World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
És sokadjára mondom, azért téves amit elképzelsz, mert abból indulsz ki, mindig jó csapatod lesz, mert te is jó játékos vagy. Aha, persze, aztán a skill alapú MM besorol a hülyék közé, akkor meg pislognál.
A másik dolog, és ezt sokadjára ismétlem: 50-50%. Aki tényleg jó játékos, az tud ezen javítani. Ha nem tudsz ezen javítani, ne sértõdj meg, de akkor lehet nem is mindig a csapat a hülye...hanem te nem vagy elég jó. Ha meg 50 % felett vagy, mit sírsz? Örülj neki ,hogy jó vagy, az esetek többségben gyõzöl.
Igy mindket csapatnak kb. egyenlo eselye lenne a gyozelemre,a jo jatekosnak mindket csapatban jutna eleg voros ellenfel akit kilohet,egy szoval mindenkinek jobb lenne!!!
Ezt miert nem lehet megerteni,hisz szerintem piszok egyszeru....
Mint irtam,messze nem lenne ez sem tokeletes de sokkal jobb lenne mint a jelenlegi.
ES MEGEGYSZER,HOGY A GYENGEBBEK IS MEGERTSEK !!!
NEM ARROL VAN SZO HOGY A JO JATEKOSOKAT CSAK JO JATEKOSOKKAL RAKJA OSSZE,NEM ARROL VAN SZO HOGY CSAK AZ EN CSAPATOMBAN LEGYENEK JO JATEKOSOK,MINT AHOGY TE IROD EZT NEKEM!
ARROL LENNE SZO HOGY A MAR OSSZESORSOLT 30 JATEKOST NAGYJABOL IGAZSAGOSAN OSSZA EL AZ MM A KET CSAPATBA.Hogy lehet ezt ugy ertelmezni hogy en csak jo jatekosokkal akarok egy csapatban lenni ?????
A bottompro játékost meg állandóan kiszedik a topprok. Így a stat is megváltozik : a noobnak javúlni fog, mert csak noobokkal találkozik, míg a közép pronak jelentõsen gyengülni fog. Így pl a narancsnak jobb lesz a statja, mint a zöldnek.
Egyetlen járható út, hogy kb egyenletesen legyen azonos képességû játékos a két csapatban. pl A meccs : 5 piros,5 sárga,5 zöld mindkét oldalon nagyjából. B meccs : 7 narancs,5 kék, 2 lila.
Tehát ilyen eredmények akkor születhetnek, ha az ellenfél csapatában tõlünk gyengébbek is akadnak, jócskán.
De amit utánna írtál hát igazad van, nekem sincs xvm-em, tehát nem látom ki piros ki hupilila, le van szarva, van amikor szidni sincs idõm mert azt látom hogy Last man standing van<#idiota>#idiota>
Ezt meg neked küldöm: Nem sírtam, nem vertem a seggem a földhöz mint egyes scoutok szokták, nem látom a színeket (ez azért fontos mert valaki kilép miatta<#lama>#lama>) és lám... (még R3nton is örüllhet mit fogtam neki, szegény dögöt kétszer kigyújtottamxD)

De a legtöbb esetben így van! Nem sok olyan játékos van, aki úgy csinál 6-7 kill-t, hogy minden ellenfele kimondottan jó játékosnak lehetne besorolni! Megnézném én azt, lõjjél már ki egy csatában hat lilát...arra befizetek.
És mivel a játékban killért és sok sebzésért lehet creditet és XP-t kapni, én bizony örülök ha 5 zöldség és egy normál játékos jön velem szemben, akiket jól lemészárolhatok.
Hosszú távon a dolog pedig kiegyenlítõdik. Hiszen, ugyan annyi az esély arra, hogy hülyék legyenek az ellenfeleim, mint a csapattársaim , vagyis egyszer könnyedén mészárolok, máskor meg két perc alatt vesztünk. 50-50%, de amint mondtam, aki igazán jó, annál ez az arány, mily érdekes, mindenféle skill alapû MM nélkül de 50% felett van!
Az a baj, abból indulsz ki, ez neked kedvezne, és csak jó csapattársakat kapnál. Hát nem, nem így lenne.
Ám ha jó csapattársakat akarsz, figyelj: comapny. Vegyél rá 14 embert, akit ismersz és jó játékosok és hajrá.
De egy ilyen MM rendszer, minden lenne csak nem igazságos, mindig akadna nagyon sok ember, akinek ez kicseszés lenne, és komolyan hidd már el, az téves feltételezés, hogy Te ezzel jól járnál.
Mint az elobb irtam Oxmyx valaszara,nem ugy gondoltam a skill alapu MM-et ahogy ti ertettetek.(szerintem egyebkent az elso hsz-em is egyertelmu volt)
A mar osszesorsolt jatekosokat igazsagosabban elosztani pedig azt hiszem nem lenne olyan nagy programozoi feledat hogy ne lehetne megoldani.
Teljesen mindegy milyen statok alapjan de a jelenleg leginkabb elfogadott,a teljesitmenyt leginkabb tukrozo Vn 6 lenne talan a legjobb.
Szoval teljesen mindegy mi alapjan de mindenkeppen sokkal jobb lenne ,meg ha nem is lenne tokeletes.A tokeletest senki nem varja ettol a jatektol,mivel ahogy te is irtad,az mindenkinek mast jelent,ezert nem is teljesitheto.
De egy igazsagosabb,jobb MM,ezzel a fajta skill figyelembevetellel szerintem kis raforditassal sokkal jobba tenne a csatakat.
Jelenleg én se használok xvm-et, mégis minden második csatában a fejemet fogom, ahogy elnézem a csapattársak nagy részét. Bétában nem volt ennyi fogalmatlan játékos, ezt biztosra veszem. Szép idõk is voltak, mikor még az OP-átlõhetetlen T-44 miatt kellett panaszkodni, nem a tökéletesen degenerált vérpistik miatt.
-Mégis, mi alapján sorolná be a játékosokat? Régi eff, új eff , wn6, wn7, a WG saját értékelõrendszere? Már eleve itt bukik a dolog, mert az egyik rendszer szerint te überpro játékos vagy, a másik szerint meg csak átlagos, na akkor téged hova tegyen a skill alapú MM? Nem lehet olyan értékelõ rendszert kitalálni, ami mindenkinek megfelel. AZ menne, hogy jaj ez a rendszer szar, én valójában istencsászárkurvajójátékos vagyok, de a besorolás hülyeség, és az átlagosok közé sorol be.,..szar köcsög WG rohadt ruszki pénzéhes banda, nem fizetek a szarjukért, mikor mennek már csõdbe.
Hát ez nagyszerû lenne ezt olvasni nap mint nap, és márpedig ez menne!
Tehát, akkor skill alapû MM? Ja persze...
-Az se felel meg senkinek, hogy +/- 2 tier, valamint miért rakott oda több TD-t, miért a mi oldalunkra rakta a med-eket, miért oda rakott arty-t...ja, és akkor ez még bolondítsuk meg skill alapû MM-el?
-Miért lenne amúgy ez egyáltalán jó? Mert akkor csak jó játékosokkal kerülnél össze? És ha a skill alapû MM úgy oszt be, hogy a csaták többségében tényleg nagyon profik ellen harcolhatsz? Tetszene ha folyton lealáznának?
-Ja de persze tudom, mindenki abból indul ki, hogy õ JÓ játékos...hogyne...persze...
-A mostani rendszerben, aki jó játékos, az igenis tud érvényesülni. Nem, nem lehet minden csatát megnyerni, ha a csapat sebzés nélkül elhullik két perc alatt, nincs mit tenni. Mégis, akikl tényleg jók érdekes, 50% fölé kerül a gyõzelmi arányuk, azaz képesek a gyengébb csapatteljesítményt valamilyen szinten kompenzálni a egyéni teljesítményükkel. Na hát erre kell törekedni, és nem skill alapû MM-ért siránkozni.
-Tudom, ismerem a dörgést, de én mindent megtettem csak a csapat volt a szar..épp tegnap láttam egy illetõt. sokat sebzett, jó a statja, mégis idióta, mert hiába ölt és sebzett sokat, fel kellet volna ismernie, hogy rá a pálya egy kicsit másik részén volna szükség...és akkor nem veszítünk. Persze az illetõ tuti azt gondolja magánban, a csapat állt hülyékbõl, én meg überpro vagyok, mert lán ennyi kill, és annyi sebzés...csak épp a csatát nem csak ez dönti el...
-Azt se nagyon értem, miért gondoljátok, hogy skill alapû MM nektek kedvezne... cukormázas rózsaszínû elképzelés...
-De tényleg, igen rohadt idegesítõ ha rossz a csapat. Rohadt idegesítõ zsinórban hatszor kikapni, de lehet menni platoon-ban, amint mondtam aki tényleg nagyon jó játékos, -és itt mindenki annak tartja magát- fordíthat vesztes helyzeteken.
Mert sokszor ám úgy álltok hozzá, óh, az XVM mod szerint jaj kikapunk, jaj mindenki piros és hülye...jaj vesztünk ilyen hozzállással az tuti. Meg kell próbálni kihozni a legtöbbet...ha nem meg. akkor meg szünetet kell tartani. Pihi.
Nem arra gondoltam hogy csupa unicum csupa unicum ellen menjen,stb. Az szerintem sehova nem vezetne.
Azt szerintem nem lenne nagy problema megoldani hogy a mar osszesorsolt 30 jatekost igazsagosan,nagyjabol vn6(vagy mindegy milyen mas stat) alapjan ossza el az MM ket nagyjabol egyforma ereju csapatra.Nem lenne ez sem tokeletes,nyilvan lenne kisebb elteres igy is a csapatok kozt de nem lehetnenek olyan nagyon gyakran elofordulo szelsoseges esetek hogy full eselytelen voros csapat megy egy felig zold ellen.
Szerintem ez most a legnagyobb gond a jatekkal,ahogy az itt gyakran olvashato atkozodasokbol is leszurheto.
Nekem az a taktikám, h elõször beállok a szokásos helyemre (nem a legelsõ sorban) és megnézem, h ellen oldalról mi a felállás. Aztán alkalmazkodva a szituhoz oda mozgok, ahova kell vagy nekem jó. Mondjuk ezt egy gyors tankkal meg lehet csinálni, de mi van a lassúakkal vagy ha már nincs esélyem elmozogni? Vagy mi van akkor, ha bárhova megyek csak nálam 3-4 tierrel magasabb ellen van és mondjuk a velem egy tierben lévõ ellen tankok gyaníthatóan a legesleghátsó bokorban kemplenek?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Azért mert a szakállad körbeérné az asztalt mire összeállítana egy-egy csapatot csupa unikumból. Soha nem lesz skill alapú MM.
A tierkorlát viszont már mûködne, értsd addig nem engedne magasabb tierben tankot vásárolni míg el nem ér a játékos alacsonyabb tierben egy meghatárpozott eredményt (pld Tank ász féle dolog).
Nem lenne KV-1S 170 csatából, és sok idióta paradicsom mondjuk tier 3-ra korlátozodna.
Igaz, így meg pont épp kevesebben fizetnének.
Az az MM úgy el volt kurva, ahogy volt. T8-9-10 nagyon kedvezményezett volt. Ha volt egy IS-4esed szétdaráltál vele mindent. Én tudom azzal farmoltam anno tier9ben prémium számla nélkül.
Ha meg ennyire hiányzik vegyél egy m5 stuartot, vagy valamilyen hasonlóan kaki scoutot és máris megvan a +5 tier különbség is.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Két KV-1S lesz, a tier 6-os top ágyúja a 85mm-es, a tier 7-es kapja majd a 122-es ágyút, azzal lehet menni E-75, M103 és társai ellen majd.
Ugyanígy elveszik majd a Hetzer 105-ös howitzerét is, hogy rend legyen végre.
Épp tegnapelõtt nyilatkoztak errõl hivatalosan is:
- KV-1S will not be nerfed in the nearest future, but devs are considering splitting it into two separate tanks (OP, probably KV-85 and KV-122).
