banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    A brit heavy ágat? Csak a modulok miatt nem érdemes:) Szerintem a T10-e miatt sem éri meg, ráadásul 3 tieren keresztül 20-al vánszorgó tankokkal kínlódni se túl nagy élmény. A WoT-ban sokkal többet számít a mozgékonyság. Egy mozgékony tankkal könnyebb többet sebezni, spotolni és ezzel együtt + irányba befolyásolni a csatát. FV nekem ugyan nincs, de sztem nem annyira jó tank. Akinek van azt mondta, h a lövege kifejezetten jó, de sokszor látom égni és a testet, tornyot is könnyű átlőni sima AP-val is.

Lunki: nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is:) Hivatalosan tiltva van, vagyis inkább a modok, amik benne vannak. Ha jól emlékszem azt írták ftr-en, h kb 150000-en használhatják. Szerintem nincs ennyi, talán a fele, ugyanis havonként fizetni kell érte egy kisebb összeget. Mondjuk nyugaton ez annyira nem akadály:)