banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• EmR3
    Szerintem kb 10k csata után már egyáltalán nem számít, mert ott már van megfelelő legénység, jön az xp és a kredit megfelelő felszerelésre, és ügyes free xp felhasználással a stock tankokat is könnyebben át lehet vészelni. Egy jó T6-os géppel (Hellcat, KV1S, Cromwell, 3601H)) meg 2 skilles legénységgel simán lehet 2000-es wn8-at csinálni. Ehhez nem kell nagyobb tank és magasabb csataszám csak sebezni kell jó sokat.

Az hogy nálam miért így alakult ki nem tudom. De ha jobban megnézed a statomat látható hogy 10-13k között volt a legjobb. Azóta stagnál és az utóbbi időben kezdett el ismét emelkedni. Egyébként néha azt sem értem nekem miért ennyi mert elég sok marhaságot csinálok.

Nem azért kezdtem el posztolni hogy kiderüljön ki a fasza gyerek, meg a jobb, hanem mert nem értem hogy egy alapvetően jó képességű játékos miért szopatja magát azzal hogy nem használja ki a játék adta lehetőségeket.