World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Nekem meg ez vele ma az elsõ csatám... Szerintetek nyerünk? Még zajlik!
[/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

hehe kilõttem ezzel a kis szarral a foch155-t. Ez a pillanat megfizethetetlen volt <#vigyor2><#mf1>
Gottfried
Annak semmi értelme 😄
Csak gondoltam ha valaki így olvassa,elgondolkodik rajt hogy mi értelme és esetleg a kritikusra asszociál belõle.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

voivod32
Na jó, de ezzel könnyû! Ez tank!

N3suten

A mai legelsõ csatám

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Õszintén szólva nekem nincs kedvem százezreket rákölteni a tankra csak azért hogy az egész meccset bokorban ülve nézzem végig.Majd csak kiszenvedem a szükséges xp-t a következõ tankhoz..
Mellesleg annak mi értelme, hogy 5 különbözõ találat? Van 5 egyforma is?

WoT account: cpt_Hungarian

Nem veled van bajom, ne haragudj. Csak az utóbbi hetekben k*rva sok ilyen félrefordítás derült ki. Én meg csak pislogok, hogy miért... Közben kiderült, hogy WG-nél fû alatt átírják a dolgokat, csak basznak szólni.

voivod32
A Mai duplázós köröm AMX50 100-al...
[/url][/img]
És, mondjuk Type T-34-el(!) Csak, hogy tudom-e, hová kell lõni.
[/url][/img]

a hiba benned van. nem egy maus, amivel minden hülye tud játszani. ha neked nem megy vele, ne erõltesd ..

Sunsetjoy
Eladjuk-e...? Nincs nekem arra kreditem, hogy álljon használatlan cuccokban a pénz. Még sima modulfejlesztésnél is rögtön megyek, adom el a lecserélt felszerelést.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

én végig a 90-esel használtam, simán jó, csak meg kell tervezni hova futsz miután kitáraztál. 😊 na meg nem kell kiállni vele a keresztüzbe jobb megvárni míg elkezdenek lõni a többiekre.
voivod32
Ahhoz képest, hogy milyen kurva jó, nem túl sok szaladgál belõle...
Egyébként még a 90-es van rajta, de rengetegszer pattan, pedig 212 pen. És mielõtt még szóba kerülne, tudom, hova kell lõni...

lol .. 6*300-ast baszik bele bármibe ami szembe jön .. egy tárral gyakorlatilag bármit kicsinál, gold ammo nélkül is. mekkora szar. <#banplz>

voivod32
Ennek az AMX50 100-nak egy jó tulajdonsága van: Kurva jól néz ki. A többi: klozet. Egy Pz 3 is kilövi frontból...

Ti el szoktátok adogatni a garázsban felhalmozódott motorokat, futómûveket, ágyúkat, stb?
Amik ott dekkolnak annak ellenére, hogy a tankokat már rég eladtam, és nem is tervezem visszavenni.

Saccra milliós nagyságrendû kredit áll bennük kihasználatlanul. :-)

Szia!

Tier4-ben jó med a T80, és a brit Covenanter is.
Tier4-ben a T28 elég jó, ha heavy ágon akarsz tovább menni.
Tier5-ben a legjobb med szerintem a T34, de hasonlóan jó a kínai Type T34 is.
Tier5-ös heavy ben jó a német VK3001H, és a szovjet KV-1 is.

Legalábbis ezek nekem voltak, illetve a T34-et meg is tartottam annyira tetszett.

igen csak utána még lõj ki vele 5 ellenfelet. Nekem múltkor meg lehetett volna, csak szarul döntöttem rossz irányba mentem és csak 1 tankot tudtam kilõni és biloette lett. Ha a másik irányba megyek lett volna esélyem. Artytól bekaptam egy találatot és az összes jobboldali modul megsérült, azok meg úgyse kellenek a harchoz.
voivod32
Ugyan mondd már meg, hogy ezzel a lomha fostömeggel, mégis hogy kkerüljek az ellenség hátába? Egy TD leflankel!

