A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #290839 Hétvégi témafelvető:
Bekapcsoltam pár hete újra az assault módot a játékban. Egyre jobban kiismerem a négy térképet és egyre jobban megy. Most is úgy tartom ettől függetlenül, hogy a játékosállomány miatt ezekben a csatákban lehetünk a legtehetetlenebbek esetenként, de mostanában egész jól mennek. Régen egyértelműen úgy véltem védeni ezerszer könnyebb, most pedig úgy gondolom támadni sokkal könnyebb, pontosabban sokkal jobban élvezem támadóként a csatát, mint védőként. Persze ez abból adódik, hogy én utálok egy helyben állni. Nos a kérdés, hogy érzitek ti, melyik térkép melyik felet segíti jobban, ha segíti egyáltalán?
Az én meglátásom:
Erlenberg - Védőként talán könnyebb kicsit a sarokban levő erdő miatt, de jó támadó taktikával, ami erre a térképre nekem simán van (ellesve cleverlandtől) nagyon szeretem támadóként játszani.
Karelia - Na itt egyértelműen úgy érzem, hogy ezerszer könnyebb a támadók feladata. Nem emlékszem olyan csatára, hogy támadóként ne nyertem volna, védőként meg mindig azt érzem esélyünk sincs. Nincs jó helyem védőként. Erre kíváncsi lennék másnak mi a taktikája itt védőként, mert én nem találok megfelelő helyet semmilyen tankkal. Támadóként középre bemegyek mindig, spotolok mindent és simán hozzuk a meccseket. Védőként rettentő nehéz a közepet védeni, mert ha felspotolnak simán lőhetnek mindkét oldalról, sőt ha kempelnek támadók a dombon, akkor még onnan is.
Sand River - Jó taktikával talán itt a legkönnyebb a védők dolga a négy térkép közül, de ide is van jó támadó taktikám többfajta tankra is, szóval nagyon szeretek támadni itt is.
Sigfried Line - Itt is talán egy picit a védők dolga könnyebb, de azért mert sokan nem középen próbálnak bejönni és könnyű a két oldalt bejövőket leszedni az egyik oldalon a dombról, a másikon hátulról. Ettől függetlenül talán ez a legkiegyenlítettebb térkép a két fél számára.