World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a kérdésedre: Nem még nem olvastam. 😄 Csak azt hallom, hogy a TD-vel a legkönnyebb játszani, de azért su-100nak még nincs akkora front armorja, hogy csak kiálljak és akkor had lõjenek úgy se ütnek át....
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont igaz az is, hiába a Ferdinand 200-as frontja, sokan átlövik ám azt is. De még úgyis kell pár ezer XP, van idõ eldöntetni.
A BiA szerintem nem oszt nem szoroz ennél a tanknál, szóval késõbbre is lehet hagyni. A javítás nem rossz, mehet másodiknak.
Ami még jó skill, az a drivernek a preventative maintenance, mert szeret égni, nem árt ha a második helyre azt fejleszted a repair mellé.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Volt valami izgalmas? 400+ hsz..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Viszont a nagy tierû csatákban már jobb a JP-2 szerintem,mert ott már úgyis átlõnek de legalább van valamennyi mozgékonyságod.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Álcaháló,venti,rammer.álcafestés.
pk: hatodik érzék bia álcaskill
ir: álcaskill bia célmegjelölõ
dr: álcaskill bia off road vez
ro: álcaskill bia látótáv növelõ(a nevét most nem tudom)
lr: álcaskill bia adrenalin r
lr: álcaskill bia bizt elhelyezés
aztán jöhet a javítás vagy ami szimpatikus.
ferdi meg egy lassssssssssssúúúúúúú TD 😊 hiába jó a gunja
bakker 3 win kellene a 15höz de nem megy 😄DDDDD
A Ferdivel inkább rá vagy utalva a csapatodra.Ha rádmásznak,nehezen forgod ki õket és szükséged lesz rá,hogy levakarják õket rólad.
https://wotinfo.hu
Mindenesetre határozottan jobban megy, korábban irtû szarul ment, nem vagyok jó TD-s, nem is leszek nagy mester, de hogy kevesebb az arty, és igen, tier 9-esek ellen gomdammonoob vagyok, így jobb.
És a JP is tetszik, élvezetes vele játszani.
Csak az a baja, sokkal jobban a csapatra vagyok utalva mint tankban.
Ja, és Szpecnyaz! Kösz a tippet, a 88-as Jagdtiger überfasza. Igaz az elmúlt nap szarul ment vele, nem volt egy szerencsés köröm se, de amúgy nagyon vadállat.
Ugyanúgy a Jpanzer e100 is több verzióban létezett, papíron mindenképpen. Az oroszok mégis a legrusnyább külsejût rakták be nem pedig a másikat ami ilyen jagdpanther beütésû lett volna. Azt sajnáltam, azért lehet folytattam volna a német td ágat. Na mindegy, kár érte.
42k exp-m van rajta.... nemsokára túl leszek rajta <#circling>#circling>
remelem T71 már jobb lesz
habár azt csak akkor veszem meg ha wowp-ben összeszedem az 1 hónap prémet
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ha úgy lesz idõm megkereslek ígérem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az AMX 12t-t gyûlölöm, mégis 60% WR van vele.
Van olyan tank ami nem szórakoztató. Azt, hogy a csapatom lehozza winnek a meccset, anélkül, hogy érdemben hozzá tudnék tenni ahhoz, nem találom szórakoztatónak. Lehet, hogy a statomat javítja, de kínszenvedés vele minden perc (eltekintve néhány jó menettõl, de kb. 10-bõl egy ilyen).
Egyébként ma különösen jó napom volt valamiért: eleve 5 zsinór winnel nyitottam, eddig igen jó a winratem.
Több hónap nélkülözés után pont akkor tûnsz fel, amikor én is fent vagyok.
<#worship>#worship>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Persze, hogy marhaság a periszkóp.
Hosszú elmagyarázni, miért gondoltam inkább arra. De meggyõztetek.
Hellcat: 40 csata és CSAK 42 kilõtt tank!!! 816 avg dmg 58% wr
At8: 47 csata 58 kilõtt tank! 822 avg dmg 64% wr
Pedig Hellcat fényévekkel jobb mint az At8, mégis ilyen gyengus statom van vele... nem értem én ezt a játékot..
Ráadásnak: Szvsz legjobb T10
E5: 58 csata 55!!!! kilõtt tank! 2355 avg dmg 62% wr
Még I7-el is jobb a statom, pedig rühellem mint állat😄
Nem értem én ezt...
Neked van ilyened.
Akkor kihasznállak!
Legénység képességeinek mit ajánlasz?
Azt tudom, hogy könnyen tüzet fog.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Távcsõ nem kell szerintem, mert nem vagy spotter, meg szerintem nem is kell vele durván kempelni hogy szükség legyen rá.
Nem túl jó az ágyú kitéríthetõség. Lehet, hogy sokat mocorogsz ha mozog a célpont. Tehát álca bukta.
+ nem is az az álca tank.
De 1nek jó.
Nem az jó-e, hanem hogy milyen felszerelés kell rá.
Venti, célzásgyorsító, töltésgyorsító?
Vagy szerszámosláda, és periszkóp befigyel?