World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Többet nem tudtam kisajtolni szegénybõl. Most a pattont nyúzom most lett fullos.
Lunki88
Grat ez igencsak szép eredmény! Egyébként milyen felszerelést érdemes a sima tigrisre rakni? Eddig a töltésgyorsítót vettem meg rá, de még a maradék 2 slotra agyalok hogy mit rakjak. 😊
Jah, itt szokott kibukni, hogy ki az, aki elõszeretettel a másikat használja pajzsnak inkább. Aztán meg velejéig fel van háborodva, hogy voltak képesek a többiek így is elveszíteni neki a szipi-szupi körét, amiben õ sebzett a legtöbbet. Hát igen, mert végigkempelte az egészet a drága.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem elképzelhetetlen, hogy meglesz annyival.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A CW-t ne hasonlitsd ossze a randommal. A randomban a jatekos sajat maga kreativitasara epiti a jatekot. CW-n meg megmondjak mere menjen es mikor, mit csinaljon. Ha egyre jar az agyuk a field commanderrel akkor azt mondjak milyen fasza jatekos mert egybol azt csinalja amit mondanak neki. Ha viszont nem akkor jon, hogy ez egy szar jatekos mert egy sima utasitast sem tud vegrehajtani. Nem mindenki jo katonanak.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Valamilyen? Egyértelmûen a stat miatt... 😄

Akkor gondolom pershingel 2536 xp prémmel az kb 1650 xp prém nélkül. Ne is álmodjak a 3k goldrol 😞
Kinek mi jön be jobban. Sima Tigrissel okosan kell játszani. Nekem a Porsche verzió jobban bejön. Nagyon jó a frontja és erõsebb a torony (persze aki tudja hol kell lõni...nemcsak a hasa de ugye a torony egyes részei, és fõleg a kupola lõhetõ). Emellett elöl van a torony, és keskenyebb a Tigrishez képest. Mondjuk ez a célzásbeli különbség furán ért... De ez az a tank, amivel a t8-asok ellen is tudsz legénykedni<#vigyor>

Egyre tobb masodik acc-os lila jatekos van akik valamilyen okbol ujrakezdtek a jatekot.
A 2-300 wn6-os jatekosokrol meg annyit, hogy egyszer a te oldaladon van egyszer meg a masikon. Ne mondja senki, hogy nem meszarolt mar le olyan jatekost aki csak a tornyot forgatta ossze-vissza.
Csak a csata heveben ez nem marad meg bennetek. Ha viszont egy ilyen miatt kaptok ki akkor egesz este ezen idegeskedtek es teleszarjatok a forumot a "nezzetekeztahulyet" posztokkal.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ez nem stimmel ám teljesen. Igenis el várható, hogy valaki ismerje az irányokat, tudja merre kell fordítani a csövet. Elvárható, hogy med tankkal ne TD-t játszon, elvárható ,hogy TD-vel ne rohamozzon ész nélül, hogy nehéz tankkal ne mássza meg a legmagasabb hegyet, stb.
Elvárható, hogy azért legalább eltalálja a célt
Elvárható, hogy a Tigrisén ne a 105-ös rövid csövût használja HE-vel...
Ennyi csak.

Mert aki lila, annak az természetes, hogy egymaga dönt el csatákat, ezért nem is készít róla printscr-t, mert minek nyomkodja a gombot majd' minden csata után.... 😄
Valamint nem is szidják a pirosakat, mert ha a saját csapatában vannak, valamilyen szinten tudja õket ellensúlyozni a saját tudásával, ha meg az ellenfélnél vannak akkor meg statjavítás... 😛

Mellesleg mióta mindenki gold-al lõ azóta már szinte minden wallet warrior el tudja érni az 1700+ wn-t, aztán meg cw-ken jön a döbbenet, hogy basszus ez olyan béna mint a leghülyébb botok a randomcsatákban csak éppen neki +200 penje van mint kellene és ezért alakult úgy a statja, ahogy...

Nade a lilák között azért elég ritka a mondjuk 8-10k csata alatti játékos. Ahhoz nem csak ész kell, hanem jókora tapasztalat is. Egy 3-4-5k játékostól meg elvárható lenne, hogy legalább narancssárga legyen, vagy legyen 2-300 efficiencyje. Mégiscsak lenyomott párezer meccset, van valamennyi tapasztalata a játékról.

