A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
baromarc111: miután kipróbáltad ezt a warpack cheatet, bannolták/resetelték az accot? Csak azért kérdezem, mert rájöttem, h amit délután mondtam az valószínűleg marhaság, hiszen ha a szerver érzékelné ennek a cheatnek a használatát, akkor a fene se használná, hiszen egyből lebukna a cheater és resetelnék az accját. Viszont régebben volt szó arról, hogyha vki a tracer festést meg azt az átlátszós hitzone modot használja+fák lombjának, bokrok eltűntetését, azt felismeri a szerver vagy a kliens (észreveszi ha adott fájlba bele van nyúlva) vagy vmi ilyesmi és azonnal bannolódik automatikusan. Szal nem értem, hogyha ennél a 2 modnál megtudták oldani ezt, akkor a warpacknél miért nem? Egyébként a traceres cheat benne van, úgyhogy ezek szerint az sem működik vagy nem tudom.
Ez ellen kellene inkább a WG csináljon vmit, mert ez sokkal szemetebb dolog, mint a botozás. Hiszen ez közvetlenül befolyásolhatja negatív irányba egy csatában az én teljesítményemet is.