World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
T-54 el meg kifarmoltam mindkét t10 orosz medet 600 csatával, még egy is7 nek is neki merek vele ugrani ha egyedül van, de volt úgy 3 t9 heavy közül én jöttem ki élve, forogtak mint a körhinta egymásba akadva😄 Ha az ember ráérez brutális kis jószág, volt hogy 7-8k dam ot benyeltem vele😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sokkal rugalmasabb mint bármilyen heavy. Mellesleg, egy jó player simán hoz vele 1 2v1 szitut is, ha jól manõverezik. 1v1ben meg reggelire megeszik egy E75öt vagy ST1et.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sold:
'T26E4 SuperPershing' successfully sold. Received credits: 21 632, gold: 7 200 . Spent gold: 30 .
Purchased:
Löwe' sucessfully purchased. Spent gold: 12 500 .

A Team Western Digital tagokat keres. A jelentkezésben egy rövid bemutatkozást kérnénk az eddigi WoT-os tevékenységed elõtérbe helyezésével. A jelentkezést a(z) [email protected] (e-mail) címre küldd. Jó statisztika elõny, ahogy korábbi vezetõi és ESL tapasztalat is.
Go4WoT #81 - 1. hely
Poland East Qualifier - 2. hely
Go4WoT #87 - 2. hely
Exciting Encounters - 3. hely
December Finals - 4. hely
Go4Wot #103 - 2. hely
Go4WoT #107 - 3. hely
Go4WoT #116 - 1. hely
Go4WoT #125 - 3. hely
World of Tanks 7on7 eSport Cup Series #1 - 1.hey
Link a csapathoz: http://www.esl.eu/eu/wot/team/7140636/
E-mail cím: [email protected]
Tisztelettel,
Team WD

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
T9-ben mindenki a T-54ggyel jön. kisebbek ellen mészárlást lehet végezni vele, az igaz. de ha szembe jön mondjuk egy E-75 egy KT-vel a seggében, akkor nincs mese, nem tudsz kettõt feltartani. .. a nehéz tankok alkalmasabbak a szorult helyzetek megoldására, azokkal túl lehet élni (sõt, egy kis random ha melléd áll fordítani is lehet a kockán) legalább addig, amíg valamelyik siemka észreveszi, hogy valaki nagyon spammeli a helpet a minimapon .. a T-54 viszont vagy takarodót fúj (ha éppen van hová), vagy megdöglend. így szerintem a T-54 csak a legjobb T9 medium, nem a legjobb T9 all-rounder. szerintem.
a KV-1Srõl meg lásd pár hozzászólással lejjebb a véleményemet. OP az, ha vörös aki szembe jön. amúgy meg csak simán jó. én is szeretem, de a Hellcat szerethetõbb.
Itt én a t28-at favorizálom.Igaz hogy páncélja nincs de szerintem a t4 hellcatje.Piszok gyors,piszok gyorsan lõ,pontos távolra is és golddal a t6 tankokat is simán átviszi.Töltésgyorsító,periszkóp és venti van rajt. Az egyik legjobb statom van vele.
KV1-re én a 85-öst használom,nekem az jött be legjobban. Most hogy a VK3001H lekerült t5-be,az is nagyon brutál lett a Konisch ágyúval.
St1-em még nem volt(a KV4-nél járok) így a t9 kedvencem most az E75.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
-Nem lesznek új legénységi skillek a közeljövõben.
-A fejlesztõk elgondolkodtak azon, hogy több felszerelést
lehessen rakni a tankra. Bár ezt elvetették, mert annak
megválasztása is fontos játékelem.
-Storm szerint az újonnan megjelenõ nagy címek (Battlefield4, CoD😄ogs, GTA5) nem befolyásolják nagyban a WoT játékosok számát.
-Storm azt állítja, hogy a MatchMaking súly a két csapat között 10%-nál jobban nem térhet el.
-A nem látható tankok által elpusztított tereptárgyakat látni lehet. Ez szándékosan van így.
-Egy jobb mód, hogy játékostársakat találj pl. szakaszba már tervbe van véve.
-Storm: Ha egy tank és egy bokor között 15 méter távolság van, akkor a bokor továbbra is álcázza a tankot, ha az lõtt. Ezt a távolságot a bokor közepétõl számítja a játék. Bár ez nem teljesen biztos.
-A "packet loss issue(letöltés közben sérült csomag(ok))" hibaüzenet 0.8.8-ban nem tudni miért volt, de a WoWP-ban (0.5.3) is elõjött. Storm szerint semmilyen játékmotor frissítés nem volt.
-A 0.8.8 legjobb álcázású tankja ... nem kerül nyilvánosságra.
-A festés meghosszabbítása (pl. ha egy festésbõl 3 napod van, olcsóbban vehess még 7 napra másikat) nem fog bekerülni, mert a rendszer túl bonyolult lenne.
-Felhasználható eszközök a legénység tapasztalat növelésére? "Várj a bejelentésre.)
SerB sarok:
Kérdés: "Szerinted a nyugtatónak szánt játék miért idegesíti annyira a játékosokat?"
SerB: "Mert sok játékos gyerekes és másokat okol a saját hibái miatt.)
de igazad van, tényleg.
"The bonus is applied at all times except when Binoculars are active, making this equipment better suited for aggressive and scouting players."
ez eddig valahogy elkerülte a figyelmemet.
az viszont, hogy a max spot 445 méter, az (régebben legalábbis) több helyen is cáfolva volt. sem részletekre, sem oldalakra nem emlékszem, csak a konklúzióra: nem árt ha feljebb mész, sõt .. mondjuk ez a így a VADONAT ÚJ INFORMÁCIÓK miatt (a választottaim közül) gyakorlatilag csak a Hellcat-et veszélyezteti. <#vigyor2>#vigyor2>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
amikor a gyilkolászós event volt, mindig azzal, és a Hetzerrel fejeztem be.
a páncél / ágyú komináció ütõs. csak a Hetzertõl fostam benne, 2 lövés többnyire sajnos elég volt tõle. aztán eladtam. lassú.
mondjuk tényleg noob barát tank, csak mész, a sebessége miatt auto aim az ellenségre, és (most már még csak kattintgatni sem kell) nyomva tartod a bal egérgombot amíg megdöglik. aztán auto aim a következõre. azzal az ágyúval célozni .. ugyan .. minek? 😊
a Jumbo viszont szerintem ínyenc falat a Hellcat-nak .. az ellen nem véd az a frontpáncél sem. mondjuk már rég volt amikor én játszottam vele, ezen az accountomon az kimarad .. lehet hogy ki kéne fejleszetenem. .. hmm ..
T3 - Marder II .. most adtam el, félretettem vele az új német td-re valót. jó-jó, üt mint az ipari áram, de lassssssssssssan céloz.
Hasonló képességû játékosokkal szeretnék platoonozni, esetleg ha a nálam jobbak a szárnyaik alá vesznek, tõlük tanulni.
Esetleges ötleteket itt fórumon privátban és ingame Thoryne néven szívesen fogadom.
üdv
Thoryne
o/
T9 - T-54 .. nekem is van, nem szeretem. nem tudom miért. engem valahogy minden átlõ, én meg senkit, pedig fullos .. egyike azon tankoknak, amiket ellenfélnek ki nem állhatok, benne viszont nem érzem hogy hú de OP lenne. nos, az ST-I ilyen. hú de OP mindig, és mindenkor.
1-T1
2-Tetrarch
3-Pz1-C, FcMPaK (bár 850-t nem ér meg, én féláron vettem, nagyon lassú)
4-T40 (sokkal jobb mint a hetzer!)
5-prém tankjaim vannak RAM2 a legjobb azok közül, KV-1 se rossz
6-Cromwell
7-IS-2
8-ESL tankok: IS-3, amx13-90, T69,
9-E-75-t szeretném visszavenni
10-Kurva sok van, de a Leo1 a kedvencem
T6 E8 es jumbo sherman ( es nem a trollgunnal <#ejnye1>#ejnye1>)
T3 marder 2....
sorolhatnam meg , en abszolut nem favorizalom a derp gun-os szarokat
megszokjak kis tierben aztan meg sirunk a he gun-os pattonok /panther 2-ok -objektek miatt
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
T3 - az FCM-et megfontolom. nem egyszer döglöttem már bele, hogy láthatatlanul lõtt rám egy ilyen szar .. az egyetlen bajom vele, hogy az CSAK ÉS KIZÁRÓLAG nyílt pályára jó. a Pz viszont nagyjából mindenhová, a FUN faktor talán ezzel a tankkal a legnagyobb. .. egye fene, 850 gold, holnap adok neki egy esélyt.
