World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen már elkaptad a fonalat, ugye?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Miért nem érti meg mindenki, hogy ha pl. winrate MM lesz akkor mindenkinek be fog állni a winrate-ja 50% -ra (vagy 49% a döntetlenek miatt)
Ha meg WN6, EFF based MM lesz akkor meg mindenkinek be fog állni egy fix középértékre az WN6-ja EFF-je!!!!!!!
basszus!!!!
még a 700 effes noobnak is felmegy az effe.
és végül újra teljesen random csaták lesznek, mert mindenki egyenlõ statisztikájú lesz!
nem igaz hogy ezt nem értik meg 😞

@Szpecnyaz: kérlek töröld a személyeskedõ hozzászólásokat, az enyémet is beleértve. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
És még a júzerek is boldogak a free kredit miatt.
Nem mindegy, hogy valakinek véletlenül nekimész, sebzel bele 50et és kidob a játék, vagy 4 tankot kilõhetsz és csak utána tekint a csapatra veszélyesnek.. 😄
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Megkíméltek az utolsó motor kifejlesztésétõl...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Már rég kár rá szót fecsérelni, ugyanis korábban megválaszoltam magamnak a kérdést. Az okokat nem tudtam, hogy mik és meglepetésként ért.
Azért meg én kérek elnézést, hogy nem olvasom el a több ezer hozzászólást minden nap és nem voltam képben.
Úgy emlékszem nem azt mondták, hogy nem lesz több team dmg, csak a csata végén figyelembe veszik a kártérítésnél, hogy ki okozta a kárt, kinek volt nagyobb a sebessége az ütközéskor.
Változtak a modulok, változtak a modultömegek. Ha csak simán kicserélnek egy modult, lehet, hogy adott tank tömege több lesz, mint amennyit elbír a lánctalpa.
Ezt elkerülendõ ilyenkor mindig stockra cserélik a tankot. Te megnyered a stock cuccok árát, pár kattintásért cserébe. Kár rá több szót fecsérelni.
A helyzet a következõ: Telenor Hipernetem van, és amivel fogom a netet USB stick folyamatosan túlmegelszik, mostmár sima böngészésnél is ledob. 3-5 percenként. Ahol lakom, van wifi, ingyenes ráadásul. Erre szeretnék rácsatlakozni. Ha nem tudom ezt megoldani akkor nem tudok wotozni se, nagyon bús leszek, felborul a bioritmusom, nem tudom rendesen végezni a munkám aminek az emberek fogják látni a kárát.
Ha nem tudsz olvasni, akkor sincs remény.
De megy már hónapok óta gond nélkül.
Az a tetves WG mi a fasznak bassza el azt is ami jó benne ??? Minek kell minden kibaszott patch után újratelepítgetni minden modot? Mi a kurva anyjuknak kellett a statisztikák kijelzését ilyen átláthatatlan bonyolult szarra megcsinálni ???? Minek kellett a techtree-t elbeszni(régebbi patch) Miért nem lehet az ilyen változtatások elõtt egy szavazást csinálni és ha a játékosoknak nagyon nem tetszik,akkor nem bevezetni? MIÉRT ilyen balfaszok ?????
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Olyan könnyen ki osztottam 3-4 körön át ( többet nem mentem vele ) 3k dmg-et hogy ihaj.
Ha nem lenne búza a T29 tornya, meg Is2 gold ammója, legjobb tier7 lenne sztem.
Addig mondhatnátok élményeket.
Érdekelne a Tigris, KT, E75, JT, JP, JP2 (ezek nekem is megvannak, milyen lett velük a játék?)
How terrible...
(kezdve a tankcserétõl a motorokon át a gold ammo automatikus átváltásáig)