banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi,szarkazmus,vagy csak nem olvastad lejjebb?
    "290747"hsz

Ma olyanokat csinálok,h a 9es Foch a Ferdinándra szűkül,99.7%ban a célkörben van(Artic region),ami elég nagy célpont és a 0.3% résen képes mellé/kilőni.
    Aztán ruinbergen 1 Is3 a foch-omra kapásból(fordulásból)ap-val,nem goldal 2/2x belém lő,miközben én a wt E100-al Sigried line-on,a rámrontó Foch 155-re 30cm-ről leadott (jobb felső keresztvas közepére)lövésem nem megy át,mondom:nekem jött a foch.....
    Ma mentem kb 20csatát tier 10ben egyedül,amiből egyedül az E50m volt,amire azt mondanám,h értelmes csata volt.

Ja,olyan is volt szintén Sigfried line-on,h én tier 8 Borsig,a top Is7ünk pedig:Bye noobs i go suicide mondattal kilövette magát az 1. percben.Gondolom a gyökérnek nem tetszett,h volt 5-5 tier 10 tank és nem egyedüli 10esként kellett trollkodnia tier8as csatában.Az ilyet is bannolnám 1 hónapra.

Nem használok már 1 ideje xvm-et,de gondolom lila volt.

Kérdésedre a válasz:Úgy lövök német ágyúval,mintha kv1s ágyújával akarnék 400méterről sniper medált szerezni....de a foch is mellé lő 100méterről.
    Még arty-t nem írtam,de ha a 7es arty rámver 1500-öt,írok.Ma még nem volt,de mindjárt megnézem.Csak mert az én Gw E100am mindegy mire lő stabilan hozza a 600as sebzést(többet nem),úgy,h betalál,nem pedig that was close.
    Egyelőre ennyi.....