World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabeE3e
Az xvm mûködik ?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

A centurion Mk7/1 gold ammoja eddig is HE volt. Mitha eddig AP lett volna. Betöltöttem, lövök, erre sebez 80-at, mondom wtf. Köetkezõ lövés, sebez 67-et. Pislogtam ám nagyokat, aztán nézem, He lõszer a gold, na fasza. 147-et sebeztem, ami 8600 keridembe került. :d

Maala
Onnan, hogy a 600 wn6-os is 600 wn6-ossal fog küzdeni, nem 1600-assal. És nyilván nem lesz mindegyik csata 0 dmg draw, tehát valakinek muszáj lesz dmg-et csinálnia.

Innen már elkaptad a fonalat, ugye?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Azt áruld el akkor, hogy egy 600 wn6-osnak mitõl fog feljebb menni a wn6-ja, ha ugyanúgy 400-as átlagsebzése marad 8-as 10-es tankokkal.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De miért lesz Skill based MM?

Miért nem érti meg mindenki, hogy ha pl. winrate MM lesz akkor mindenkinek be fog állni a winrate-ja 50% -ra (vagy 49% a döntetlenek miatt)

Ha meg WN6, EFF based MM lesz akkor meg mindenkinek be fog állni egy fix középértékre az WN6-ja EFF-je!!!!!!!

basszus!!!!

még a 700 effes noobnak is felmegy az effe.

és végül újra teljesen random csaták lesznek, mert mindenki egyenlõ statisztikájú lesz!

nem igaz hogy ezt nem értik meg 😞
GabeE3e
Ez a küldetés "visszajelzõ" nagyon jó lett.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Axon
Tigrisem vadállat lett. 5.53-alatt tölt be és ha van ideje, akkor igazán gyorsan is gurul. Én szaladtam vissza vele a zászlót éppen foglalókhoz 82%-nál érkeztem meg.

Oké, akkor lemegyek a te szintedre: ez a WoT topic, ha másokat akarsz alázni, a gumiszoba a neked megfelelõ hely. Ahogy elnézem, az életben is az lenne. Most boldog vagy?
@Szpecnyaz: kérlek töröld a személyeskedõ hozzászólásokat, az enyémet is beleértve. 😊
Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ez egy állat
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

látom te érdemben szóltál hozzá! köszönjük!

Ahogy posztolták itt tegnap,nem lesz!
Master91
Ja, a tier 12-es Német heavy tank után rögtön !
Állítólag lesz skill based MM is :3

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Maala
De nem lehet egyenként végignézni minden accot, hogy neked most Stock talpad van, neki fejlesztett... Adatbázisban egyszerûbb - még ha tényleg csak 10 perc munkatöbbletrõl is van szó - az egészet lestockolni.

És még a júzerek is boldogak a free kredit miatt.

Jó dolognak tûnik, de ez az ütközések számát nézi vajon, vagy a kiosztott sebzést?
Nem mindegy, hogy valakinek véletlenül nekimész, sebzel bele 50et és kidob a játék, vagy 4 tankot kilõhetsz és csak utána tekint a csapatra veszélyesnek.. 😄
Most már csak haza kellene mennem kipróbálni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Elég jól jártam a TigerII vel ha jól látom <#zavart1>

Megkíméltek az utolsó motor kifejlesztésétõl...

Ha érdemben nem tudsz hozzászólni, akkor szerintem jobb, ha csendben maradsz. Van elég troll a topic-ban, kérlek ne gyarapítsd a számukat.
Master91
azért írtam direkt nagybetûvel hogy ÁLLÍTÓLAG :3
Köszönöm.
Nem találok erre vonatkozóan semmit a pöccsnótban.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Axon
Már több mint egy órája frissít. Sosem lesz vége. Eddig 93%-ig jutott.

Kivettek belõle egy top motort. Hát akárhogy nézem, valóban jár tömegváltozással, de ehhez vissza is rakták a stock talpat.
Már rég kár rá szót fecsérelni, ugyanis korábban megválaszoltam magamnak a kérdést. Az okokat nem tudtam, hogy mik és meglepetésként ért.
Azért meg én kérek elnézést, hogy nem olvasom el a több ezer hozzászólást minden nap és nem voltam képben.

Master91
hogy lett pár ram (team damage)-je és baszta is ki õt a rendszer.

És ez a videó most mit is akar bizonyítani?
Úgy emlékszem nem azt mondták, hogy nem lesz több team dmg, csak a csata végén figyelembe veszik a kártérítésnél, hogy ki okozta a kárt, kinek volt nagyobb a sebessége az ütközéskor.
Te már csak tudod...

hagyd már, annyira buta és sötét a srác hogy tök alap dolgokat sem ért meg.