Ha meg állandóan botol, és azért olyan, amilyen, akkor ki kellene vágni a játékból.
A simát a 8.7-ig csak a történelme meg a formája miatt szerettem, 8.8-tól viszont sokkal jobb lett, mûveltem vele durva dolgokat 😊 És pár nap múlva elég xp lesz a Királyhoz 😊 Azért megvárom vele az akciót, hátha lesz az is valamikor. Csak a stock tornya ne lenne olyan gyenge (mármint a KT-nek). Az L/71-es alap lövege gondolom jól használható tier8-ban is, meg a max motorja is ugyanaz, mint a Tigrisé, szóval azt sem kell fejleszteni.
el kell hogy keserítselek, 2584 xp prémmel semmire sem lett volna elég,
a prémes xp-vel a beugró 2734 volt. (sima:1823 xp)

Olyan jo nezni ahogy az atlagos jatekosok szidjak a noobokat es nem ertik, hogy lehet valaki ekkora marha, hogy nem tud legalabb annyira jatszani mint ok. Es ezzel mindenki egyetert es bologat meg bizonygatja, hogy neki is elbasszak a jatekat a hulye low effis jatakosok.
Amikor meg Diegho fitogtatta a nagyon komoly statjat egybol nekiugrott a fel tarsasag(foleg azok akik legtobbet fikazzak a noobokat), hogy mekkora bekepzelt majom.
Pedig gondoljunk csak bele, neki ugyan olyan erthetetlen, hogy masok miert nem kepesek 250+ damage/tierpoint-ot sebezni mint az atlagos jatekosnak, hogy egyesek nem kepesek 150-es erteket produkalni.
Egy lila jatekos es egy atlagos kozott legalabb akkora a tudas es a stat kulonbseg mint egy atlagos es egy noob kozott megsem latni egy lilat sem panaszkodni, hogy a kurva repak(sarga jatekosok) miatt mar megint nem lehet jatszani.
Ha ugy erzitek csak hulyekkel vagytok korulveve a csatakban menni kell magasabb tierbe mert ott azert ritkabban rak csak mikulasok kozze. Persze azok kozott lehet begyujteni a mindenfele medalokat. Meg soha senkit nem lattam olyan kepet feltolteni ahol 3 PTS vagy KAZNA-s lilat nyirt volna ki.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Jó de ez klinikai eset 😊 . Vannak azért olyanok is akikben ott van a fény az alagút végén hogy egyszer valamikor megértik a játékot és nem csak "fun" cimszó alatt öngyik lesznek, 😊
Pedig sokkal használhatóbb a sima tigris, én is folyton azon filóztam, mennyivel jobb lehet a Porsche, aztán mikor meglett, jött az arculcsapás, hogy ejnye, a simával nagyságrendekkel jobban ment.
Ebben igazad van és a wn6-ról is írták, hogy csak 2000 csata után mutat valós értéket.
Azonban ilyen eset szerintem mindenkivel elõfordult már. Én tegnap T5-7 csatában láttam ugyanezt. A kis térképet senki nem nézi, mert minek. Indult azzal a dolog, hogy a lemmingvonat még mindig trendi. Egy béna stock Tigrissel mentünk vissza bevédeni a bázist M6, T-150 és két KV-1S kvartettel szemben. Én Churchill VII-ben. Végül elbuktunk, de a négy tanknak sem maradt sok HP-ja. Az egyik KV-1S ki is hullott. Egyetlen emberke jött vissza. Õ zöld volt. A többi majom az ellenfél bázisa felé nyomult. A srác a T29-cel mindenkit kilõtt és õ volt a nap hõse a VK36 szerint. Inkább nem írtam be semmit.
Lunki88
Sima tigrisként irigylem is tõle azt a 200mm-es frontpáncélt. 😊
(Bocs a dupláért.)
A TigerP túl tápos, azér' 😄
Tier4 illetve tier5, valahogy elverekedte magát odáig, oké, de... Kinek van 1,2... 9 efficiencyje?? Egy kisgyerek is el tud érni 100-200-300-at, anélkül, hogy nézné a térképet vagy ismerné a betûket.

Pl. itt van a hnjkjhnj fantázianevû játékos, a TPN klán jeles tagja. 2640 meccs után 44,02% gyõzelem, 25,1% találati arány, 10,08% túlélés... Pedig már T-34/85-tel megy 😄
Tier4 illetve tier5, valahogy elverekedte magát odáig, oké, de... Kinek van 1,2... 9 efficiencyje?? Egy kisgyerek is el tud érni 100-200-300-at, anélkül, hogy nézné a térképet vagy ismerné a betûket.

Pl. itt van a hnjkjhnj fantázianevû játékos, a TPN klán jeles tagja. 2640 meccs után 44,02% gyõzelem, 25,1% találati arány, 10,08% túlélés... Pedig már T-34/85-tel megy 😄
88mm KwK 43 L/71 ágyú infópanelja Tigrisnél 2,7sec aiming time-ot ír míg Tiger P-nél 2,9-et. Miben tér el így a két tank, hogy a Tiger P-nek nagyobb a célzásideje? Valaki ki tudná nekem szépen fejteni?
Lunki88
A lengyelekkel legalább jóban vagyunk, még ha kicsit "siemkásak" is. 😄 Na ezt a szót sem ismertem a wot elõtt.
Még is mit vársz T4 csatában? Ott a legnagyobb része még kezdõ.
Pff, olyan siemka-party van, hogy... A csapatom felét többnyire az 1-9 effivel rendelkezõ 0k játékosok adják ki. Én se vagyok egy sztár 5k összjátékkal meg kb 900 effivel, de részegen jobban játszok, mint ezek.

Legutóbbi tökjó játék: B1, Pörlrivör, fullvörösök mindkét oldalon (saját csapatban 3 db játékos 1-4 eff között), indulok keletnek a folyosóba, a csapatok bõ fele ott szokott összecsapni. Velem tart 2, azaz két db társam. Jön egy ellenséges T-28, adok-kapok, kilõjük egy társsal. Jön egy M3 az óriási minitornyával, ami emelkedõharcra eleve képtelenné teszi, de ez õt nem igazán zavarja. Adok-kapok, kilövöm. Eddigre viszont az a két emberke mellettem szépen elfogyott, így egy másik M3 farbadurrantott, mi meg persze utána elvesztettük a meccset, mert hiába maradtunk többen, keletrõl a tankok simán elfoglalták a bázist. Klikkelhettem én összevissza a térképen. Taps, függöny.

Kételkedem, hogy a játékosok kb. 30%-a megtanult-e már egyáltalán írni-olvasni...
Gyõzelem!
Map: Lakeville
Date: 2013.09.27. 18:01:07
Jármû T34
Szerzett tapasztalat 1 552 Szerzett kredit: 155 525

Eh, kinyilvánította többször az érzelmeit, minek nevezzem ha Õ maga vállalta? Kistulipánnak ?

Természetesen ez így van, de azért akinek a béka feneke alatt van a csata/sebzés, csata/kill aránya, a gyõzelem aránya is 50% alatt, na, hogy tanult meg játszani? Nem leszólni akarom , csak érdekes. Mi a trükkje? Hátha más is tanulhat belõle. Vagy, valami turpisság van dologban.

a hétvége jelszava: Polskaaapowaaaa!!!!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Hagyd rá, neki nácizni szabad, de másnak zsidózni nem. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na látom semmi sem változott 😊
a noobok még mindig uralják a wot-ot
nesuten meg még mindig telebassza a fórumot a noob statjaival 😊
én meg már lassan 3 hete töröltem le a gamet 😛
Count Adyn
"Td vel a hülye is tud játszani "@Renton😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Úgy van. De ettõl még érdekesnek találom, hogy mitõl sikerült ,,megtáltosodni". Vagy csak vak tyúk is talál szemet effektus van.

Nesuten
WARNUNG ! 100% politisch inkorrekt, da historisch akkurat !

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
igen eladom,csak egy LTP rondított bele egy véletlen kapcsán a statba

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Mivel zsebnáci, természetesen csak német tankja van. Én inkább azt nem értem, ha ilyen köröket tud menni, mint amiket betesz, az átalagos statja, hogy a viharba lehet ennyire vacak? Hát ez nekem igencsak furcsa, valami itt nem kerek.

Imádom ezt a tankot<#smile> (amúgy majdnem beszoptuk, a a csapat nagyobbik fele összeomlott ezért cappoltunk ezerrel, én meg fedeztemxD)

Ez pedig... 2 kv1-s az enemytõl foglalt a csata elején. Tõlünk mondta valaki hogy így kevesebb xp-t meg creditet fognak kapni. Nos a válasz az volt hogy "Így is többet mint ti" (persze english-ül)
Szerintem teljesen megérte nekik nem?<#nemtudom><#idiota>

Mert szeretjük a capkurwákat.
és amiket kapunk ilyen kis tierû prém tankok, azokat eladod kapásból?
Anonymuser
Úgy tûnik

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Nesuten
Így van !!!
Védõ és Lavrinenko's Medal másod osztály

lol nem is lehet látni milyen medál az 😄 😄 Amúgy csak német tankod van? 😄
Végül is van prémem,tehát akkor max a 3000 góóód-ra hajazhattam volna :S na mindegy,de legalább lett volna goldom!Tudtok kb rátartást,hogy T9 meddel pl E-50-l mennyit kellene összezúzni a golhoz? szerintetek!Mert mintha úgy vettem volna észre ,hogy a heavy-nek jobb az XP szorzója?vagy ez hülyeség ?mint a medeké?
Nesuten
Na ,hasznos tagja voltam a gyõztes csapatnak

Maala
Az igaz, hogy rekordokban a duplázók nélküli XPt tünteti fel, de ha van prémed, akkor azt az értéket rakja be, nem a prém nélkülit.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

átalakították. Régen könnyebb volt kapni, mert kilõttél egyet utána beléd vágott egyet az arty, meghaltak az emberek meg kimentek a modulok (5 db), lement 10% alá az életed, és megadta a plecsnit. Most már csak akkor adja meg, ha elõször szenveded el ezeket a sérüléseket és utána lövöd ki a tankot. Azért így jóval nehezebb, fõleg a Tarczay.
jaja,az alap XP,a jármû statnál a rekord XP-t az alapot tünteti fel ha jól tudom,nem a prém ill napi szorzókat!Fefe82 néven meg tudod nézni ha olyan helyen vagy.
Az a 2184 xp az prém nélkül volt annyim szóval nem lett volna 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Maala
Van prémed?