A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #293478 Régen ha egy csatában kiosztottam a saját hp-m 2-szeresét sebzésben, akkor szinte garantált volt a győzelem. Most meg ha kiosztom a 3-szorosát, akkor talán van esély a vereség elkerülésére... :D
Hétköznaponként már nem is játszok egy ideje, most is csak a 3x köröket csináltam volna meg, de még azt sem lehet.
Nem vagyok egy fatalista, de egyre több az olyan csata, ahol bármit is csinálok, képtelen vagyok a végeredmény befolyásolására, helyezkedéstől, vagy kiosztott sebzéstől függetlenül, mert 14-ből 10-en képtelenek 1-nél több sebző lövés leadására...
Még egy hónapot kell kibírnom valahogy, aztán lesz mivel lekötnöm magamat WoT-ozás helyett (NEM a WT, mielőtt valaki félreértené :D ), bár ez a "pihenő" a játékosállomány minőségén fikarcnyit sem fog javítani sajnos :)