A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igen ez a nem engedi duplázni dolog létezik. Jól érzed:) Mikor sok duplázni valóm volt, akkor nagyon kijött ez a dolog. Mostanában már annyira nem érzem. Amikor előfordult, akkor én nem adtam fel, erőltettem és általában működött is. Max 6-7-re mindig meg volt a dupla:) Mondjuk én úgy csináltam, hogyha egymás után 3-4 vesztes csata volt egy tankkal, akkor váltottam, azt ledupláztam, esetleg egy másikat és utána vissza arra, amelyikkel szopat. Tudok olyat, aki ha max harmadjára nem duplázza le a tankot, akkor aznapra hagyja is:) Én sosem hagytam annyiban. Illetve bocsi egyetlen egyszer: az ISU-t 11 csata alatt nem engedte duplázni, na akkor úgy felkúrt a wot, h alt+f4-el léptem ki a francba:) Be is raktam másnap ide a képet, ha jól emlékszem.