World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
A sok sírás, szemét és zsidózás közt elvesznek a hasznos infók.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
JagdE100-ad nincs? Cimborának azzal ilyen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Már kitárgyaltuk többször, hogy melyik mod csinálja ezt a bugot, és javítás is készült rá. Tessék letölteni a hotfixet hozzá.

(Gnomefathers Historical Sounds Mod)

Artman
Még az is lehet... De csak ennél??? Minden más rendesen mûködik...

patchaou
ÁÁÁ, ha csak rendesen tudsz lõni akkor no para. Nem lehet hogy valami mod kavar be?

Artman
Végül is igen 😄 Csak nehogy bannoljanak cheat miatt 😄

patchaou
😊 De azért a többiek is úgy látják, mert akkor ijesztgetni azért még lehet vele XD

Artman
Sajnos a szerveroldali célkereszt az szabályosan ott van ahol lenni kell, tehát csak elõrefelé lõ 😄

Artman

patchaou
JpE100-ról már hallottam, képet is láttam. Lõni is tudsz?

Artman
http://kepkezelo.com/images/dwhtb4kobwxnvkbdhir.jpg

http://kepkezelo.com/images/tsimji5736c8xwdjp0ar.jpg

http://kepkezelo.com/images/uznuvhl90ua41olg2jcq.jpg

Az utolsó képen látszik is hogy a testbõl túlságosan kint van a csõ, egy nagy hézag van. S körbeforog 😄

Artman
A stugIII-asomon körbe tudom forgatni a csövet :S Másnak is van ilyen bugja??????,

patchaou
Ez már egy kicsit túlzás az információkból 😊 Nálam bõven elég ha a színt látom altot nyomva... Egy jó játékos akkor is jobb egy gyengénél ha adott tankkal az a második csatája...

voivod32
Így meg az Aslain -féle xvm. Csak az a baj vele, hogy a sok kis kocka miatt, ami a WN6-ot szimbolizálja, sokszor a csapattársra lövök, mert azt hiszem, egy csomó ellenséges arty vesz körül...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Nekem így néz ki az xvm.

voivod32
Ez baszik mûködni...

Szeva. tudnál egy kicsit konkrétabban segíteni.Letöltöttem a torrent verziót, de mit kell kipucolni a registry-bõl?

Master91
- big maps, smoke shells and smokescreens, rocket tanks (RBT-5), new equipment and new crew skills: “when it’s done it’s done”
akkor még PONT nem késõ kivakarni az ilyet...

8 vereség SOROZATBAN úgy, hogy én csinálom a legtöbb damaget meg killt a csapatban és én vagyok az utolsó..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Count Adyn
Én azért napi 60-70 et lenyomok mostanában hogy nincs más dolgom egész nap, az már majdnem reprezentatív😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Akkor már késõ.

Gottfried

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

fasszopó lengyel geci elc vel A1 ban KEMPEL...

Hogy miert nem vetették el az ilyen majmot a kilencedik hónapban..???

Gottfried
Kicsi Marder még mindig nagyon OP 😊
Pont azt lehet vele kihasználni amikor két idiota csapat egymásnak feszül. 😊 Itt terem a halonen medál,a tank ász és a többi csemege. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ezt Mijkinek szántam, de hiába nyomtam a válasz gombra, az valahol elsikkadt az éterben 😊

Bangaro:
Ha látom, hogy aznap semmi nem akar sikerülni, simán abbahagyom 5-6 kör után. Egy ideje próbálom kerülni az idegbaj közeli helyzeteket 😊

Egyre inkább érik bennem is egy kis szünet. Az edzés is lehet sok, ami már ártalmas. <#ijedt>

sok sötét baromtól ilyenkor játszhatatlan...

Amikor két ilyen debil csapat egymásnak feszül érdemes végignézni...

Az én kedvemet nem olyan egyszerû elrontani, elvégre a WoT-on edzõdök nap mint nap 😄
Egyébként szép kör, gratula! 😊

Imént történt...
Prohorovka encounter:
Csapatunk elindul foglalni, én be meddel középre!
Köbö 3 percig tartott a játék!
Ellenfél csapata elment a másik oldalra, vagy én nem tudom, de lazán befoglalt a csapat.
1 azaz egy(EGY) darab tank lett kilõve az ellenségtõl, sebezni kb 5-en sebeztek bármit is, ebbõl egyik sem érte el az 1000dmg-t, és mindezt T9-es!!! csatában abszolválták. Ja és persze ez lett a 2x-öm!

