World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Replay
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nekem is van T-25-öm, és szeretem is. Mellette nincs szükségem még egy legénységhúzó medre.
Nem bántó szándékkal írtam csak rávilágítottam erre is mert én tudom mirõl ír meg miért írja.<#vigyor0>#vigyor0>
PEACE!
Egyébként mostanában általában délelõttönként vagyok aktívabb a játékban, olyankor meg azért még nincsenek fenn olyan sokan a klánból.
Meg nincs is mindig kedvem szakaszozni, mert szólóban hatékonyabbnak érzem a játékomat. Ha szakaszozok, valahogy túl magabiztossá válok a gyõzelmet illetõen, és hajlamosabb vagyok könnyelmûsködésre. Pedig, tudom, hogy ettõl még nem kéne változtatnom a játékstílusomon, de a tudatalattimat nehéz befolyásolni 😊
Panther M10 mellett a 46 km/h és a 8-as tier limit szól, 2600 gold spórolás, ellene a 150-es pen, meg van a t-25 med legénységet húzni, az E-50M-et ritkán használom, nem nagyon kellene legénységet húzni.
A Dicker max mellett a 169-es pen, 300-as sebzés van, és az hogy a JpzE100 legénységét szívesen húznám. Ellene a tier 8, és a lassú mozgás...
Ki melyiket választaná?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Majd ha lesz nyugisabb pár órám kerítek valakit <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ami meg a kisujjas dolgot illeti, következzen egy csodálatos példa:
A maradék kér tetves ökör végignézte ahogy elfoglalják a bázist.
Régen 40-50 csatát is lenyomtam, ha volt idõm, mostanában meg 10 csatánál többet alig bírok egy nap. Belefásultam, hogy az embernek vért kell izzadnia egy-egy gyõzelemért a sok "beleszarok" típusú agyhalott gyökér miatt.
<#falbav>#falbav>
A T-34-et most adtam el (fasza)... AT-2 használható, T1 Heavy-t meg azért csíptem annak ellenére hogy nem a legjobb.
Simán hozhatóak, megint egy hét prém ingyen. Yesssss! <#taps>#taps>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
HC játékosok száma növexik.
Errõl SerB egyik régebbi mondása jut eszembe:
- Q: Do you realize that you created a bunch of junkies, addicted to your game? Dont you feel ashamed? SerB says: *puts away his bread with caviar* I realize that. I feel ashamed. *sadface*
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
engem a T-34, de lehet még inkább a T1Heavy izgat jobban 😄
3k sebzésre és 3 kill-re ad 1,5x-es kreditet.
Tier 9-10-ben:
Legtöbb xp elérése a csatában, de legalább 500: 1,3x-os xp
Ugyanez Tier 7-8-ban 460 xp minimummal, és Tier 4-6-ban 350 xp-vel, Tier 1-3-ban 170 xp-vel.
2x-es legénység xp minden tankra.
És ez az Earn your steel, mint múlt héten csak T-34-el, AT2-vel és T1 hvy-vel.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ehhez bejön 1M bevétel és a csatákban szerzett credit prémium nélkül.
Mondjuk akkor kb fél milla haszon és annak aki hardcore a jövõ héten a prémium bevétel.
Valahogy nem gyõzött meg, fõleg ha AT-2 vel kell kiszenvedni 20 killt amit idegesítõen gyorsan fognak a csapattársak leszedni.
Persze ha sürgõsen kéne pénz lehet, hogy bevállalnám.
A wot.com -on az van megint ami múlt hétvégén volt nálunk. Megint az lesz vagy ÕK most kapják meg a mienket? (bebacna ha megint ez lenne mert eladtam a verdákat)
A "das wunder" (németül: a csoda), igazából német hétvégének mondható ilyen névvel.
Valakinek valami infó?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ráadásul mintha prémium tankban ülne.
Nem baj, apa megvette.
Elõbb utóbb elkezdi szidni majd a tankot, majd a játékot, hogy minden szar.
Vagy nem, és élvezi, ez a rosszabbik eset.

A leárazott gépek régi játékosnak már nem annyira jó hiszen megvan minden ami kell. Egyébként hetente t7-ig van leárazott ág, 2 hetente t10-ig ez sokkal jobb mint pl. 1 éve
A mini mission is más, ha megnézed, ez a Churchill-Stug-kínai T34 a múlt héten volt nálunk.
Itt Made in Germany hétvége lesz, pár órán belül majd kiderül mit is takar ez pontosan.
(Esetleg a T4-5-6 akciós tankok egyezhetnek, mert gyanúsan mind német).
A gold ammo akciónak amúgy mindig örülnek a népek...
Errõl majd csoszi87 nyilatkozik, neki vannak magyar kapcsolatai a wargamingnél <#nevetes1>#nevetes1>
(full med ág+lightok T5-ig)
Más semmi.
Tehát nekem ez az akció konkrétan nem jó.
Akinek ezekbõl legalább kettõ megvan annak tiszta haszon, azt értem.
Egyébként valóban nem nehéz, mindhárommal könnyû killeket szerezni, gyorsan meglehetne csinálni, de tényleg csak azoknak kedvez akik
1. fizetõs játékosok rengeteg garázshellyel és +credithozammal
2. hardcore játékosok és egész hétvégén folyamatosan nyomják
Kiszámoltam, még ha eladom a tankokat akkor is minuszban lennék utána.
Casualoknak a tankok leárazása a leghasznosabb, illetve a x3-x5 napi winek.
Megint lesz fraglopás 1 hét prémért.
volt valami izgi az elmúlt 2 napbn?
Na ezektõl kapok hülyét, ráadásul a kérdésemre, hogy ezt miért jó csinálni, amikor nyerhettünk volna, ha nem lövöldözik rám, akkor még én vagyok a noob. Persze a statján látszik hogy egy nagyokos rettenet, akinél mindenki más csak bénább lehet (48% WR, narancssárga eff)
A team damage tényleg nem való ebbe a játékba.
Ma az elsõ gyõzelmem :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WT inkább azoknak jön be aki szereti a repülõket is
Én pl. imádok a BF-109-el repülni 😊 füles fel, hangerõ max-ra és brutál szépen duruzsol a motor.... vagy szeretek vmi nagy kaliberû géppel "csattogni" 😊
WT még sosem baszott fel pedig fogtam ki ott is 7 szériás lose sorozatot... mégha béna is a csapat akkor is fejlõdsz szépen, dõl a kredit, fejlõdik a géped, legénységed (ha nem vagy béna persze)
WOT már csak felbaszta az agyam 😊 itt csak a csapatodon múlik a game
talán ezért vannak jobban oda a WT-ért 😊
Túlontúl modern.