A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kissd #291998 Ez nem jó.
Mindegy nem létkérdés, mert én olyan 8k csata után kicsit befásultam.
Mindig felidegel, de úgy, hogy az asszony követeli, hogy kapcsoljam ki :)
Ráadásul, hogy minden tankkal sokat kellett várni ez sem tett neki jót.
Gondoltam kihúzom hobbyból a kínai 10-es medet, mert a t54 vonal tetszett meg az új német td ágat, de nem :) Nem adja :)
a type58nak még 60k xp kellene (ami ugye elvileg 60 jó kör... elvileg) a pz ivc-nek meg kb 9k a nashornhoz (ami elvileg 9 jó kör, de inkább nem mondok semmit.)
Szóval összefoglalva nekem ez nem kihívás, hanem önszopatás. Sajnos az összes haverom abbahagyta akik ráadásul még jók is voltak, de nem bírják ők se rávenni magukat, hogy belépjenek)
Tehát nagyon sajnálom, mert nagyon tetszik(tetszett) a játék, de amit műveltek vele az nem. (megvettem a type59-et nagyon jó volt, most meg olyan lomha, lassan forduló okádék lett, ez volt az első csepp..)
De befejezem, mert nem sírni akarok, csak sajnálom. Ezért nem ragadtam meg a vteps-ben sem, mert csak idegesít.
Maradt a replay nézés és fórum olvasás. Sokkal jobban szórakoztat, mintha én játszanék :) Azért ez vicc....