World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

A 2-300 wn6-os jatekosokrol meg annyit, hogy egyszer a te oldaladon van egyszer meg a masikon. Ne mondja senki, hogy nem meszarolt mar le olyan jatekost aki csak a tornyot forgatta ossze-vissza.
Csak a csata heveben ez nem marad meg bennetek. Ha viszont egy ilyen miatt kaptok ki akkor egesz este ezen idegeskedtek es teleszarjatok a forumot a "nezzetekeztahulyet" posztokkal.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Elvárható, hogy azért legalább eltalálja a célt
Elvárható, hogy a Tigrisén ne a 105-ös rövid csövût használja HE-vel...
Ennyi csak.
Valamint nem is szidják a pirosakat, mert ha a saját csapatában vannak, valamilyen szinten tudja õket ellensúlyozni a saját tudásával, ha meg az ellenfélnél vannak akkor meg statjavítás... 😛
Mellesleg mióta mindenki gold-al lõ azóta már szinte minden wallet warrior el tudja érni az 1700+ wn-t, aztán meg cw-ken jön a döbbenet, hogy basszus ez olyan béna mint a leghülyébb botok a randomcsatákban csak éppen neki +200 penje van mint kellene és ezért alakult úgy a statja, ahogy...
Ha meg állandóan botol, és azért olyan, amilyen, akkor ki kellene vágni a játékból.
a prémes xp-vel a beugró 2734 volt. (sima:1823 xp)
Amikor meg Diegho fitogtatta a nagyon komoly statjat egybol nekiugrott a fel tarsasag(foleg azok akik legtobbet fikazzak a noobokat), hogy mekkora bekepzelt majom.
Pedig gondoljunk csak bele, neki ugyan olyan erthetetlen, hogy masok miert nem kepesek 250+ damage/tierpoint-ot sebezni mint az atlagos jatekosnak, hogy egyesek nem kepesek 150-es erteket produkalni.
Egy lila jatekos es egy atlagos kozott legalabb akkora a tudas es a stat kulonbseg mint egy atlagos es egy noob kozott megsem latni egy lilat sem panaszkodni, hogy a kurva repak(sarga jatekosok) miatt mar megint nem lehet jatszani.
Ha ugy erzitek csak hulyekkel vagytok korulveve a csatakban menni kell magasabb tierbe mert ott azert ritkabban rak csak mikulasok kozze. Persze azok kozott lehet begyujteni a mindenfele medalokat. Meg soha senkit nem lattam olyan kepet feltolteni ahol 3 PTS vagy KAZNA-s lilat nyirt volna ki.
Azonban ilyen eset szerintem mindenkivel elõfordult már. Én tegnap T5-7 csatában láttam ugyanezt. A kis térképet senki nem nézi, mert minek. Indult azzal a dolog, hogy a lemmingvonat még mindig trendi. Egy béna stock Tigrissel mentünk vissza bevédeni a bázist M6, T-150 és két KV-1S kvartettel szemben. Én Churchill VII-ben. Végül elbuktunk, de a négy tanknak sem maradt sok HP-ja. Az egyik KV-1S ki is hullott. Egyetlen emberke jött vissza. Õ zöld volt. A többi majom az ellenfél bázisa felé nyomult. A srác a T29-cel mindenkit kilõtt és õ volt a nap hõse a VK36 szerint. Inkább nem írtam be semmit.
Pl. itt van a hnjkjhnj fantázianevû játékos, a TPN klán jeles tagja. 2640 meccs után 44,02% gyõzelem, 25,1% találati arány, 10,08% túlélés... Pedig már T-34/85-tel megy 😄
Pl. itt van a hnjkjhnj fantázianevû játékos, a TPN klán jeles tagja. 2640 meccs után 44,02% gyõzelem, 25,1% találati arány, 10,08% túlélés... Pedig már T-34/85-tel megy 😄
Legutóbbi tökjó játék: B1, Pörlrivör, fullvörösök mindkét oldalon (saját csapatban 3 db játékos 1-4 eff között), indulok keletnek a folyosóba, a csapatok bõ fele ott szokott összecsapni. Velem tart 2, azaz két db társam. Jön egy ellenséges T-28, adok-kapok, kilõjük egy társsal. Jön egy M3 az óriási minitornyával, ami emelkedõharcra eleve képtelenné teszi, de ez õt nem igazán zavarja. Adok-kapok, kilövöm. Eddigre viszont az a két emberke mellettem szépen elfogyott, így egy másik M3 farbadurrantott, mi meg persze utána elvesztettük a meccset, mert hiába maradtunk többen, keletrõl a tankok simán elfoglalták a bázist. Klikkelhettem én összevissza a térképen. Taps, függöny.
Kételkedem, hogy a játékosok kb. 30%-a megtanult-e már egyáltalán írni-olvasni...
Map: Lakeville
Date: 2013.09.27. 18:01:07
Jármû T34
Szerzett tapasztalat 1 552 Szerzett kredit: 155 525
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
a noobok még mindig uralják a wot-ot
nesuten meg még mindig telebassza a fórumot a noob statjaival 😊
én meg már lassan 3 hete töröltem le a gamet 😛
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ez pedig... 2 kv1-s az enemytõl foglalt a csata elején. Tõlünk mondta valaki hogy így kevesebb xp-t meg creditet fognak kapni. Nos a válasz az volt hogy "Így is többet mint ti" (persze english-ül)
Szerintem teljesen megérte nekik nem?<#nemtudom>#nemtudom><#idiota>#idiota>
Mert szeretjük a capkurwákat.
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Védõ és Lavrinenko's Medal másod osztály

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png