banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• baromarc111
    Hali!
    A múltkor volt róla diskurzus itt/warpack/kíváncsiságból letöltöttem .
    Hozzáteszem nem vagyok überpro játékos,de az alatt a pár ezer csata alatt találkoztam én is olyan dolgokkal amit nem tudtam hová tenni.Ezért is voltam kíváncsi rá,hogy mit tudhat ez a mod.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát mit mondjak vannak benne érdekes dolgok,de ha valaki tökhülye a wothoz azon ez sem segít,ugyanúgy szétlövik seperc alatt a mező közepén.
    2napja van meg de csak 1x mertem használni,mert hát kitudja??
    Még minden funkcióját nem ismerem,de:
    -Bokoreltüntetés az egyértelmű,h mi.Gombnyomásra ki/be kapcsolható.
    -6.érzék,úgy vettem észre hamarabb reagál mint a játékbeli,és annyiszor ahányszor rád irányul 1 cső.Bár ez néha zavaró is lehet egy csihipuhi közepette.Viszont kiírja,hogy éppen ki céloz rád.A következő viszont minden light,med versenyző álma:ha 1 orrturkász céloz rád akkor a mininapon megjelenik a görény ikonja kis lila kockatökmindegy,hogy nincs felspotolva látszik,csak menni kell érte.
    -Auto aim:na ez viszont érdekes,ha a tank nagyrészt takarásban van akkor nem igazán tud mit kezdeni vele,DE ellenkező esetben szinte majdhogynem minden esetben sebzés van.PL murovanka varázserdő mögém került 1 fos 300hp vel,én vtpz4 ben ülve fullgázon robogva,fordulás közben,1 lövéssel kiszedtem.A kilométeróra állása az érdekes.
    http://kepkezelo.com/images/xdosoigj6z3z3840nqk3.jpg
    Másik T34 aminek elég lassú a célzása,ha nem zoomoltam a célra rá akkor sokszor nem kellett várni,beadta egyből,de ez csak 1 meccs volt úgyhogy lehet a random velem volt.
    Ezen a képen látszik,hogy a lövés pillanatában még javában megy a tank.
    http://kepkezelo.com/images/3ovin3zwxjguheqawl3g.jpg
    majd az eredmény.
    http://kepkezelo.com/images/fm869652ns8ly4y9tzpw.jpg

De azért ez sem tökéletes,mert pl a jgpze100-t mindegy h menyi látszik az elejéből,mindig a lövegpajzsot célozza
    Viszont városi harcban,lánckerekezés az nagyon megy,és akinek az weak az nem nagyon megy el onnan.
    A felspotolt tankok kontúrjai láthatóak bármi mögött áll is.
    Lézerirányzék az megint egyértelmű.
    -Auto repair:na ez tetszett,kis javítókat tettem 1 amx 1390 re majd berongyoltam az ellen elé,az első lövés LELÁNCOLT,de az automata javításnak köszönhetően szinte a másodperc tört része alatt mentem tovább.Az egész olyan volt mint egy mikró lag lett volna:a wtpz4 kigyulladt 14 hp égett le a kis tűzoltóval
    Kipróbáltam type val is ami ugye szeret 180fokos fordulatot tenni láncoláskor,egy döccenés,és simán ment tovább.
    Ez sztem minden medes,álma.
    -Kijelzi a fennmaradó hp-t.ez nem nagy valami.
    -Mutatja a tankok felett a töltésidőt,így fordulhat elő amit Destydeme tegnap nem értett,miért Bujnak el amikor betöltött.
    Melyik bolygon vagyunk?
    http://kepkezelo.com/images/cjx07xp63vv5bgs25cfw.jpg
    A sárga csík a tankok felett a töltési idő kijelzése visszafelé számolva.
    -Spg nézet,spg aim:ez sztem nem jó ötlet használni mert hamar meg lehet bukni vele,bár ha már van 1 szikla az útba akkor nem működik,legalábbis én úgy vettem észre.Viszont ha van 1 felspotolt ellen aki a látótávodon kívül van azt ezzel a nézettel lehet látni egy szaggatott vonalú kör formájában és azt is ha mozog.
    Továbbá,van Red ball free cam, tracer,fekete égbolt,ez nem tudom minek,no swing ezmeg nenm tudom mi.extend zoom,amit ki is kapcsoltam mert nagyon zavaró h 2 görgetés után,látod A0bol,hogy a K9 kempingező tankra leszállt egy légy.
    Hát nagyjából ennyi,így már számomra is érthető néhány játékbeli furcsaság
    Szoval ezt adják 12usd ért.2 dolog volt ami tetszett auto aim,repair,de ezért minden hónapban/bár megtehetném/de fizetni nem fogok.
    Ha lehet kérném a rohadtg..cicsiternoob hozzáoszlások mellőzését,mert ez az első és egyben az utolsó alkalom volt,hogy ezt használtam.Most lett meg az 5. t10es WTFE100nem szeretném előröl kezdeni.A stureremiltöl megőszültem.