World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Megtört a lose széria, egy egész jó körrel:

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2013.09.14. 12:07:19
Jármû: AMX M4 mle. 45
Szerzett tapasztalat: 2 582 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 34 414
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

3300 dmg, 2340 pattintva😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nagyon beteg ez a tank. Még 120k xp kell reggel 7-ig, de szerintem meglesz. 😄 (Egyébként bek*phatja a WG, mert a weboldalon 16.-a reggel 7-re van kiírva a T62-s event végére, a játékban meg azt írja a mission-öknél, hogy holnap reggel 7)

Replay

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hát igen T5-ben de a Vk36h-ra az volt a legjobb én azt néztem 😊 Mondjuk nem értem minek kellet akkor neki odaadni ha ott van a stug3 top gunja ami csak egy picivel rosszabb.(Már ha patch elõtt volt neki akkor mondjuk mind1 is). Viszont a Tigris ezzel a kb.6 sec-es lövéssel már tényleg durva feltéve ha nem téged szemelnek ki elõször. 😊
Nerfelték damage ügyben: 165-rõl 135-re.
Azért még mindig jó kis ágyú az. Pld. VK3001H heavyn az a legjobb ágyú, jobb a penje, az accja és a RoFja, mint a hosszabb 75-ösnek.
Valószínûleg azért is kellett módosítani, hogy tier 5-ön ne legyen túl erõs.

Szerintem azt, hogy csata után nem tudsz sértegetés/bunkó viselkedés miatt reportolni szintén direkt hagyták ki. Bár valószínûleg ez szintén csak bug...

Most tényleg nerfelték a konisch ágyút? Lol mintha olyan op lett volna azzal a sebzéssel.
Sunsetjoy
Mióta bugos a cenzúra, azóta a csatavégi jelentésen mintha nem lehetne sértés és provokálás miatt reportolni (csak játék közben). Vagy véletlen?

A fórumbug nálam tegnap akkor jött elõ, amikor válaszolni akartam valakinek, és a hozzászólásban volt makró (konkrétan spoiler makró). Úgy dobálta az üres hsz-eket, hogy csak na.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egyébként nincs minden veszve: olvastam én is azt a bejegyzést miszerint a tier 5 brit artyval (Bishop) SerB elégedetlen. Hozzá kell tenni azonban, hogy a Birch Gunt egyszerûen freebõl átlépte, a Bishoppal meg ment 15 kört aztán feladta a vonalat (20% WR után).
Majd még reszelget rajta...

reggelt!

a kínai t34 es küldetésben csak nekem nem számolja az elpusztított genyákat?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem dobott rá semmit, de ezekszerint hiába küzködtem..
Master91
Kapják be!
Állítólag ezek lesznek valamilyen módon buffolva:
Sturmpanzer II, Grille, M37, M41, M44, AMX 105 AM Mle. 50, AMX 13 F3 AM, SU-122-A, SU-14-1.
Az amerikai vonal annyira szarul teljesített (fõleg az M37), hogy creditszorzót kellett emelni, nehogy tier 3-4 táján mínuszt termeljenek.
Ellenben a brit vonallal és az S-51 tüzérrel elégedettek.
SerB korábban kifejtette, hogy a Bisont kifejezetten utálja, na az biztos nem kap buffot <#smile> (bár az csak tier 3).

Látszólag igen <#smile> Egyik kis kedvence az M3 Light LL újabb buffot kapott 8.8-ban: a credit szorzója 100%-kal emelkedett, és még gondolom egyéb rejtett buffot is kapott. Természetesen ez nem lesz benne a patch notesban.

Ez egy elismert bug (a profanity filter), és nyilatkozták is , hogy nem tervezik javítani. Statisztikailag alátámasztva, hogy amióta "bugos" azóta kevesebb reportot kell kezelniük a szervereknek, csökkent a terhelés, és ez jó.
Úgyhogy marad a csillagozás. A végsõ cél gondolom, hogy egyetlen reportot se kapjanak, az lenne az ideális nekik (lásd még teamdmg érzékenyre állítása, majd visszaállítás 8.7-es állapotra, szerencsétlenek kárpótlása prémiumnappal).
Ja, hogy az opció benmaradt a menüben? Erre majd SerB válaszol valami értelmeset (kb. ez így helyes, aki rákérdez az hülye).

Master91
Nem hiszem....de ki tudja? 😄
SerB az úgy dolgozik hogy amivel játszik és szarabbul megy azt buffolja, ami meg idegesíti azt nerfeli?! 😄DD
Amit yossarianHUN ajánlott, a Locastans HD Minimap igen jó, én is azt használom, minden egyszerûen állítgatható benne a config file-jában, nagyon egyszerû felépítésû, és mindent tud. Ha a gyári minimapok jobban tetszenek mint a modé, akkor még azt is beállíthatod + kicsi és nagyított térképen mindenféle opciókat, kiírásokat.

A Type 58 miatt meg ne aggódj: az elején én is vért pisáltam vele, lett is 46% WR. Azóta feltornáztam 50%-re, és tervezek vele még 100 kört, hogy fölé menjek. Ha a legénységednek megvan a 90% onnan majd érezhetõen egyre jobb lesz.
8.8-ban kapott kicsi gun pen és damage buffot, illetve egy nagyobb buffot camo terén: most hálóval, festéssel és crew camoval jókat lehet vele alakítani, alig látszik.
A kategóriájában a T-34-85 és a Jumbo persze egyértelmûen jobb, ill. úgy tûnik, hogy az új német 3002M is igen jól sikerült.

Master91
ÉS!

Lesz majd kis arty buff, némelyik tier4-7 közt valami buffot kapnak.

Múltkor azt olvastam, hogy SerB a tierV brit artinál van, és nem tetszik neki stock állapotba 😄

Imádkozzatok hogy ne kapjon valami buffot a kis 6osom 😄 mondjuk 180-200 átlag damage??

Hát dögöljön meg az ilyen😄
Master91
Mikor ilyen nagyot csapok, az esetek 90%-ban valahol a tank tetejébe csapódik bele, és az is a segg részibe. Ugye ott kicsi az armor a tanknak.

Franciádnak amúgy se páncélos a teste, lehet mind a 2x tetõn koppintott.
patchaou
Féreg artyk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Bemákolt nagy sebzést, beszoktam néha én is.

Viszont patch óta lassabban repül a lövedék....
Én tegnap egy bishop miatt vesztettem, miközben a maradék 2 tankkal foglalkoztam (tigris, párduc). A párducot kilõttem de addig 670-rõl 220-ra bontotta a hp-mat... lestem is mi a franc lõ ilyen gyorsan meg pontosan... Az Fv amit meg mondasz láttam aki TD-nek használlta (olyan elc-s stílusba)....
És 100-140 átlagsebzéssel hogy a vérbe csap ki két lövéssel hetes heavybõl? Még csak ammo rack se volt.
Most nézem az ágyúja karakterisztikáit, hát kutya legyek ha értem. Elméletileg 12 másodpercet tölt, ehhez képest én még magamhoz sem tértem a kilövetésem felett érzett megrökönyödésbõl, mikor õ már oneshotolta a tõlem 10 méterre kolbászoló csapattársat. Más arty meg nem volt az ellennél.
Master91
Hogy mi? Legjobb arty! 😄

Töltés gyorsítóval elit alakulat nélkül ~10.4 alatt töltök asszem.
~100-140 közt van az átlag sebzés, van amikor 4-500 at csap. Tegnap haverommal ketten lõttünk egy ChIII-mast, én csaptam bele ~500at, 1 másodpercen belül jött haverom lövése, ~450....szerintem a csávó eldobta a bill.-t

Csak közel kell mennem, és ha balfasz a csapat akkor futkározok mint Benny Hill

Ez az FV304 arty mi a szentséges atyaúristen? Ellenfélnél volt egy, kb. 6 másodpercenként lõtt, engem két lövéssel kiszedett fullos AMX M4-bõl (másodiknál már fedezékben álltam). Másfél perccel a csata kezdete után már 3 killje volt, 15 másodperc alatt két tankot egylövésezett, aztán jöttem én, aki 2 voltam neki.
Sajna nem. De nem is kell nevezni, õk nézik adatbázisban.

Még a light event van, ha minden igaz...Egyébként az alap xp-d elvileg 1422 lenne, de a helyedben megnézném mennyi xp-t dobott rá valamilyen verseny. Nem biztos, hogy annyi az alap.

Látom a fórum motor majdnem gyõzött, de köszönöm!!! 😊
kösz 😄

Wot: Totti93

Vagyis egy nappal korábbi eredménnnyel nem is nevezhetek??
Nem neked ment, neki Angelus1991ster

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hallod ember!
4x olvastam végi, mire megértettem mi a bajod.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A fene essen bele, negyedszer próbálom leírni a Locastans minimap modot, vajon most beletörõdik?
Látom másnak is remekül mûködik a fórum <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

figyelünk....

valaki esetleg megtudná mondani annak a minimap modnak a nevét ami az utolsó spotolt helyzeteket mutatja?
köszi elõre is.

Wot: Totti93

Hát nem.....

This time, we are focusing on Medium Tanks. Between 15th September and 15th October

SU-122-54-re jó lenne egy kis buff, vagy valami bónusz. Mert lehetetlen kilõni. Legritkább TD. Egy új Tier X-es TD-kapcsolhatnának rá. Ahogy ezek az új orosz közepes tankok: A-44, Object 416 és egy-két brit arty. Tudom várni kell még , hogy a nép kifejlessze.

angelus1991ster.blogspot.hu

Remélem ez elég lesz top 50-be. [/url][/img]
Félreértés elkerülése végett az elõzõ Nesunak ment.

Viszont: Mi az a mod amikor a minimapon látom hogy merre mutat a löveg? (tehét egy hosszú vonal jelöli) Kicsit idegelõ hogy látom az ellen ikonját de a tankot nem...
Gyõzelem!
Csata: Sacred Valley 2013.09.14. 8:52:41
Jármû: SU-101
Szerzett tapasztalat: 3 458 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 98 307
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "1. osztály"

4700 dmg-re csak 1. oszály?Mennyit kell sebezzek,hogy ászt kapjak?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ennek sok értelme volt... :/😄
Axon
Én is nagyon szeretem az M4-et, csak nem szeretem hangoztatni 😊
Hatalmas gyõzelmeim vannak vele és én már nagyon sokszor döntöttem el vele csatákat is.
Természetesen más játék stílust követel mint egy über hevy, mivel a páncélzata tényleg csak jelképes.

N3suten
akkor használd egészséggel !!!<#mf1>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

DarkHorSe
Valaki delelott platoon?😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

patchaou
Van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

N3suten
Van valakinek mûködõ hatodik érzéke ????

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !