World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Master91
Mi ágyú az a 9-esen ????

Még a héten vissza veszem a Mardert 😄
Master91
A #259214 kommented után nem mernék másnak villanyt ajánlani oO
úúúúúú gecc ezek a tankok beszarás durvák lesznek!!
Mydgard
Ettol fuggetlenul a WoT nevu jatekban van egy konkret VK 3001 H tank, adott kinezettel es besorolassal. Viszont a te gyujtofogalom "VK 3001 H" prototipus besorolasodhoz ezek szerint eleg sok tankot oda lehet kepzelni vizualisan, de a jatekban csak egy konkret tankot latunk. Ez volt a kerdes, hogy konretan a jatekban levo "VK 3001 H", hogy nezett ki eredetiben. Villany?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Master91
EZZAZZZZ

http://ftr.wot-news.com/2013/09/04/straingt-outta-supertest/

Waffenträger auf Panzer IV

Upcoming German tier 5 TD

Panzer Sfl.IVc

Rendben, köszönöm! 😊

Még 3 gyõzelem kellene a 15-höz és csak vereség, vereség, vereség. Azt hiszem ezt most feladom.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

JeffDunham
M3ta toborzó tud róla mert szóltam neki. Innentõl õ a kompetens. Nekem semmit nem mondott.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

unbreakable*
na mai nap lesz az elsõ hogy nem lesz meg a 15 win 😊
dél óta 4 winem van <#nemtudom>
jó ez a special, nagyon élvezem
Jah tapasztalltam és hírét is hallottam hogy a comet lövegpajzsa unbraekeble...😄
Azt ugye vágod, hogy a VK 3001(H) azt valójában prototípusokra aggatták rá? VK 30 01 (H): Lánctalpas jármû + 30tonna a tömege + 01-es jármûre utaló kód + H, mint Henschel, ha mondjuk több gyártó is részt vett a tervezésben és elõállításban akkor mögérakták az egyértelmûség kedvéért.
Ha elfogadták a típust, akkor általában ezek rendes nevet kaptak, az általad linkelt képen például sturer emil a jármû neve. De ha figyelmesebb lettél volna még az általad belinkelt szövegben is le volt írva.

Mydgard
Keresgeltem en is kepet, de nekem is csak ez tunt VK 3001 H-nak, hat ez eleg gyer tortenelmi emlek.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

na! én is azzal szopok!
használhatatlan rakat szar!
menj elõre! spotolj egy két tankot majd dögölj meg, mást nem tudsz vele!
cromwell OMG tank.... én sem hittem el ameddig ki nem próbáltam
azóta hozott nekem egy Pool medált a drágaság!!!!!!
GaBenc
Srácok a T21 az mire való? Mert hogy T9-T10 csatákba rak vele. Ez a csak bujkálok azt majd lesz valami ez nagyon gáz. Én harcolni akarok. Az M7 lehetett. De ahogy nézem ez a T21 meg a következõ T71 ez nem erre van kitalálva.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nagyon jó a cromwell!!! Világi 😄 Én megtartottam 😄 Sztem t6 CW-re is jó lesz majd. Képzelj el egy light tankot, aminek med HP-ja van és med ágyúja. Gyakorlatilag a t-34-85-ket is körbe lehet vele fordulászni 😄

Comet pedig hulldown harcban nagyon jó. Olyan, mint pershing kb.
Ez talán az

Egyébként jól láttam hogy lentebb, az elsõ linkelt képen egy Brummbar van a háttérben?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na igen, crnturionnal szemezgettem, de addig mik vannak? Cirkáló tankok... bár lehet hogy adni kéne nekik egy esélyt.

Malaa: ebben egyetértek még az at 8-al se lenne bajom de szarjon sünt aki a stock gun után 4k xp-ért betesz egy 91 penes szart majd 14k(!!!)-ért egy átlagos löveget...

Talicska: Szerintem Rentonnak nem igazából a sebességgel hanem ezzel a stock.buzulással volt baja bár lehet hogy tévedek.
Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mydgard
Legy szives rakj mar be akkor egy eredeti VK 3001 H tank fenykepet (alvaz + felepitmeny), koszi. Kivancsi vagyok ra.

