World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden vezetõnek megvan már az a pénz amivel élete végéig kihúzza és még úgy is ha havi milliókat költ....
nem foglalkoznak a felnövekvõ nemzedékkel :)
Menjen ki, csavarozzon valamit, vagy ilyesmi, de 10 percig ne legyen egyáltalán gépnél.
22 éves, írni, olvasni alig tud, a kivonás meg az osztás megy neki.
Viszont gennyhalom a beosztottakkal. Tökös srác, aki rendet tart...
Elvette a fõnök lányát, és kellett neki valami poszt (nem irigylem, a csaj 120 kiló és már most bajsza van).
Külföldön valóban a saját nemzetiségûek mögé helyeznek,még itthon lehetsz elismert.
Volt is az a mondás hogy: Inkább leszek a kutyák királya,mint királyok kutyája!
Csak sajna mostanság ez a mondás került elõtérbe: Pénz beszél,kutya ugat.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Már nagyon juniorokkal is foglalkozunk, egyszerûen annyira nincs szakember. És sztem a cég nem is fizet rosszul...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az igazi ínyencek hayabusákkal,hyenekkel,zerokkal és raysen-ekkel nyomják!
Még ezt sem tudod?<#schmoll2>#schmoll2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Külföld a valóban jó szakemberek számára nyitott lehetõség, de ott mindig és mindenben másodrendû maradsz a németekkel/osztrákokkal/angolokkal szemben.
nekem a BF109 és az Aircobra a kedvencem a szárnyszaggató 37mm-es gunjával :)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Biztosabb módszer, fordulj el a monitortól, nézd a fehér falat és képzelj oda egy rakás birkát amit mondjuk számolhatsz, aztán képzeld azt, hogy vadászpuskával lövöd õket és egyik sem sérül meg mert csak penetration mivel benyelte a futómûve a körmök közé nõtt lábgombák környékén és közben SerB telipofával röhög rajtad a háttérben, háta mögött meg egy arnylóan fénylõ sarló kalapács ragyogja be a terepet... ;)
hagyd a wowp-ot a picsába és szedd le WT-t.
Ha felbasz a wot akkor mindig megreptetem a Zero-kat meg a Messereket és attól lenyugszom.Bemész árkádba és lemészárolsz pár szerencsétlent,mindjárt jobb kedved lesz!
Szerintem TD-vel a legnehezebb játszani és a fasz kivan már hogy nem buffolják õket!A sok szaros med mindig itt nyüzsög körülöttem!Nerfeljék õket a picsába!!
jah! és követelem az arty buffot is!!!<#zavart1>#zavart1><#banplz>#banplz>
Esetleg van még 1-2 sikerszakma,úgy mint dögkeselyû végrehajtó,uzsorás bankár,önkormányzati sikkasztó,adócsaló vállalkozó..
van ismerõsöm 24 évesen végzett a sulikkal ELTE-re járt, francos végzettsége van, 1 éve munkanélküli
másik srác kijárta a középsulit majd ment a MOL-ba fõnöknek 18 évesen...
ja?! a faterja valami nagy fejes :)
Ez szép elmélet, csak nem jön M.o-n :D
--> hiteled az egekben-->megrendelések elmaradnak-->cég csõdközelben-->kaja, sör nuku-->redõny lehúz-->Ausztriában munkát vállal-->él boldogan mert megint telik sörre
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
:)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
szorgos vagy és alázatos vagy a munkád (szakmád) iránt -> dolgozol és viszed valamire az életben. És nem feltétlen T10-ig!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Persze nem marketing szakos+lovari nyelvvizsgasokra gondolok. IT+Angol.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nincs diplomád+nyelvtudásod=> jöhetsz árkot ásni!
NP szívesen!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Bár a befejezés hiányzik: "Van munkám -> van söröm -> nincs pénzem" -> részeg vagyok -> továbbra sincs pénzem de nem is érdekel (amíg van söröm)
https://wotinfo.hu
Van pénzed -> van söröd -> nincs pénzed -> van idõd-> WOT-> ninc munkád->nincs pénzed
nekem egyszer úgy sikerült "leállítanom" hogy vért pumpáltam a fejembe (ahogy a pilóták csinálják a G erõnél hogy ne ájuljanak el)
ez egyszer jött be, tegnap annyira nem :S
orvos azt mondta h a nyaki ütõeret kell elszorítani :)
de majd megint elmegyek aztán mehetek EKG, szívultrahang, holter mérõ stb... alig várom már
elvileg az alkohol ilyenkor pont hogy nem jó mert az késlelteti a normál módba vissza állást :)
Szívritmus zavar és vérnyomás ingadozás.
Elõször is ne idegeskedj semmin.Szard le vagy röhögd ki a helyzetet.Meg lehet oldani ha direkt figyelsz magadra és idõben kontrolálod a feltörni készülõ ideget!Olyankor gyorsan gondolj másra!Mondjuk az Owen lányra!:)
Aztán szerezz be házi pálinkát meg házi vörös bort!
Ez nagyon fontos!
A pálinka lenyomja a bor meg feltolja a vérnyomásodat.Tehát ha felváltva iszod egymás után,akkor pont szinten leszel vérnyomásilag és pár kör után alapból beleszarsz az idegeskedésbe!
Ezekért a tanácsokért,egyébként súlyos ezreket szoktam kérni,de neked most itt ingyen megszámítottam!<#papakacsint>#papakacsint>
köszi <#worship>#worship>
ja próbálok kevesebbet itt lenni
szabadidõm rengeteg, munkám nincs :S se pénzem
az idõ jó majd tekerek sokat
csak a bringán meg monoblokkot kellene cserélni ami nem 2 forint :S
Solten: <#finom>#finom><#zavart1>#zavart1>
Amúgy szerintem áttétesen több embernek rövidítette meg az életét a wotozás.
2. igaz, de utálok veszteni ha kidolgozom a belem
3. pont ezért nyomom mostanában az orosz barátaimmal
másik
1. ja, csak kicsit függõvé tett :)
2. igen lõttem már ki nem egyszer, de azok mind megérdemelték
sosem TK-zok le valakit mert nem tetszik a tankja vagy mert piros
ha lököd, szándékosan elém áll akkor szoktak kapni
köszi!!! :)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú