World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl kérdezd a Németeket, akik költség vetés matt visszább vették a segélyt ezeknek a családoknak, és a szakszervezet (zsidóóó szakszervezet) aki szét osztja a VILÁGON a károsult családok közt (...) ezt a lóvét, perrel fenyegetõzött kapásból.
vallás, mi ? 😄 úgy érted hogy:
Peti: helló, keresztény vagyok!
Ráhel: helló, zsidó vagyok!
*Peti elõránt 1 kardot és ketté csapja Ráhelt
hogy is volt a Talmudba az a rész, hogy ha ki kötöz a zsidó 1 keresztényt, és az éhen pusztul, akkor az nem számít gyilkosságnak, mert arról a zsidó nem tehet hogy éhen pusztult az idióta?
meg hogy 2 vagy 3 éven alatti gyermekek nemi erõszakja nem számít bûnnek, mert 2-3 év alatt nem emberek?
és még lehetne sorolni...
Nem hiába üldözték és irtották õket AZ EGÉSZ történelem alatt.
----
Mellesleg SzerB ugye volt Szu ban nevelkedett, szerintem valószínû hogy Orosz felfogása és élete van ( most nem tudok szebben fogalmazni ).
Oroszok meg ortodoxok, nem hajolnak meg zsidók elõtt...
Azt lehet, hogy meg tudod megnézni, hogy melyik zsidó szervezet mennyi pénzt kapott, de azt nem, hogy ezek a szervezetek hogyan adták tovább. Tudomásom szerint huszonpárezer ft kárpótlás jár havonta. Sajnos ahogy a háborúban sem a bûnösök bûnhõdtek (olvasd el vagy hallgasd meg Benjamin Freedman 1961-es washingtoni kongresszuson elhangzott beszédjét), a kárpótlás során se az igazi szenvedõk kapják a több pénzt.
Hidd el, a legtöbb embernek nem azzal van a baja, hogy a holokauszt szenvedõit kárpótolják. Azzal van a probléma, hogy ez a kárpótlás utódokra száll már. A mégnagyobb probléma pedig azzal van, hogy a másik oldal szenvedõi nem, vagy csak igen csekély kárpótlást kapnak. És míg a nácizmus / fasizmus résztvevõit hetedíziglen üldözik, addig a másik oldal vígan él az átlag feletti nyugdíjukból.
Ez a hsz-ed rendkívüli tájékozatlanságról ad tanuságot. Vitaképesség 0, kérdéseket teszel fel amikre mástól várod a választ ahelyett, hogy te magad utánanéznél.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Swedish people are albino monkeys
<#zavart1>#zavart1> Csak vicceltem...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Meg igen tudom, kárpótlás jár nekik. Kiknek? Minden zsidónak? Ki számít annak? Ha holnaptól annak vallom magam, én is kapok? Áruld már el. Tessék, ha te tudod az igazságot, akkor na magyarázd el.
Tudod, a költségvetés nyilvános. Az Állami Számvevõszéknél meg lehet nézni, szerintem ma már interneten is, le lehet tölteni a tavalyi mérleget, mutasd már benne nekem a zsidóknak járó kárpótlást!
Ha úgy van ahogy mondod, ott lesz feketén -fehéren, mennyi pénzrõl van szó. Lehet hogy úgy van, de mutasd meg. Kézzel fogható bizonyíték, nem levegõbe beszélés!
Meg a törvényt, hogy kinek mennyi jár. Tessék, ez is nyilvános.
Mutass fel valamit, vagy a levegõbe dumálsz, féligazságok alapján? Kicsit támaszd is már alá amiket összehordasz. Minden utánanézhetõ, tessék. Várom a konkrétumokat.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Pedig igazán hozzászokhattál volna!A világ minden országában megjelent elõbb-utóbb a "zsidózás",ahol a közösségeik feltûntek.És az egész történelmen átívelt.Hogy évszázadokon keresztül,miért mindenki,egymástól függetlenül is õket bántotta,azt nem az én feladatom megválaszolni.
De ha 100-an nem szeretnek 1-et,akkor nem biztos,hogy a százzal van a hiba.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Õk = azok, akik fennhangon követelnek többet, és többet. Akik elmennek ügyvédhez, hogy egy állami céget bepereljenek, mert az szállította el õket oda, ahová.
Sarkítva: Érdekes, Hiroshima és Nagaszaki áldozatai miért nem perlik be azt az üzemanyaggyártó céget, ami anno a repülõbe adta az anyagot?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Attól, hogy ti antiszemita-fóbok vagytok, és mindenben ezt látjátok, még nem kell mindenbe belelátni a zsidózást.
Az, hogy belemagyaráztátok UTÓLAG, hogy erre gondolt, miután a szájába adtátok a szavakat (õ pedig ostoba módon ráharapott), még nem jelenti azt, hogy a legelsõ hozzászólás errõl szólt. Csak hát beindult a radar, és szépen el lett az egész terelve ebbe az irányba.
Te kötöttél bele úgy, hogy egyáltalán nem zsidózás volt a dolog.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez a kollektív büntetés szánalmas példája. Undorító.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
- Na, a nehezén már túl van. Kint van az orra...
There is but one rule: Hunt or be hunted.
És tudod igen, bassza meg,de nem fogom lenyelni ha valami hobbynáci zsidózik. Ez kötözködés? Tudod, a háború alatt a zsidókkal is kötözködtek egy kicsit...
Akinek a spottolásnál ez a smiley jelenik meg...
... az kicserélheti a SerB-esre. Javítottam, már nincs az a fehérség a fej körül. (itt úgy látszik a képen, de nincs)
http://kepkezelo.com/images/ux1kd08zom2jgsuqaih4.png
játék/res_mods/xwm/res/SixthSense-t kell felülírni
Nekem feldobja a játékomat <#nyes>#nyes> <#eplus2>#eplus2>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
De hát, ízlések és pofonok, kit mire tanítottak egyetemen. Van, akit kötekedni...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
amúgy elég jó gép a T-44, t-54 gondolom még jobb lesz, tényleg t44 nél a második 9es szintû motort,(+60 lóerõ érdemes kifejleszteni?
pont húzom a su101-et is és azon kitudnám ugye.
wot név: _bitang
Meg lehet nézni az EU fórumos bemutatkozót, oda is egybõl odagyûltek a döglegyek.