Nekem a 4 szint nem nagyon tetszett de ezzel a kettovel tokeletesen elegedett vagyok.Tenyleg van nehany tank amivel nem lehet mit kezdeni de ezeket vagy at kell ugrani,ha van free xp,vagy vegig kell szenvedni,mint ahogy mas is vegigszenvedte.Legalabb ertekeli az ember ha egy igazan utos vas kerul a kezebe.Halal unalom lenne a jatek ha minden tank egyforma lenne a szintjen,max a szinukben lenne kulonbseg.En nagyon ellene vagyok annak is hogy a KV1s-t nerfeljek.Mindenkinek elerheto,mindenki elvezheti a nagy alfa sebzest,megsem futkozik belole aranytalanul sok t6-ban.Miert zavar az embereket hogy valami kulonbozik a tobbitol,mikor o is megveheti.Mas lenne a helyzet ha pl. csak aranyert lehetne olyan prem tankokat venni amik erosebbek a szintjukbeli tankoknal de nem igy van.
Az MM egesz turheto ha csak a tankok szintjet nezzuk,ahhoz kepest amilyen regen volt.
Egy dolog van ebben a jatekban ami engem kurvara zavar,az pedig a sok agyhalott jatekos,magas szinteken is.Azt nem ertem hogy miert nem lehet skill alapu MM.Az hulyeseg hogy akkor sokkal tobbet kellene varni.Miert ??? Adott a 30 jatekos akiket osszesorsol egy csataba.Azokat kellene igazsagosan elosztani,tudas szerint.Sokkal tobb elvezheto csata lenne mert igy sokszor ha full voros csapat megy egy zoldekkel es sargakkal(ne adj isten lilakkal) megtuzdelt csapat ellen,mar az elejen teljesen eselytelen a meccs.(azzal az 1-2 esettel meg ne jojjon senki amikor veletlenul a vorosok nyernek mert az elenyeszo esetben fordul elo)
Ilyenkor mar a csata elejen elmegy a kedvem,mikor latom hogy pl. elindul a lemmingtrain,mennek a heavyk a hegyre,a scoutok kempelnek,stb.Bar ki nem lepek csata elejen de az anyazasert mar nem egyszer kaptam chatbant.Ha legalabb a csata elejen nagyjabol egyformak lennenek az eselyek,az mindenkinek jobb lenne.A jo jatekosok sem adnak fel az elejen mert tudnak hogy rajtuk mulik elsosorban a gyozelem es a gyengebbek sem rettennenek meg egybol az ellen felig zold csapatatol es talan tobbet tudnanak hozzaadni a jatekhoz.
Szoval igy 2 ev jatek utan nekem mar csak ez az egy igazan zavaro problemam van ezzel a jatekkal.(ezen kivul szamomra kozel van a tokeleteshez,mint a rengeteg fejlesztheto tank,a sok fajta modul,legenysegi skill,egyeb aprosagok,mint a jatekmenet,grafika,mapok,tekinteteben 😊)
Jó az LTP talán kicsit problémás.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De ezt nem azért mondom mert mindenáron veszekedni akarok, annak is megvan a varázsa amit tr mondasz de én speciel nem kívánom vissza. Eleget tapasztalltam olyat wowban, csak ott a nyitott világ, a skillek és egyébb dolgoknak hála hülyét csinállhattál egy 80-as palából low level rogue-val😉
Ha nem a gold ammot teszik meg alap lõszernek, akkor elég szívás lesz vele a játék, mivel csak 120mm az ágyújának az átütése, ami elég karcsú t7-ben, még egy mednek is.
Várd meg a 8.9 teszt szervert, hátha abban jön a 85-ös, nameg ki tudod próbálni a többi prém tankot is majd. Amúgy, ha a jelenlegi gold ammo lesz az alap lõszere, akkor én mindenképpen azt venném meg (a saját ersatz pantherembõl kiindulva, amivel nagyon meg vagyok elégedve, annál összességében biztos jobb tank lesz)! Ha nem, akkor felejtõs!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