T6 - KV-1S .. nos. szerintem annyira nem OP. csak akkor lehet vele villogni, ha az ellen balfasz. de ez esetben villogni a pokolcicával is lehet. DPM-ben veri, jól rejtõzik, a világ végérõl észreveszi, és mivel elég pontos, elég hogy a kupoláját kidugja messzirõl. egy kék/lila Helcat játékos valós (tehát random csata, nem 1v1 csiki-csuki) körlmények között többnyire megeszi a kék/lila KV-1S-t .. szerintem a KV-1S nagyon RNG és csapat függõ. company-ban nem látom elõnyét, az ellenségnél is az lesz, aki elõbb lõ, nagyjából az nyer .. (amúgy a második helyen nálam is õ áll)
T9 - E-75 .. hiányolom a hull-downt, amúgy állat. az ST-I amúgy mit nem tud, amit az E-75 igen? szerintem az E-75 mellett csak a páncélja szól. nos, az ST-I-nek is van.
T10 - az IS-7 az CW rushtank, az arra való, nem szar az 😊
mégmégmég, gyõzzetek meg!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
T2 - T18, álca, 105ös howitzer, gold nélkül. T2-k 1lövésezve, néhány T3 is.
T3 - FCM pak 40. Legjobb álca a játékban, jó gun.
T4 - Hetzer. Amilyen szar a stug t5-ben, ez annyira jó t4-ben.
T5 - KV1
T6 - KV-1S
T7 - T29
T8 - T32
T9 - E-75
T10 - Bármi, ami nem arty, kivéve IS-7et. Az egy fos.
T9ben meg a T54nél sincsen jobb.
Bár szerintem nincs sok értelme ennek a listának így, mert kategóriánként kéne tankot választani.
köszi
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
<rowCount>3</rowCount> <!-- amount of rows to show-->
3 helyett annyit írsz ahány sort akarsz.
Ha épp nem nincs jobb dolgotok, indítanék egy kis eszmefuttatást arról, hogy melyik a legjobb tank a maga tierjében, és miért. Elsõsorban random csatákra, felszerelésekkel, fõ legénység skillekkel. Szeretnék minden tierbõl EGY állandó tankot megtartani és húzni a saját legényeit. Kíváncsi vagyok, ki hogy látja, az enyémtõl eltérõ véleményeket pedig indokoljátok plíz .. Figyelem, Wall of text következik:
Tier1 - Leichttraktor - Alap gun - Látótávolságra skillezett legénység - Fokozott szellõzés, Periszkóp, Távcsõ - A látótáv 430m körül (magasan ez a legjobb Tier1-ben), ez alacsony tierben gyakorlatilag el tudja dönteni a csatákat, fõleg, ha Malinovkára vagy Provincere esett a MM választása. Az alap ágyú pedig kellõen gyorsan céloz, jó az átütése, és messzirõl is viszi a felderített tankokat (nem úgy mint a sok táras vacak).
Tier2 - T18 - 75mm-es ágyú - Látótávolságra skillezett legénység - Célzásgyorsító, Periszkóp, Távcsõ – A látótáv „csak” 340m körül, de legalább gyorsan céloz, szembõl viszonylag masszív, és szereti oneshotolni a kicsiket. Igazi pedotank, ebben a tierben (szerintem) nincs alternatívája.
Tier3 - Pz S35 prémtank - Látótávolságra skillezett legénység - Fokozott szellõzés, Periszkóp, Távcsõ - A látótáv 460m körül, alig ~1mp célzásidõ, gyorstüzelõ (viszonylag) jó átütésû ágyú, vastag, szépen gömbölyített páncél (TD-ket kivéve meggyûlik vele az ellenség baja). Igazi FUN tank, öröm nézni, ahogy nem tud a sok alacsony (Tier4-ig) szintû mit kezdeni vele, miközben te 2 másodpercenként tolod beléjük az ~50es sebzést. Ha nem top tank, akkor kevésbé mókás, ekkor be kell ülni vele egy bokorba, és a felderítéstõl ömlik a kredit, fõleg, mivel prémium a lelkem. Ócsó’, féláron 500 aranyért hozzádvágják. Ha nem telik rá, akkor Marder II.
