banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    JT nagyon jó tank, egyszerűen meghálálja ha játszol vele. Benne még nem csalódtam szerencsére, pontos, gyors, halálos.
    Legjobb benne, h lebecsülik, a "mágikus" foch-tól, v a zojjektól jobban félnek mint tőle....aztán mikor már 2x-ra csapom a 600-t beléjük míg ők még be se töltöttek a 2. lövésre...olyankor jó nézni őket h meggondolják magukat és inkább visszavonulót fújnak :D
    Számomra a JT a játékban a joker tank, egyszerűen előveszem és tutira hozom vele (minimum) a 3k avg. dmg-t. Akkor van gebasz, mikor sok az arty, azokra azért érzékeny, mint a legtöbb TD...:)
    Azért tudni kell vele játszani, de pl. foch sztem kanyarba nincs hozzá képest (most meg h nerfelték...pf :D)
    Statom is ezt bizonyítja, sztem igazán jó játékosok 4k avg. dmg-t is ki tudnak csikarni belőle.