World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, lehet mazochisa vagyok... de ez a T-43 kb. a szerelmemmé avanzsált. Eszméletlen jó tank. Most lõdöztek nekem össze egy Steel wallt vele 2500 potential dmg received-del.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄 , amúgy csak 5 öt lõhetett ki max, viszont átlagban 4-5 tankot spottolt/csata, vagy az éjjfél utáni csellel érte el azt a horribilis xp-t

It\'s a trap!!! :)

Master91
Rá kerestem csávóra, ügyes gyerek.

Meg pakolta goldal, és hajnali órákba bevitték tier6-7-9hez?
GabeE3e
kilõtt 14 tankot,akiket magának spotolt,aztán beállt foglalni, és foglalás után még kilõtte a 15. et is,úgy.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Szerintem egyértelmû... :-/

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Master91
2445 Bt-2vel, hogy a picsába????
Ömm izé, valaki észrevette már mennyire égnek mostanság a Királytigrisek? Kb a 2.-at gyújtom ki 2x-er!!! Az enyém is begyullad néha de (hála a megelõzõ karbantartásnak amit még a Tigrisen húztam ki) nem sokszor, és nem egymás után 2 alkalommal!!! Azért elég frusztráló lehet az elsõ égés után 1-2 lövès múlva megint máglyára kerüllni.
Maala
Ne viccelj már, nem az ablak a vak, hanem te... Nem vetted észre, hogy nem volt kijelölve a tank, miután az ablakra vitted?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Osztják a goldot a light-os contest nyerteseinek:
Greetings Commander,

The European Community Team would like to offer our wholehearted congratulations for your recent winning entry in our Anniversary Manoeuvres – Light Tanks Month!

A fõoldalon még nincs kinn, de az email-be beletették a linket a nyertesek listájához.

(Eagle lazán befértél a T71-el. 😄)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Pales27
Ne legyek ideges az ilyentõl...

Camo, 6. érzék, repair, BiA (az FV-re nagyon kell).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy kérdés:
A brit AT sorozat tagjaira milyen crew skilleket ajánlotok?
Ninja turtle<#idiota>
Solten
<#hehe>

Saor Alba

bujcsik555
Neeeeeeeeeee, meghalok, ez kibaszott jó D😄DD

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

<#vigyor>

bujcsik555
Mikor a T-50-2 helyett megláttam ezt a gnómot elõször el akartam adni a picsába, de egész kezdem megkedvelni. Azzal inkább aktív scoutba zargattam a népet, ezzel az nem megy, de passzívként egész jó, csak picit unalmas végigülni a csatát a pálya közepén a bokorban 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

hm. egymást követõ két meccsen is ammorackeztek t-69-ben ülve.....