*ami látszik

Ennek a tanknak a közismert neve a Sturer Emil, amit látszik, hogy szerepel is a bemásolt angol nyelvû szövegben. A sokak által várva várt új német TD ágban lesz bent.

Na bazz, valszeg az egyik kilõtt egy T4-tõl kisebb gyökér platoon tag volt... T4 alatt nem számolja be a 10-be
ezt úgy hívják hogy Sturer Emil <#falbav>
DarkHorSe
Legalabb tier4 celpontok

Swedish people are albino monkeys&#65279;

min. 5-ös tankkal kell csinálni. Pipa?

mijki
A Sturer emil egy olyan TD, ami a Vk3001H alvázára épült. Nem az eredeti VK3001 tank néz ki így...am a St. Emil a 2. német TD ágban lesz.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Embörök,

Már nem jár medál (asszem Pool) a 10 killre?
Múlt héten végre sikerült megcsípni a 10. killt is de nem kaptam semmiféle "extra" medált oO
Mydgard
Amugy itt egy eredeti VK 30.01 H, 128 mm-es csovel. A jatekban valahogy kurvara nem igy nez ki es nem is medium tank.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The 12.8 cm Selbstfahrlafette auf VK3001(H) "Sturer Emil" was an experimental World War II German self-propelled anti-tank gun.

Kurvara rohamloveg volt, tehat ha most atrakjak mediumbol heavybe az is messze nem hiteles.

Amugy itt van rola leiras.

Ha nem akarod bántani, akkor ne HE-vel lõdd... XD
GaBenc
Na akkor a másik véglet. D2(T3), bármerre lövök azt a szerencsétlen KV-1(T5) találom el. Minden találat sebzést okoz. Ez is vicc.

Ha jól tudom, Tomsilent terjeszti, tõle 3 klánt hallottam (a HDF-re emlékszem konkrétan). Ha megnézed, hogy mennyi idõt töltött el a klánokban, amik szóba jöhetnek, akkor nyilvánvalóvá válik: 10 nap alatt egy mûködõ klánt újoncként nem lehet tönkretenni. Képtelenség. Ha összeférhetetlen, akkor kivágják. Tévednék?
Az MTA-t direkt hagytam ki, hiszen jelenleg is tag.
Az emberek sokfélék: van, aki hûséges, van, aki lusta váltani, van, aki szereti a változatosságot és van, aki összeférhetetlen. Mindegyik típusra láttam példát. Az egyik méltán tisztelt fórumozótársunk is sok klánban megfordult, volt, ahonnan 2 nap után lépett ki, mert nem azt kapta, amit megígértek neki. Miért is maradna ott? A HUNS-ból is mennek el frissen felvett játékosok, mert nem tudták, hogy milyen kötöttségekkel jár egy HC klán tagsága. Mégsem nevezhetõek vándormadárnak. Viszont álljon itt egy példa egy igazi vándormadárra, csak az összehasonlítás végett: érdemes a klánokban eltöltött idõt megnézni.
Az effi és a WN6 alapján NH átlagos játékos. Ugyanis az átlagot nem a lilák, a kékek, még csak nem is a zöldek jelölik. A "siemkák" a 200-300 WN6-tal rendelkezõ szobanövények, akik több ezer csata alatt is megragadnak ezen a szinten. Egy átlagos statisztikával rendelkezõ játékos 23k csatányi tapasztalattal nyugodtan adhat tanácsot, legfeljebb egy jobb játékos kijavítja. Én is adtam már tanácsot, pedig csak 7.000 csatám van és még kék sem vagyok. Mindenkivel elõfordul, hogy tudja, hogy mit kellene csinálnia, csak fáradtan ül le meló után játszani, emiatt hibát hibára halmoz. Dolgozó embereknél (versenyszférában) ez hétköznaponként általában elõfordul, ennek erõs statromboló hatása van.
NH-val játszottam már szakaszban és CW-n is, gyakran végzett sebzésben az élbolyban, illetve gyakran halt ki sebzés nélkül, ha az irányító rossz helyre küldte. NH legnagyobb hibája a türelmetlenség, nem a tudás hiánya; emiatt szokott meghalni idõ elõtt.
Veled is szívesen játszottam volna, de amikor Madival hívtunk szakaszba, akkor (gondolom) az aligzöld statom miatt nem jöttél. Végül: R3nton TD utálata szerintem beteges, már nem szórakoztató. Ahhoz, hogy az állandó sírás miatt beszóljon neki valaki, nem kötelezõ magas eff.
Szerintem már senki se veszi komolyan azt, amit Ectar ígér 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Roger6
Tegnap tankot húztunk. Azért sokat számít a platoon:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GaBenc
Elsõ lövés, "szép találat." Na ez meg van, második, el sem találja. 10 mp újra töltésnél azért ez gáz. De nincs semmi extra random belenyúlás.........

Mydgard
Na a 75-os cso mar dofi, ezzel lehet apritani, gyors, pontos es nem pattan ugy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eagle16
TD-s versenyhez:

"Hi guys,

The results are being doubled checked as I type this right now and should be published very soon. Possibly tomorrow but I can't guarantee that. I'm pushing for the news to be up as soon as possible. "

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jeff - Sikerült valamit kiderítened tegnap a tagfelvételrõl? 😊

Üdvözlet!
Valaki meg tudja mondani hogy lehet itt meccset nyerni?
Mert szombaton még összehoztam a 15 win-t nagy nehezen,de azóta nem megy.
Akkor a wr 120 meccsre volt az 51,5 %-tól,azóta 179-nél tartok.
Minden egyes nap csak nõ ez a szám...És kezdem unni.
Ma félóra alatt lezavartam ismét 6 vereséget.Kikapcsolódás meló után.De próbálkozom.Én.A csapataimban csak kevesen vannak így.Teljesen mindegy lila vagy piros,vereség.

Ha valakit zavar a szöveg sajnálom.Leírtam bánatom,cigizem egyet utána feldarabolom a gépemet. Majd elmegyek Serbhez és pofán verem egy láncos buzogánnyal.Többször egymás után.Közben cigizem egyet megint.És nézem a vérzõ pépes fejét és mosolygok.
Utána telepítem a wot-ot egy új gépre újra játszani fogok,és pár nap múlva kezdhetem elõröl a fent leírtakat.
Ha a fenti néven lát valaki a wotban egy chaten üvöltõ egyént a vesztes csapatban az csak a véletlen mûve.

Hehehe. 😊

Én szerettem a panther-t szívószállal, még régi mm + gold ammo nélkül is jól lehetett vele aprítani.

Soká célzó, alacsony hp-s, nagydarab hull-down tank gyenge toronnyal. Hibás koncepció, én is csak a napi duplák erejéig viselem el. De még mindig jobb, mint a mostani Panther, nálam az a legalja.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mekkora taktika: kár hogy wotban nem lehet logókat fújkálni mindenfelé a pályán 😄

best tactic ever

Jó a penje, viszont marha lassan céloz. Vagy hátulról tudsz vele lövöldözni, vagy ha elöl vagy, mindig meg kell várni, hogy ne figyeljenek rád, mert sokáig kint fogod hagyni a tankot lövés elõtt és papír a feje. Ha meccs vége fele vagy és már lehet rohangálni, a 90-es oldalpáncél miatt sokat pattint menet közben.

I'd like to get in her owen. <#hehe>

Reaper
Az uncensored verzió jobb😊

Csöcsz

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Szeretnék véleményt kérni az Indien Panzerrõl, mert eddig nekem egy darab szar.
Végigszenvedtem az Aufkl Panthert és úgy vártam ezt a tankot mint egy messiást. Ehelyett kaptam egy lassú, papírpáncélos fost, aminek még az ágyúja is egy hányás. Én nem tudom, de ez a hosszú 88 mm-es régen az egyik legjobb ágyú volt, most meg minden második lövésem a földbe v az égbe megy mert olyan lassan céloz, hogy megõszülök.
Kérlek mondjatok valami pozitívat is, mert kurvára felmérgeltem már magam.
GabeE3e

There is but one rule: Hunt or be hunted.