World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
de majd kiderül, nem egy eget rengetõ... marder 2 amúgy is élvezetes kis dög
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IS3 után meg kínszenvedés.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
sajnáltam eladni 😊 590 csata 1050 kill
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
hulladék.
Köszi akkor nem rugózok a t32 n.. Prém lõszer nélkül esélytelen a 29 es ágyújával, megyek a németre...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
St-1 egy állat, szerintem nem is kilencesnek kellene lennie. IS-8 kicsit más, de baba az is. IS-7-rõl és IS-4-rõl meg kár beszélni.
Ha amerikai és német 9-es között kellene választani, akkor szerintem az E-75 jobb. M-103 sérülékenyebb sokkal. E-100 élvezetes, legalábbis számomra. E5 még nincs meg arról nem tudok mit mondani.
majd felhúzom a legénységet ha kijöttek 😊
úgyis új legénység kell Sturer Emil-re is
Szóval szerintem csak kipróbálás után leszünk okosabbak...
Sturer emil meg Nashorn 1000% hogy bent fog állni a garázsomban
Az orosz fos volt, a brit meg hulladék ellenfélként...
Nagyon ésszel kell majd velük menni szerintem. Sok esetben meg totál fölösleges lesz a 260-as átütés, azzal már 5 Sherman-t is átlõsz ha egymás mellé rakod õket 😄
Medálgyûjtésre mondjuk jók lesznek, sok ilyen van hogy lõj ki 3-4 tankot 2 tier különbséggel 😊
Maala: Ezek valóban jó játékosoknak való TD-k, a vérpistikék nem sokra fognak velük menni.
Akinek nincs meg most tolja. <#eplus2>#eplus2>
E-50M replay
de necces lesz az a gun tier7be 😄
fõleg ha betesz top tiernek.... szegény tier5-6 tankok 😄DDD
Ez alapján nem lesz annak annyi átütése. 260 körül esetleg, de azzal is átüt akármit amivel találkozhat, T95-öst csak a kupolánál persze 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem csak az assault td-k jönnek be, ezek meg tipikus bokorharcosok, ha meglátják õket akkor vége. Az ISU-t mondjuk szerettem, szóval fene se tudja.
ezt találtam neten róla 😊
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
HA ezek a régi SPG-s rendszerben jöttek volna, akkor szerintem nem lett volna sok jövõjük, nyitottak és semmi páncéljuk, kb. egy mellélövéssel leszedik a HP-juk háromnegyedét.
A Tier 10-es még érdekelne azért, de még mindig nem tudom hogy kellenek-e nekem ezek...az új német papír med. ággal is megszívtam, rájöttem hogy az angol közepesek sokkal jobban tetszenek.
Most jön még egy papírpáncélos német ág...hát nem tudom.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"The results will be made available today."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Van par lelkes lany, 0 tapasztalat, csak a suliba figyeltek, es beszelnek angolul. 2 ev alatt magasabb poziba kerultek.
Persze nekem is van ismerosom 3 diplomaval, munkanelkul, de hat kinek kell filozofus?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer