World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyõzelmek/Csaták: 41.67% (15 / 36)
Tapasztalat: 17920
Szapad tapasztalat: 1426
Kredit: 798081
Arany: -500
Okozott sebzés: 26176
Kapott sebzés: 34371
Ölések: 21
Találatok: 67.13% (362 / 243)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem tudom ki hogy van vele, de véleményem szerint elég irritáló lett ezzel az új patchel az E-75 fordulékonysága. Nehéz rendesen beállítani side scrap harcmodorban a harckocsit. Túl sokat fordul egy gombnyomásra. Remélem nem marad így. Ezen kívül egy kicsit romlott a gyorsulása 20 km/h felett, de nem olyan vészes. Még mindig jól használható. Illetve a fordulékonyság "buff" miatt majdnem jól.
Ki tudtam próbálni a két német tier 10 közepest. Eddig azt hittem, hogy a T110E5 120 mm M58-asa brutális és már OP, de nem. Ez a két tier 10-es német löveg az OP, meg gondolom a többi tier 10 közepesé is. E-50M-el úgy szedtem szét egy T110E5-öt, hogy 350 méterrõl lõttem a parancsnoki kupolára és nem volt idõm célozni, mert hiába lettem volna hull dawn pozicióban, 120 HP-val nem mertem megkockáztatni. Elõbbre gurultam lõttem majd vissza. Simán elhullott szerencsétlen T110E5.
Másik csatában meg egy T-54 volt hull dawnban annak meg a tornyát csaptam át háromszor hasonlóan kevés célzással 200 méterrõl.
Csak pár csatát mentem vele, de az alapján piszok könnyû ezzel az E-50M-el játszani.
A Leopard 1 viszont nem tetszett. Tûzerõre, mozgékonyságra az is kiváló, de modulsérülõs szar. Sofõr is meghal és két csata alatt három ammo rack sérülést kaptam. Ráadásul az egyiket egy T21 adta...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Bocsi..😊
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nem lehet embert küldeni, és üresnek mutatja.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
R E P L A Y
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

locastan féle óra 8.8-hoz
kinyírok négyet, lesebzeg hatot a sok ökör meg kempel kint a prérin és a 2-300 hps tier9 esek szarrá lövik õket...
Sok vörös idióta.. Az xvm NEM hazudik..
Akinek még nincs minden modja meg az innen szemezgethet.
Hihetetlen..
és még a stuggal szopok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
thx
vagy telepítsd újra a játékot ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Másnak nincs olyan problémája az új frissítés óta hogy 10 csatából 8-at a töltõképernyõ elõtt ülve tölt el? <#falbav>#falbav>
Mióta frissült a játék, nálam ilyen hibát produkál a játék. Több percen keresztül bámulhatom a loading screent, aztán (miután gondolom lezajlott a csata) a garázsba találom magam ismét. <#whatever>#whatever>