Tier4 - Hetzer - 105mm-es ágyú - Látótávolságra skillezett legénység - Célzásgyorsító, Fokozott szellõzés, Távcsõ - A látótáv csak 300m körül, így felderítésben többnyire a csapatra vagy utalva, de legalább szembõl masszív, gyorsan céloz, és akárcsak a T18, szereti oneshotolni a kicsiket. Ez is egy igazi pedotank.
Tier5 - KV-1 - 57mm-es gyorstüzelõ, arany lõszerrel - Legényeknek javítás / mozgás közbeni célzás gyorsítás - Fokozott szellõzés, Célzásgyorsító, Töltésgyorsító - Menni kell vele elõre, skillezve gyakorlatilag sem célozni, sem megállni nem kell, mindent átüt amivel összefut, a mágikus páncélja pedig legendás. Szeret, és szokott is pattogni .. Néha még arany lõszerrel is ki lehet jönni vele pozitívban.
Tier6 - Hellcat - Fullos 90mm-es ágyú - Látótávolságra skillezett legénység - Töltésgyorsító, Periszkóp, Távcsõ - A látótáv brutális, 520m körül (lenne ha bírna ennyit a játék..), fürge (akár felderítõnek is beválik ha arra kerülne a sor), 1.7mp célzásidõ, tökéletsen elég átütés, gyors töltés, torony .. Ugyan, mi kell még? .. Igaz, semmi páncél, de nem is hiányzik.
Tier7 - T29 - 90mm-es ágyú, sok, kb fele-fele arányban sima, és arany lõszerrel (200-al több DPM mint a 105-össel, és arany lõszerrel mindent visz amivel összekerül) - Legényeknek javítás / mozgás közbeni célzás gyorsítás - Fokozott szellõzés, Stabilizátor, Töltésgyorsító - Hull-Down tank, a terepet kell kihasználni, és rejteni a hasát. A tornyát nem kell féltened, gyors töltés (mint egy közepes tank), ami kompenzálja a 105-ös ágyú hiánya miatt kiesett alfa sebzést (a gyors töltés is meg szokta lepni azokat, akik a 105ösre számítanak, és nem nézik hogy mi lóg ki a toronyból. gyakran elõjönnek, mert azt hiszik hogy még töltök) .. Ha a csatában sok aranyat kellett puffogtatni, akkor viszi a kreditet, de nem veszélyes, így viszont OP. Egy farmkör a Hellcat-tel vagy valami prémmel, és 1-2 körre újra megvan az arany ára.
Tier8 - T32 - ezen már a 105-öst használjuk, és ezzel is viszünk magunkkal néhány arany lõszert - Legényeknek javítás / mozgás közbeni célzás gyorsítás - Fokozott szellõzés, Stabilizátor, Töltésgyorsító - Hull-Down tank, lásd T29 .. Ki kell használni a terep adta adottságokat, akkor a többi T8 fölé emelkedik (de csak akkor) .. Talán ebben a tierben a legnehezebb a választás, esetleg az AMX 50 100, vagy az IS-3 lehet alternatívája, vagy az IS-6 arannyal tömve a brutál DPS miatt (az többnyire még így is plusszos). De csak akkor, ha nem hepehupás a terep ..
Tier9 - ST-I - fullos 122-es, az IS-4-rõl való ágyú - Legényeknek javítás / mozgás közbeni célzás gyorsítás - Fokozott szellõzés, Stabilizátor, Célzásgyorsító - Brutál páncél mind a tornyon, mind a tankon, hajlik lefelé a csöve, így Hull-Down tanknak is tökéletes. Az ágyú mindent visz, amit meg nem, arra ott a kumulatív lõszer 340-es átütéssel .. Ha top tank, akkor néha egymaga is képes lehozni egy meccset, ha nem arannyal lövöldöznek rá. Jobb, mint az E-75. Alig, de jobb. Szerintem. Páncélozottságban hasonló, a Hull-Down képesség viszont hiányzik a németrõl.
Tier10 - Kinek mi jön be, nagyjából mindegy. Szerintem amúgy T57 .. A nerfig. Utána meglátjuk, talán Maus. Szigorúan random csatákba, a siemkák közé. Vagy Obj 268 .. Vagy ..
Feltettem és baromi jó.
Ilyen változatot nem tudsz? <#awink>#awink> <#vigyor5>#vigyor5> <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
[/url][/img]
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Így van értelme, hiszen mindenki azon a számon mérheti le a fejlõdését.