World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindig csak azt látom, hogy minden meccsben van 4-5 TD és ezért nyernek. Eddig ahány meccset játszottam a SU-100-al egyik sem volt valami jó és nem én hoztam le egyet se. Most sikerült egy jót csinálnom.

De a kérdésedre: Nem még nem olvastam. 😄 Csak azt hallom, hogy a TD-vel a legkönnyebb játszani, de azért su-100nak még nincs akkora front armorja, hogy csak kiálljak és akkor had lõjenek úgy se ütnek át....

Miért?Olvastál már itt valaha olyat,hogy az rossz?<#fejvakaras>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nem is rossz ez a TD! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dooooooom!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Értem, kösz. Megfontolandó. Igen, a mozgékonyság fontos, de a Jagdtiger se valami gyors versenyzõ, és a Ferdinand után az jön. Bár a 88 -as Jagdtiger meglepett, nem is olyan tetû lassú.
Viszont igaz az is, hiába a Ferdinand 200-as frontja, sokan átlövik ám azt is. De még úgyis kell pár ezer XP, van idõ eldöntetni.

Álca és lámpa menjen elsõnek a többi szerintem opcionális.
A BiA szerintem nem oszt nem szoroz ennél a tanknál, szóval késõbbre is lehet hagyni. A javítás nem rossz, mehet másodiknak.
Ami még jó skill, az a drivernek a preventative maintenance, mert szeret égni, nem árt ha a második helyre azt fejleszted a repair mellé.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#mf1><#banplz><#nezze>

bocs 12 csak
dél óta 13 win-em van, ezzel elmondtam mindent szerintem 😄
Estét'!

Volt valami izgalmas? 400+ hsz..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ha top tier vagy a csatában akkor a ferdi a jobb,a páncélja és a nagy löveg kitéríthetõsége miatt.Mészárolni lehet vele azon a szinten.
Viszont a nagy tierû csatákban már jobb a JP-2 szerintem,mert ott már úgyis átlõnek de legalább van valamennyi mozgékonyságod.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én így szoktam a TD-nél.
Álcaháló,venti,rammer.álcafestés.

pk: hatodik érzék bia álcaskill
ir: álcaskill bia célmegjelölõ
dr: álcaskill bia off road vez
ro: álcaskill bia látótáv növelõ(a nevét most nem tudom)
lr: álcaskill bia adrenalin r
lr: álcaskill bia bizt elhelyezés

aztán jöhet a javítás vagy ami szimpatikus.

JP2 sokkal jobb.... duuuuuuurva TD!!! ahhhhhhhh iszonyat
ferdi meg egy lassssssssssssúúúúúúú TD 😊 hiába jó a gunja
<#rinya>
bakker 3 win kellene a 15höz de nem megy 😄DDDDD
pont a JP-2 kevésbé csapat függõ.Mivel viszonylag mozgékony,van esélyed lelépni ha gáz van.
A Ferdivel inkább rá vagy utalva a csapatodra.Ha rádmásznak,nehezen forgod ki õket és szükséged lesz rá,hogy levakarják õket rólad.

Én mindenképp a JP2-re adnám a voksom. Múltkor teszteltük gyakorlóban, a felépítménye meglepõen pattogós, a 246-os penû német 128-as ágyú lövéseit közvetlen közelrõl 10-bõl 10-szer pattintotta. Teste papír, na bumm, az a Ferdinek is az, cserébe ennek van mozgékonysága. Én ha egy olyan fél éven belül veszem meg a Ferdit, de nekem nincs választásom, mivel a Tiger P felõl megyek rá. Ha TD vonalon mentem volna, habozás nélkül a JP2-t venném.
T69 tankász

Gold noooob!

https://wotinfo.hu

Neki láttam komolyabban TD-zni. Húzom a Jagdpanther-t, vagyis fullos, a kérdés az, Ferdinand, vagy JpII? Ferdinandom volt, a zárt béta! idején, na (csak mondom az olyan rég volt, hogy sok játékos még gondolatba se ismerte a WoT-ot, ilyen vén vagyok, igen) nem tudom melyik legyen, de a Ferdi felé húzok. Jó az. Vagy nem?