Gottfried
Ezer bocs' fitymagörcs! Nem olvastam az eredetit csak itt írták hogy kritikus sérülés kell és ez a magyarban nincs benne.Nem vagyok túl jó angolból de a "different" valahogy kimaradt a fordításból.Igaz hogy az angolban sincs benne a kritikus de ha "öt különbözõ találat" lenne a fordításban az "öt találat" helyett,ahogy az angolban van,talán elgondolkodna az ember hogy ez a "különbözõ" talán a kritikusra utal.

Egész fasza kis tank, jól mozog. Még csak a 85-ös van rajta, szóval szembõl nem nagyon kell puffogtatni(néha oldalról se), de flankelni brutál. Sokkal jobban mozog, mint ahogy számítottam rá. Igaz, hogy ebbõl a pár csatából javarészt bukó lett, amit mentem vele, de az nem a tanknak a hibája <#hehe> Szvsz nem is az enyém, de most ezt dobta a gép.

Ez az AMX AC 48 nálam lassan kiérdemli a leggyengébb t8 tank címét... Nem csak TD-k közül, de úgy összességében is.

voivod32
Az már nem!Késõbb mea culpáztam érte,amikor fullos lett és onnantól, szinte mindig topnak rak be, de ha nem, akár 8-asok ellen is használható.

Mondd csak ezt mégis TE hogyan fordítottad volna?

"Destroy 5 enemy vehicles and survive the battle to victory despite receiving five different hits and losing 80% of hit points.
• Survive and win the battle.
• Destroyed enemy vehicles count after all damage is received.
• Unavailable in Clan Wars.

Ervin Tarczay was a Hungarian tank ace. He fought with the Hungarian 2nd Armored Division and destroyed at least ten enemy vehicles."

Mivel ez volt az eredeti angol szöveg, én fordítottam.
Eddig 3 ember végezte a magyar fordításokat, de most egyik tagunktól megváltunk a fordításai "színvonala" miatt. Sok jogos kritika érte a magyar fordítást, de az utóbbi idõben a WG szopat minket rendesen.

A küldetések nagy részét is õk baszták el, mivel utólag megváltoztatták a leírásokat. Pl. a legutóbbi T5 mission is ilyen volt. Az eredeti angol szövegben még azt írták, hogy ezeket a tankokat kell kilõni (Stug,Type,Churchill). Utána átírták arra, hogy ezekkel a tankokkal kell menni. Szerinted mit tudunk csinálni ilyenkor?

Rengeteg hibajavítást küldünk nekik, de a legtöbbet basszák berakni.
Ezért van az, hogy egy adott fordítási hiba hónapokon keresztül bent marad a játékban.

A T34 az 1. maximum a 2. percben belehalt a boldogságába,és akkor volt egy kis kötelezõ noobozás.A többit látjátok.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Roger6
Szerinted a KV-1S is az. 😄

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GabeE3e
háló,periszkóp,távcsõ,aztán epic spot dgm<#nezze><#eljen>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Sejtettem,hogy így van,csak azt nem tudom,hogy melyik barom találta ki,hogy egy T4-es tank mehessen T8 ellen is,el bírnék beszélgetni vele egy a jó édes anyukája általam javasolt foglalkozásáról....
Meg a fõ gond az,hogy én így hogy fejlõdjek ha a szar MM esélyt se ad rá....
popey8
Scout besorolású tank. Nézd meg az mm táblát itt feljebb. T4-es lightok mehetnek T8 ellen is.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Skacok,mi a jó bánatos faszért van az,hogy a tier Iv-es Pz38-al minden csatában a a lista alján vagyok tierVII-es és tierVIII-ok közt csak és kizárõlag?????
Mert ez egy picit messze van a +-2 tiertõl.
Nem úgy értettem, hanem a different szó kimaradt az olvasásból...
Viszont nekem az jött le, hogy a sérülések után kell kilõni 5 tankot. Ha mégse így van, akkor mégse lehet olyan nehéz, vagy de.

JeffDunham
Persze hogy a lánc is ér. "5 különbözõ modul" <==== ez a lényeg

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Igen, a different szó kimaradt.
Hát ez elég kutya így <#nevetes1>

Merthogy? Critical hit-et ír, nem damage-t. Szerintem benne van a lánc is így.

JeffDunham
Ácsi ácsi! Az öt kritikus nem úgy van hogy 5 láncolás. 5 különbözõ modulnak kell sérülnie a játék végére. Ha javítod akkor az nem számít bele.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
"Ez az AMX50 100 egy nagy rakás szar..."

... mondja a dilettáns...

A legjobb tier 8-as heavy.

Menj falkában, kerülj az ellenség mögé, tárazz ki és tûnj el. Sniperezni nem jó... harcolni kell vele mint egy med-el.

Azért az 5 kritikus még nem olyan vészes, mert láncolásokkal lazán összejöhet. Aztán már csak egy arty splash kell, hogy tuti legyen(-80% hp is) és mehetsz berserker módban a top gunra <#hehe>

JeffDunham
Egy jó tanács: (klántársamnak így lett meg)

Szakaszban mentek, picivel több hp-ja maradt és hiányzott 2 modul sérülés. Megkérte a klántársat hogy csinálja meg. HE betölt, a kellõ hp lelõve, csõ, lánc vagy parancsnoki kémlelõ kilõve és tadaaaaaaaaam. Szakasztárs sérüléséért nem fizetsz, és meg van a Tarczay. Nincs a szabályban hogy csak ellenfél okozhatja a sérüléseket.

voivod32
Ez az AMX50 100 egy nagy rakás szar...

Gottfried
Hát a kritikus része a kritikus pontja ennek a plecsninek.Csak a szerencsén múlik hogy mit lõnek szét rajtunk.Ezt tudással nem igazán lehet befolyásolni. 😞

JeffDunham
Szóval:

-gyõzelem
-5 kill
-5 kritikus találat
-80% alatti hp (persze éld túl)

Az a baj hogy láttam 3000 csatás játékosnál, én meg még a közelében sem voltam soha <#zavart2>

Gottfried
Újabb fasza fordítás....

Gottfried
Na így már érthetõ. Szomorú vagyok. 😞
(egyébként ha végiggondolom,így tényleg nem lenne nehéz)

JeffDunham
Nem volt 5 kritikus sérülésed.

"Awarded to players who destroy at least five enemy vehicles and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points."

Gottfried
T4-ben az orosz T28 a király,szerintem,bár vannak még jó tankok.T5-ben már nagyon sok minden van ami nagyon jó. A KV1 még mindig verhetetlen de a VK3001H(az elõbb raktam fel róla egy jó csatát de volt már 2000+ dmg is vele nem egyszer)is nagyon fun. Emellett van sok TD és med is amivel élvezetes a játék T5-ben.

Inglisül valami olyasmi a helyzet, hogy elõbb beszeded a sérülést és utána a killek. Mert egyébként nem lenne nehéz ilyen medált szerezni, ha megvan az 5 gyilok és aztán sérülsz.
Persze, ha elõbb sérültél, akkor passz.

Helló,abban szeretnék segítséget kérni hogy 4-5 tier-ben milyen tankot válasszak?
Alepvetõen nem szeretek camperkedni támadó tipus vagyok,de ha szükség úgy hozza elbújok fedezék mögé.Ne legyen nagyon lassú,a tûzgyorsaság lehet közepes is csak sebezzen ne ilyen tücsökpöcs lövege legyen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Gottfried
Valaki árulja már el nekem hogy a Tarczay Ervin medált mire lehet megkapni,ha erre nem?????

7 kill,7% életerõ maradék,9 bekapott találat.(nem volt csapattárs sebzésem ütközéssel sem)Kapott már valaki egyáltalán?
Itt a leírása,aminek azt hiszem bõven megfeleltem.Miért nem kaptam meg???

Köszi.
voivod32
Kösz! Brutál volt, teljesen pofára estem! Azt hittem, valami szovjet TD, mert csak az ikonját láttam,(egy szikla mögött lapítottam T-44-el)erre ezerrel odarongyol leláncolom, odafordul , és bumm-bumm!