A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem most fog következni ez a SU-122-54 jószág. Én sokat várok tőle, nem tudom miért, talán a WT miatt:) A SU-101 nem annyira jött be, viszont a SU-100M1 igen. Az alfákkal én se vagyok kibékülve, de az kifejezetten tetszik ebben az ágban, h magas a rof és úgy lehet velük támadni, mint egy meddel, mert olyan mozgékonyak.
Am érdekes, amit írsz, mert megnéztem és a SU-122-54-nek van a legjobb camoja állva, mozogva és lövés után is. Nem is kevéssel előzi meg a másodikat (T95). Itt megnézheted. A WT-nél szerintem nem jobb (csak a páncél), viszont az Obj-nél szerintem az lesz. Ha a két ruszki TD-t nézzük, akkor az Obj mellett csak a BL10 szól, de az nagyot:D A gyatra mozgékonyságával nem nagyon tudtam megbarátkozni. A páncélzata elég kiszámíthatatlan. A nagy lövegpajzs és az oldalt lévő spaced armor elég sokszor benyeli a skulót, de ennyiben ki is merül. A SU-nak elöl ugyanúgy megvan ez a "cucc", az oldalán meg ott a nagy T-54 felfüggesztés és amilyen fordulékony nem sűrűn fogják látni az oldalát.
Ha a WT-t és az Obj-t nézzük, hiába papír nekem a WT-vel sokkal, de sokkal szórakoztatóbb a játék, mint az Obj-el. Majdnem ugyanezt várom a SU-tól is. Nagyon jó camo, mozgékonyság és rof. Szerintem a nagy alfa a magas töltésidővel sokszor kevesebbet ér, mint a fordítottja.