Mindenesetre határozottan jobban megy, korábban irtû szarul ment, nem vagyok jó TD-s, nem is leszek nagy mester, de hogy kevesebb az arty, és igen, tier 9-esek ellen gomdammonoob vagyok, így jobb.

És a JP is tetszik, élvezetes vele játszani.

Csak az a baja, sokkal jobban a csapatra vagyok utalva mint tankban.

Ja, és Szpecnyaz! Kösz a tippet, a 88-as Jagdtiger überfasza. Igaz az elmúlt nap szarul ment vele, nem volt egy szerencsés köröm se, de amúgy nagyon vadállat.

Jézusom, hogy lehetsz ennyire értetlen. Ahogy te is beláttad ez egy általános név. Na szóval szerinted ha egy általános néven bekerül egy tank a játékba ezzel a névvel az mit jelent? Csak nem azt hogy az oroszok hasraütésszerûen kiválasztottak egy típust a sok verzió közül? De igen!! Jóra gondoltál. Most már mehetsz vissza anyukádhoz egy kis buksisimire utána õ majd visszavisz az oviba is és addig sem villanyozol legalább senkit...

Ugyanúgy a Jpanzer e100 is több verzióban létezett, papíron mindenképpen. Az oroszok mégis a legrusnyább külsejût rakták be nem pedig a másikat ami ilyen jagdpanther beütésû lett volna. Azt sajnáltam, azért lehet folytattam volna a német td ágat. Na mindegy, kár érte.

Nem tudom melyik filmben láttam, hogy az USA soldier magyarázza a riporternek, hogy Saddaméknak az a baja, hogy nem kapnak nõt. Ha lenne nõjük akkor inkább azzal foglalkoznának, nem háborúzgatnának. Azt hiszem a Generation kill, de nem biztos.
Nahát megy ez mint a veszedelem<#gonosz1><#idiota>
hahahaha ja 😊
42k exp-m van rajta.... nemsokára túl leszek rajta <#circling>
remelem T71 már jobb lesz
habár azt csak akkor veszem meg ha wowp-ben összeszedem az 1 hónap prémet
Namert?<#wow1> Sok fejleszteni való miatt?
matyashun
de nem is a csajokról, 😞 😄

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Master91
Ez egy tank vazze!
Ember, a háború nem a kényelemrõl szól!
matyashun
még én sem nagyon, por elvileg nem megy bele , a rácsokatmeg lefedtem hálóval de lehet hozzá kapni is gyári rácsot, alulról nem hinném hogy belemenne a por de majd megnézem belülrõl ha lejár a gari. 1 év. 😄

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

matyashun
hát örülök hogy ezt mondod, legyen szerencséd 😄 , haverom kamerájával ha beszerez õ is egy tankot majd lenyomtatok vele egy filmet ,jobb minõségben. Visszatérve a videóhoz: Kur*va jó hogy az egész területen megtalálta és pont a hasával ment neki a legnagyobb rögnek 😄

Futómûvét nem teszi tönkre a föld/por? Nekem Pershingem van ugyanebbõl a szériából, de terepre még nem nagyon vittem ki.
Okker.
GaBenc
foxi, majd ha én is kapok egy t8 csatát akkor én is megmutatom. De T9-T10 addig csak szaladgálok azt valami majd lesz. Eddig a csúcs az 1:32 volt. Annyit bírtam. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Majd meglássuk még hogyan alakul.
Ha úgy lesz idõm megkereslek ígérem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha megveszed mehetünk 3-as plutonyba. Egy oldalt a pályának simán le lehet vele darálni szinte minden helyzetben. Gyorsan tölt, viszonylag biztonságos távolságból szét lehet faragni szinte bármit. Tierkorlátos jószág, a frontja jobban mûködik, mint a sima Jagdtigernek.
pedig a kapálás hasznos... eltünteti a gazt a tigris körül 😄
Nincs ezzel gond.
Az AMX 12t-t gyûlölöm, mégis 60% WR van vele.
Van olyan tank ami nem szórakoztató. Azt, hogy a csapatom lehozza winnek a meccset, anélkül, hogy érdemben hozzá tudnék tenni ahhoz, nem találom szórakoztatónak. Lehet, hogy a statomat javítja, de kínszenvedés vele minden perc (eltekintve néhány jó menettõl, de kb. 10-bõl egy ilyen).

Egyébként ma különösen jó napom volt valamiért: eleve 5 zsinór winnel nyitottam, eddig igen jó a winratem.

Ez 1 szerencsés nap!
Több hónap nélkülözés után pont akkor tûnsz fel, amikor én is fent vagyok.
<#worship>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

matyashun
http://www.youtube.com/watch?v=1AW3Fz8tlH0&feature=youtu.be majd feszítek a láncon, meg kerülöm a nagy rögöket 😄 MINDENESETRE TOLOM A VASAT, "Szemem a lánctalpakon oda teszem a harckocsit, nem kapálok többet, tudok lõni is , a célpontot megpróbálom kikeresni , aztán jól megszórom 6 mm-es mûanyag golyókkal. Itt jön képbe a tehetség?" 😊

Végül végiggondoltam, amit kitaláltam.
Persze, hogy marhaság a periszkóp.
Hosszú elmagyarázni, miért gondoltam inkább arra. De meggyõztetek.

Nekem is van, különben nem válaszoltam volna 😊 Nem fog tüzet gyakran. Legénységnek: 6. érzék, vezetõnek mozgásjavító skillek, a többi a szokásos: álca, javítás, bizt. elhelyezés.
Lolz, éppen nézegetem a statisztikáimat!

Hellcat: 40 csata és CSAK 42 kilõtt tank!!! 816 avg dmg 58% wr
At8: 47 csata 58 kilõtt tank! 822 avg dmg 64% wr

Pedig Hellcat fényévekkel jobb mint az At8, mégis ilyen gyengus statom van vele... nem értem én ezt a játékot..

Ráadásnak: Szvsz legjobb T10

E5: 58 csata 55!!!! kilõtt tank! 2355 avg dmg 62% wr

Még I7-el is jobb a statom, pedig rühellem mint állat😄
Nem értem én ezt...

Én a T9 Jagdtigeren teszteltem le a felszereléseket (láda, háló, célzgy., távcsõ) és a háló vált be a legjobban.
Tényleg!
Neked van ilyened.
Akkor kihasznállak!
Legénység képességeinek mit ajánlasz?

Azt tudom, hogy könnyen tüzet fog.

t-34-1 jó, a 8-ast felejtsd el, ha nem akarod kihúzni a 9-est
Nagyon jó a gun depressionje, mert magas tankról van szó. Torony nélküli TDre meg kötelezõ minden camo cucc.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Venti, rammer, camo net.
Távcsõ nem kell szerintem, mert nem vagy spotter, meg szerintem nem is kell vele durván kempelni hogy szükség legyen rá.

Nekem nagy a dilemmám abban, hogy álcaháló:
Nem túl jó az ágyú kitéríthetõség. Lehet, hogy sokat mocorogsz ha mozog a célpont. Tehát álca bukta.
+ nem is az az álca tank.
De 1nek jó.

Ládát is, ha már ott tartasz, hogy leláncolnak akkor úgyis mindegy. Többszáz méterrõl nem láncolnak le, ha meg már a közeledbe vannak nem forgod le az ellent.
Venti, töltésgy., álcaháló. A távcsöveket feleslegesnek tartom, úgyse te spotolsz.
JT88 as vélemények érdekelnének.
Nem az jó-e, hanem hogy milyen felszerelés kell rá.
Venti, célzásgyorsító, töltésgyorsító?
Vagy szerszámosláda, és periszkóp befigyel?