulni, és ekkor váltottam goldra, óh igen, goldammonob lettem, és sikerült kivégezni.
Szóval a T95 egy rohadtmocsoktetûszar tud lenni.
Máskor meg, én sajnálom, annyira szánalmas, amint 5 km/h-val igyekszik elõre, és 4 iránybõl hatan lövik cafatokra...pfff...
Mindenesetre nem az én idegzetemhez való, ez a lassú hülyeség. A T28 pedig, még mindig kísért, nagyon fos.
Most hogy igyekszem oda tenni a vasat ahova való nagyon meghálálja magát. Az alap terv amúgy az volt hogy csak próbaképp kihúzom hogy legyen löveg a Ferdihez (amihez már csak 15k xp kell tiger P-rõl), de mivel kezd a szívemhez nõni megtartom egy ideig, a wr-én is javítanom kéne...
De az AT15 a hülye OP tank, nem õ a noob idióta, amiért kétszer is kijön az oldalát mutatva nekem, hát jó hogy trackelem. Ennek a tanknak az a lényege.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
link
Így jönnek ki a 45%-os WR-ek, akadályozzák a normális játékosokat.
Aztán persze miután elmondom róla a véleményemet kulturáltan, még neki áll feljebb és megfenyeget hogy kilõ.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Tudni kell a csúcson kiszállni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Replay
Most az a dilemmám, hogy tovább kell lépnem a T32-re, de a T29-et is meg szeretném tartani. 75%-os legényekkel viszont szenvedés lenne. Hm...
T54E1
http://kutyuszoba.blog.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7200 beszedett potenciális,még T10-ben is megárthat néha,de legalább 1 kör alatt letudtam a 25k missiont is...<#hehe>#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ilyenek:
-full hp-ról arty
-Tier x-es csata, na mondom, de legalább ott egy IS3...sorozatban pattogok róla, majd egy láthatatlan semmi puff...
-megyünk fel az emelkedõn...erre megállnak félúton...zseniális
-látok egy célpontot, ráfordulok, ez meg mi ez, tolnak? Persze, tolnak. Biztos csak viccbõl fordultam el, semmi gond, toljál...
-ha legalább az ellenséget lõnék de nem...egymást
-vagy németül ,vagy valami tökömtudja szláv nyelven dumálnak...lõjjé' ne dumálj!
-folyomatosan egymás noob-ozása...megintcsak nem duma puff-puff bumm-bumm! Nem duma!
Délelõtt ezzel szemben teljesen jó volt, korrekt normális körök, sok kill, sok sebzés.
Van most olyan hogy 5000 sebzést érj el...délelõtt két max3 körönként elértem...délután, szerintem 8-10 kör...ez azért nagyon durva.
Tegnap elõtt 60% fölötti gyõzelmi arány, tegnap úgy 56%-os, délelõtt bõven 50% fölött, de délután...
Mindegy le van szarva, mára végre abbahagyom, meg van 15. 250 ezer kredit, jól van fasza. Nem kell többet szopni ma, végre. Örülök neki, de ez hihetetlen volt. Olyan 8 vereség, egy gyõzelem 6 vereség egy gyõzelem...ilyenek.