World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jön mimt állat, mondom, jól van leláncolom és kinyírom! Sikerül, erre elfordítja a tornyát és szarrá lõ!!!! Miafaszez?!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Pro és kontra, vélemények...
Terminátor érzés, gyorsabb mint a B1 és az ágyú egy álom.
Hetzer 105-öse 3x pattant közvetlen közelrõl, HE-vel próbálkozott, az meg pont nem viszi át. A végén egyszerûen lendületbõl még laposabbra tapostam.
Tierkorlátos, a KV-1-et viszi a 138 pen, Churchill 1 RoF-jánál meg pont gyorsabb (vent+rammer), a Matildát meg kerülni kell, más nehézség nincs. Már a 3. körben megvolt a tank ász, le vagyok nyügözve <#smile>#smile>
Ha Cromwell-t írsz akkor lenne alapja mert az jó tank. A Comet pont visszaesés kicsit használhatóság szempontjából.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Centurion semmi extra "M" replay
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Most vettem meg a DW2-t is, próbálgatom, nem tûnik rossznak, nagyon tud osztani az is, igaz csak golddal lövöldözök. Olyan mint a B1 (azt is szerettem), csak sokkal jobb ágyúval.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
hosszas szívás után meg lett az 5045 token és ebbõl a 2 hónap prém. 😄 Nehéz szülés volt, de thx WG.
Bye-bye WOWP...
(na jó, van egy pár élvezhetetlen fos, de kevés van belõlük)
Pont, hogy a páncéljából vettek el.
Nem hiába lehet visszaigényelni az árát.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Elismerem, ez jó volt.
De a naivságod, amely a kérdésedbõl leszûrõdik még most is megmosolyogtat.
Mint üzemi menzán: mikor kapunk már végre ebédre kaviárt?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem spotter tank.
Másodvonal. Flank. Lesebzett ellenfelek szívatása.
Én anno jobban kedveltem mint a 9es szintû Batchatet, de jelenleg a legrosszabb winrátás 9es med.
[/url][/img]
Uraim: ki emlékszik olyan esetre, hogy 1 prém jármûvet buffoltak, mert túl gyengének tartották?
Peccsek után 2-3 napig mindenki azon ájuldozik, hogy sokkal jobb lett a prém tankja, és mennyivel többet keres vele mint elõtte.
Swedish people are albino monkeys
Minimum +100mm páncélt.
Valamint csökkentik a talajellenállást és növelik a végsebességet 10 illetve 30km/h-val.
Csak azért, hogy mindenki szeresse õket.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
tud vki linkelni nekem egy 8.8-as 4 vagy 10szeres zoomot?
megköszönném!😊
Érdekes, hogy a T32 198-as pennel sem igen pattog sehonnan...