Sunsetjoy
Ez tényleg jó (pl. Lindsey meg a 2 cellos)😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Láttam, de már inkább nem is írtam rá semmit 😄 És azt is láttam, hogy az Obj268-t akarja kihúzni. Mi mást végül is??!!! Az még nagyobb OP féreg 😄
szerintem van
Nice!
Piano Guys nagy favorit nálam.
Köszi a válogatást, asszem mindenféleképpen berakom 1-2x.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Nem is így értettem. Én is szopok ma eleget a JGP2-vel, de mióta szól ez a zene nem tud felhúzni a játék.
Kb így nézek most ki jták közben:
SALALA, hopp egy lepatanó, tralalala, nesze neked 300, tatatatam, hopp egy kill, salalala, megint lose, kit érdekel, lalala.
Tisztára mint a drog. <#nyes>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hát igen... de hogy mindig te legyél abban a csapatban amelyik szopik az azért már sok. A jagdpantheremnek ezért szar a wr-re. Tényleg, nagyon jó vadász, rászolgál a történelmi hírére, bár még igazi tudora nem vagyok. De amikor kihozom belõle a maxot és vesztünk. Live Oakson a városba ment a többség. Mondom ezen ne múljon, megyek velük. Kemény harcok során leverjük az ellenséget, amiben azért keményen benne voltam mert a házak közt oldalról daráltam (persze killt nem kaptam). De nini, a völgyet áttörte 2-3 tank (nekünk ott 2 volt meg a bázisnál is kb annyi). Úgyhogy mentem segíteni az ottani maradéknak akik közben elbuknak, a várost meg szétkapta 3 friss Td... kb 2600 dmg-et osztottam, de nehogy már mindig az ilyen esetekben csak rajtam múljon, kurva távol állok az unikumhoz hogy egy magam terminátorkodjam... tegnap ugyanez volt su 85-el, mi kv1-eink sügérek, enemy rohadt pro és vesztes oldalon voltam top 1 (vagy minimum a top 3 része). Komolyan átok üll a JP-n...
Hali,szerintetek lehet létjogosultsága annak a könek a MED-event alatt,ami ma volt nekem?Megkaptam rá a topgunt,szárnysegéd,+ a tankászt,
6 kill,6200-6300 dmg-vel,E50-nél,persze csak a top 50-re gondoltam?Szerintetek ?lehet belûûû good? <#ravasz1>
Azon a komoly ezen sem segít, amikor csávókám egy kockában áll velem, úgy pár méternyire, egnem szopat egy med...és még csak tornyát se fordítja arra hogy segítsen. Vagy ez tegnapi, hárman vannak elõttem, úgy 150-200 méterre, jön egy T-44, mondom semmi gond, csak csinálnak valamit...háromból egyikõjük se próbál rá se lõni...majd próbáljam meg én a cikázó T-44-et elkapni Ferdivel...persze forduljak utána...annyi is elég lett volna ha csak egyszer meglövik, sõt sebezni se kell, csak zavarják meg a száguldásban...de még csak arra se fordulnak...

Ezen csak az segít ha az ember nagy levegõt vesz és kilép, és pihen, ezen komoly zene nem segít. Ilyenkor hagyni kell, csak hát hülye voltam, és nem hallgatok magamra.

Én elkezdtem komolyzenét hallgatni játék közben. Egy jó kis Chopen vagy Mozart válogatás, és egybõl más színben tûnik fel a játék is. Azért csak tudtak valamit a régiek is. <#duhos2>
Mondjuk furcsán bizar így a játék, olyan mint a régi némafilmek, mint pl. a Patyomkin cirkáló.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hát igen, egyébként ezt is kell tenni, ha nagyon nem megy: pár nap szünet.
Csak az abaj, kevés az idõm ,és húzni akarom a német TD ágat. De ez agyzsibbasztó volt. Na majd kiderül milyen lesz még a hét. Van még pár nap hátra, de ha így megy, akkor én is bedobom egy idõre a törülközõt.

Én dettó ugyanez, amit leírtál. A tegnapelõtti brutális szopóroller után úgy megundorodtam, úgyhogy most egy-két hétig szerintem pihentetem a játékot. Fórumolvasgatástól nehezebb gutaütést kapni, ha meg nagyon játszani akarok valamivel, ott a Payday.
Én tényleg nem gondolom, hogy belepiszkálnak, és igen van hogy egyik nap rosszabbul megy. Emberek vagyunk, nem lehet minden nap egyforma teljesítményt hozni. És igen a szerencsén múlik, hogy szar csapatba kerülünk. Elõfordul. Véletlen

De hogy két nap egyfolytában csak szopás? Hát nem csodálom ,hogy ezek után valaki arra gondol, hogy ezt bizony direkt befolyásolják, én hiszem...de azért na. Mi erre ez a esély?

Már 4/17. Tegnap 15/19 volt. Elfelejtettem játszani. Fura. Minden ugyanaz, még a tankok is. Csak én nem. Miaszar.

