A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #291165 Ok,de nem g...ózni akartam,az accoddal sem.Láttam már replayt tőled itt,általában megnézem őket...
Akkor sztem Jeff-től volt itt pár hónapja 1 szép kör E50m-el,nem tőled.Sand river volt.
#291145: Nem ez a gond,hanem,h nem élvezem.Maga 2.vh téma érdekel,azért kezdtem bele(Tiger)anno.....Hanem az,h az a banda nyer ahol kevesebb a piros/több a zöld.
Ha nem jön ki a lépés,akkor jön a bukó széria,mindegy milyen játékos vagy.Te lehetsz tier8al jó ha tier 10ben mész,és tier 10ben is lehetsz jó ha a többi csak "van".Általában ha van 3 zöld az már nyer.Én meg menjek a max sebzésre?(Wn)
Időnként kijön olyan,h"mki"zöld vagy jobb,na az igazi taktika,csiki-csuki,ki spottol jobban,ki hogy helyezkedik.Na ezek az igazi fasza csaták,általában végig kiélezett.+ írsz az ellennek,h fasza voltál stb+ írsza a garázyban,h ügyes voltál,s nem az,h mkinek a q... anyját 2 perc alatt 15-1.