Splinter Cell: Blacklist here i come!
ilyenkor jön a kv1s...

rengeteg akció vonzza a nyomorékokat

LOL: Csak szerintem van tele a wot egyre butább és butább emberekkel? 0 a fun faktor már hála nekik.
A zöld asztalnál, néha az alatt eldõlt😊.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A német tankoknál a következõ jelek lehetnek, amik a gyártóra utalnak:

H: Henschel
P: Porsche
M: MAN
D: Daimler

Amikor a felsõ hadvezetés megrendelte egy újabb tank típus kifejlesztését, akkor általában több céget is megbízott a feladattal, és a végsõ teszteken dõlt el, hogy melyiket rendszeresítik.
Így jöttek létre olyan tervek, prototípusok pár darabos szériák, amiket a háborúból nem ismerünk, de itt a játékban szerepelnek.

A motort az E75 miatt kaphattad meg, a csúcs motorjuk ugyanaz volt eddig is. Az E50 a legfájdalmasabb grind eddig nekem, tekintve mennyi XP kell mire fullos lesz (én a motort is ezzel fejlesztettem az E75-re), viszont azután nagyon ütõs. Nincs most már sík terepen 60-nal száguldozás, de kb 45-ös tempóra viszonylag jól gyorsul. Én is észrevettem, hogy hegyre fel tudom tartani a lépést a russzki medekkel. A pen jó, és a pontossága (ezt buffolták most) valamint az alfája kárpótol a X-es gun hiányáért. 150-es lett a front felsõ része, így forgatva heavyknek is bátrabban neki lehet menni, amit nem tud szvsz másik 9-es med. Kedves emlékem, mikor egy Leo Protoba 950 körül rammoltam (lejtõn lefelé), míg én vesztettem kb. 120-at.

azt nem tudod véletlenül, hogy a régi xvm-es file-ban mit kell átírni ahhoz, hogy mûködjön 5.0.0 alatt?

köszi

Nagyon jó lett a Tiger.
Annyira nem lehet szar, legutóbb T-54-el nem bírtam elhagyni egyet emelkedõn felfelé.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az E-50-t kifejlesztettem már rég, de nem vettem meg.Most ,hogy volt a ptch meg a náci motor mizéria,látom ,hogy a full motorja ki van fejlesztve,de mondom ,nincs meg a masina!Gondolom vmi másik német vason húzhattam ki,mondjuk nem hiszem,mert E-100 van meg JT volt fullosan!No de félre a rizsával,milyen változtatás volt rajta?netán lassabb lett vagy?mert láttam a lövegen volt változtatás,mert a X löveget nem kapta meg,vagyis a penje gyengébb!
JeffDunham
"M"unkagép <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

DarkHorSe
Mit jelent ez az M betu a tankoknal??

Swedish people are albino monkeys&#65279;

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

mijki
Akkor most elronthatom a kedved?<#beka3><#kacsint><#banplz>(tegnapi kör)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tud vki adni egy linket mûködõ XVM-hez?
van már arra az XVM bugra megoldás hogy ha eltalálok egy kínai tankot ne ugorjon fel egy baszott nagy fehér szám a képernyõn egészen addig amíg el nem találok valami mást?
Tank Ászt érõ Caernarvon kör:

Egy kis képgaléria kedvcsinálónak 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A bíztató kezdetek:

És a végeredmény:

Replay

Master91
Értem, ugyan a modulok nem voltak a depóban, de szerencséjükre a kiegészítõk igen. Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Esetleg még ha valaki meg tudná mondani miért cenzúrázza az üzenetek annak ellenére, h nincs kipipálva ez a funkció, azért még nagyon hálás lennék, mert kicsit zavaró.
JeffDunham
Még valami. Ha nem találsz egy csövet akkor azért nem mert változtattak rajta, eladták (kaptál érte kreditet), és ha akarod újra megveheted.

JeffDunham
Patch váltásnál amelyik tankon volt változtatás ott az alap állapotot tették vissza. Vagyis full stockként. Levették a modulkat és a kiegészítõket, és beteték a depoba. Jagdtiger, tiger 2, stb stb mind így járt. A tigrisednek nõtt a ROF-ja (tûzgyorsaság) ezért stock most. Annyi a teendõd hogy visszarakosgatod a tankra. HA nem találod a kiegészítõket akkor feltetted egy másik tankra a patch óta, mert alapból a depoba kellene lennie.