Láttátok már a lengyel Chuck Norrist!?Lesz benne még kurwa is. 😄D

Chuck Kurwa Norris

Count Adyn
Gondolom nem fenékig tejfel😄 Mondjuk mikor is7 ben ülve találkozok egy fossal csak arra tudok gondolni hogy mire rászükül a célkeresztem a weakspotra már tárazza a második skulót belém, és sebzek rajta egy 500 at mire meghalok ha nem pattan a taxióráról😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ezt nem nem nem nem. Ember nem lehet ennyire cseszettül hülye! Tiger II-es csávó, elptte pár méterre egy Phersing, leláncom a Phersinget, és bele lõ? Könyörnöm lõjj bele, mert mire én újra töltök felteszi a láncát és elemekül...na bele lõ? Az orra elõtt van egy mozdulatlan tank...csak bele lõ nem? Nem. Elmegy onnan. Persze hogy vereség. Hihetetlen. Az orra elõtt tíz méterre meg se mozduló célpontot nem képesek lõni...nem hogy el se találja, rá se lõ! Nem tudom felfogni.

Nálam 3/11 eddig <#smile>

Epic Chaffe is Epic.

Avagy hogy vágjunk ki az ablakon egy totálisan megnyert meccset tier 10 módra.
Ezzel azt hiszem én be is fejeztem mára a wot megadta az egész heti vicc adagját de nem akarom csapattársként ezeket akik az ellenfélnél voltak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Aztabüdöskurvaéletbemár! Hat vereség zsinórban? Mi ez? Tegnap is csak vereség, ma is? Ha AFK vagyok is több esélyem van gyõzelemre. Nem kicsit bosszantó.

Hát hülye helyzetek vannak, south coaston egy fos 155 párost kaptunk el a parton,láncoltuk õket aztán utánna már nem voltak nagy legények. Multkor a t9-es változatot ikattam ki t6 kínai light-al. Máskor meg kt-val csipgettem le róla kb 1000 hp-t . Tény, közelebbrõl ezt is szétszedik, de messzirõl, heavyvel hááát... Mondjuk ezek a táras dolgokban benne van ez a: kapsz 2 sebzõt a 6-ból, a többi meg vagy mellé vagy crit vagy sima 0 dmg 😄
IntelŸ HD Graphics 3000

ez azert nem valoszinu hogy eleg....<#nezze>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Na ez már tényleg disznóság. Ma is csak vereség? Mi van már?

Már többször írtam.
Anno amikor megvettem a Foch 155-öt olyan Fuck Yeah érzésre számítottam.
Aztán meg so-so érzés lett belõle.
Sokszor haltam ki belõle, úgy, hogy 1 sebzõ lövésem volt.
Papíron nagyon jó, és voltak vele jó köreim is, de ez inkább CW volt.
Ott brutálisat csináltunk 2 Foch-al. (2-nknek összesen 8-9000 sebzése volt általában)
De randomban egyedül meg tud viccelni.
Mozgó célpont, 1 mellélõ, 1 0-ás crit (vagy lepattanó), 1 sebzés (sokszor csinált ilyet). Volt 1 sebzõ találatod és ennyi a kör, mert kicsap az arty, vagy csak simán össztüzet kapsz ellenféltõl.
Tudom hogy OP a cucc, de belül nem mindig volt élvezet.
Lehet következõ tesztre felmegyek kipróbálni nosztalgiázásból.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Majd meglátjuk, a hét végére.

Maala
Lehet, hogy a múlt hét volt a kivétel, és nem a tegnapi nap? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azért másodikra sikerült 😉
Mondtam, hogy a tegnapi nap volt az egyik legfossabb nap.

Victory ratio: 34.38%
Battles: 32
WN6: 1009.65
Average tier: 8.05
Damage: 45447 1420
Kills: 30 0.94

Hát remélem a héten rosszabb már nem lesz, pláne, hogy a múlt héten szinte minden nap nagyon jól sikerült.

Maala
Forgasd be 30°-al, akkor valamennyire használható.

GabeE3e
Ezt nem akarom elhinni,hogy az IS-4 frontja ennyire szét lett bva, vissza vettem, de minden belõ,csak gratulálni tudok nekik.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

VK3601H-val nekem nem számolja a két új küldetésnél a killeket meg a gyõzelmeket,Tigrissel meg igen. (benne van a listában)
DarkHorSe
Bar kepet nem tudsz beszurni, es a neved is elegge furcsa de egyet kell veled ertenem. Az egyik legjobb tier 4es tank amivel csak jatszottam. Gyors, pontos, igazi gyilkologep 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;