A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #293722 Na ez a kör prém nélkül 26 ezret hozott volna, úgy hogy 2000 dmg volt. Azért 2000 dmg egy 8-as tankkal elég jó sztem. Átlagban csak a jobb játékosok tudják tartani. Ehhez még hozzájön, hogy állandóan 10-esek között van. Lehet ez titeket nem zavar, de engem frusztrál. Én inkább lövöldözöm az STB-1-el T34-ekre, mint fordítva már bocsi :D
Ja visszatérve a kredithozamra. 26k 2000 dmgre sztem kevés. Főleg ha folyamatosan nyomod, mert a kell pénz, kifogod egymás után a balfasz csapatokat, mindig 10-esben vagy. Jönnek a szarabb körök, mikor keresel 2-3000-t mert az elején kiszednek, vagy mert gold nélkül a büdös életbe nem lövöd be a jól helyezkedő maust és e-100-t. Vagy mert éppen jön egy t62 és egy stb-1 és 5 sec alatt ledarálnak.
És amikor meg mész egy jobb kört, mondjuk 2-3000 sebzéssel kiszúrja a szemed netto 30-al. Szánalom a köbön.
Én mindenkit lebeszélek róla. A prém számla akkor is jobban megéri, ha keveset játszik az ember. Nekem pedig prém számlával nincs szükségem prém tankra, de ha nagyon kéne akkor is 6o-ost vagy 7-est vennék.
Pl nekem van type64-em, brutál jó kis scout és nettoba többet szokott hozni, mint a T34. Ennyit erről.