Maala
Nem volt értelme?

Változtak a modulok, változtak a modultömegek. Ha csak simán kicserélnek egy modult, lehet, hogy adott tank tömege több lesz, mint amennyit elbír a lánctalpa.

Ezt elkerülendõ ilyenkor mindig stockra cserélik a tankot. Te megnyered a stock cuccok árát, pár kattintásért cserébe. Kár rá több szót fecsérelni.

Master91
ÁLLÍTÓLAG 8.8-ban jobban figyelnek team damagera / ramra:

Najó 😊

A helyzet a következõ: Telenor Hipernetem van, és amivel fogom a netet USB stick folyamatosan túlmegelszik, mostmár sima böngészésnél is ledob. 3-5 percenként. Ahol lakom, van wifi, ingyenes ráadásul. Erre szeretnék rácsatlakozni. Ha nem tudom ezt megoldani akkor nem tudok wotozni se, nagyon bús leszek, felborul a bioritmusom, nem tudom rendesen végezni a munkám aminek az emberek fogják látni a kárát.
USB sticket szerintem hanyagold. Nekem anno foylton túlmelegedett és akkor nem mûködött mindig fújnom kellett hogy lehûljön 😄 Bár azóta lehet megbízhatóbb stickeket gyártanak de egy wifis hálókártya sem egy húdedrága dolog és az szerintem mmgbízhatóbb.

De ember, ott írom feljebb, hogy sejtem mi a kotta. Minek erõlteted akkor és kötekedsz továbbra is? Nem beszélve arról, hogy ettõl függetlenül kurvára nem volt értelme stockba tenni õket és leszedni róla a felszereléseket.
Ha nem tudsz olvasni, akkor sincs remény.

madmanic, stoppos köszönöm!!! Bocs a többitõl ezért a témáért, de azért nem off mert ha nem tudom megoldani nem lesz netem --> nem tudok wotozni.
Axon
Én is a tigrisem fogom kipróbálni elõször. Nekem is van rajta töltésgyorsító, venti, és a legénységnek BIA.

nem tudom, nem nálam csináltuk így.

De megy már hónapok óta gond nélkül.

Nem szabad neki, semim számítást nem végez. 😊

Köszönöm! A jel nagyon jó. Nem melegszik túl a stick?
Maala
Ha magadtól nem jössz rá, hogy miért történt, akkor nincs remény.

Te most szándékosan nem érted mit írtam?

sticket vegyél, ha gyenge a jel, egy usb hosszabbítóval tudsz erõsebb jelet fogni.

Gottfried
Én szeretem ezt a játékot de........

Az a tetves WG mi a fasznak bassza el azt is ami jó benne ??? Minek kell minden kibaszott patch után újratelepítgetni minden modot? Mi a kurva anyjuknak kellett a statisztikák kijelzését ilyen átláthatatlan bonyolult szarra megcsinálni ???? Minek kellett a techtree-t elbeszni(régebbi patch) Miért nem lehet az ilyen változtatások elõtt egy szavazást csinálni és ha a játékosoknak nagyon nem tetszik,akkor nem bevezetni? MIÉRT ilyen balfaszok ?????

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ha szeretnék wifi jelet fogni az asztali számítógépen akkor milyen eszközt vegyek, wifi kártyát vagy wifi usb-t?
Master91
Tigerrel teszten elitalakulatos-ventis-töltés gyorsítós felszerelésekkel kevesebb mint 6 sec alatt töltöttem.

Olyan könnyen ki osztottam 3-4 körön át ( többet nem mentem vele ) 3k dmg-et hogy ihaj.

Ha nem lenne búza a T29 tornya, meg Is2 gold ammója, legjobb tier7 lenne sztem.
Axon
Nekem még telepít.
Addig mondhatnátok élményeket.
Érdekelne a Tigris, KT, E75, JT, JP, JP2 (ezek nekem is megvannak, milyen lett velük a játék?)

Maala
Tényleg szörnyû, hogy levették a JT-m nagy gunját, és helyette adtak egy szimpla gunt. 2 Kattintással felrakom a nagyot, és eladom a kicsit 155k-ért... Ingyen, 2 kattintásért cserébe.

How terrible...

Tegnap este részleteztem, hogy mi mindenre lehet pénzt kapni.
(kezdve a tankcserétõl a motorokon át a gold ammo automatikus átváltásáig)