World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala: Szóval én vagyok a buta, mert kifizetek majd' 3,5 millió kreditet egy tankra, ami használhatatlan mindaddig, amíg nem veszek rá egy 600k kreditbe kerülõ felszerelést, ami mindössze annyit tesz, hogy az elõzõleg már kifejleszett ágyút/motort/rádiót rátehessem, amikkel szintúgy alig veszem hasznát, és ez nekem nagyon nem tetszik?!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- van magyar?
- Igen, miért?
- Klánt akarok alapítani, és kell hozzá min. 5 játékos.
- Miért nem csatlakozol inkább a 300 magyar klán egyikébe? Minek még egy?
- Ne szójjá be! Egyébként én akarok parancsnok lenni!
- Tudod, hogy mennyi munkával és idõvel jár ez?
- Igen. Most akkor jössz vagy nem?
Íme a statja az eljövendõ CW-k királyának, a Térképek Urának, a Diplomácia és Toborzás Császárának, aki rettegést és félelmet fog hozni rövidesen rátok!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mondjuk fura, hogy ebben a tierben is vannak már AFK-k a meccsben.
@Pares: vedd meg, tedd fel! Lerövidíti a szenvedést. Így az XP mehet a toronyra, a motorra és az ágyúra, a láncot a végére hagyhatod.
elite csapat
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nemrég volt egy olyan csatám, hogy egyedül voltam a csapatban tier8-as tankkal (KV4). Ellenfélnél egy Panther2-es. 1db tier 7-es járgány volt mindkét oldalon (JgPanther-su152)), az összes többi tier 6. Na ilyet sem láttam még soha. Meg is jelent az arcomon az elégedett mosoly. Normál esetben a KV4-em nem is nagyon tudják sebezni szembõl. Gondoltam a többieknek lesz annyi eszük, hogy mellém jönnek védeni az oldalam és igazából nem is kell nagy taktika csak menni szépen elõre. Az ellen majd lõ engem mi meg szedegetjük õket lefele. Erre mit csinálnak? Gyakorlatilag az egész csapat - mintha össze beszélt volna - nyílegyenesen nekiindult az ellenfél zászlójának fékezés nélkül és leöngyilkoltatta magát. Én meg a lomha KV4-el próbáltam utánuk vánszorogni. Pillanatok alatt egyedül maradtam. Majd rám jött a teljes enemy és minden oldalról lõttek ész nélkül. Szét is szedtek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- random csatában 5k HP sebzésért +25k kredit jár
- lõj ki egy tankot random nyertes csatában úgy, hogy nem vesztesz HP-t és nem is lõnek rád (tehát 0 potenciális sebzést kapsz). Jutalom: 1 db camo net
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Obj. 140-el 8100dmg és 6kill
Loading enemy stats in fog of war <-- ez a funkció az. Be van kapcsolva nálam, de mégsem mûködik. Régebbi, átkonvertált, de normálisan beállított configot használok.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Mindenképp vedd meg rá a csavaralátéteket, a 8.8-as löveggel valamivel használhatóbb, gyorsabban jön az XP vele. Gyakorlóban teszteltük a francia T8 TD ellen, röhögve leforgott. Úgy kanyarodik, mint egy szekér, úgy gyorsul, mint egy reumás csiga, hegyre mászni rémálom vele.
Ráadásul a nagy löveg csak a fejlesztett toronyra megy rá (23.670 XP+ 59.400), a kicsi IX-es ugyan rámegy az alap toronyra, de erre 43.500 XP-t kell kigrindelni; mindezt 240-es átlagsebzést okozó ágyúra... Szánalom a köbön.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csak nekem van az az érzésem, hogy a legutóbbi (8.8) patch-el megváltoztatták a Match Making rendszert megint?! Mert azóta nagyon sok kreténnel találkozom és szinte állandóan +2-es csatákba tesz, ahol elég nehéz eredményt elérni ennyi "Speedy Gonzales eldurranó" csapattárssal körbevéve. 😞
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
5/19-es mutatónál inkább abbahagytam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Na a PzJg I-el szépen felültem a szopó rollerre. 21 vereség vele zsinórban! Még csak le sem tudtam duplázni! Ennyi vereség kellett hozzá, hogy összejöjjön az 1600 XP a Marder II-höz. Azt meg is vettem, emezt meg eladtam gyorsan.
Gondolom csak a wottal baszakszol matyi, nem?
"Azért használok HE-t, mert az olcsóbb, és úgy hamarabb összejön a Tiger P-bõl a Ferdinandra."
Sajnos ez van.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

http://www.pic-upload.de/view-20832917/2.jpg.html
http://www.pic-upload.de/view-20832917/2.jpg.html képek a vinyó állapotáról, ezzel nem lehet gond a wot miatt. Hard Disk Sentinel
kitûnõ élmény volt...
hogy lehetne ezeket az embereket büntetni?
Örülök neki, remélem közepes tankkal is összejön majd egy nyertes kör.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyébként megint 2 tankkal nyertem, de most eddig csak 3k gold jött. A múltkor egyszerre utalták a 6k-t. Remélem nem akarnak lenyúlni... 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png