World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
http://ftr.wot-news.com/2013/09/04/straingt-outta-supertest/
Waffenträger auf Panzer IV
Upcoming German tier 5 TD
Panzer Sfl.IVc
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
dél óta 4 winem van <#nemtudom>#nemtudom>
jó ez a special, nagyon élvezem
Ha elfogadták a típust, akkor általában ezek rendes nevet kaptak, az általad linkelt képen például sturer emil a jármû neve. De ha figyelmesebb lettél volna még az általad belinkelt szövegben is le volt írva.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
használhatatlan rakat szar!
menj elõre! spotolj egy két tankot majd dögölj meg, mást nem tudsz vele!
azóta hozott nekem egy Pool medált a drágaság!!!!!!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Comet pedig hulldown harcban nagyon jó. Olyan, mint pershing kb.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Malaa: ebben egyetértek még az at 8-al se lenne bajom de szarjon sünt aki a stock gun után 4k xp-ért betesz egy 91 penes szart majd 14k(!!!)-ért egy átlagos löveget...
Talicska: Szerintem Rentonnak nem igazából a sebességgel hanem ezzel a stock.buzulással volt baja bár lehet hogy tévedek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Már nem jár medál (asszem Pool) a 10 killre?
Múlt héten végre sikerült megcsípni a 10. killt is de nem kaptam semmiféle "extra" medált oO
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The 12.8 cm Selbstfahrlafette auf VK3001(H) "Sturer Emil" was an experimental World War II German self-propelled anti-tank gun.
Kurvara rohamloveg volt, tehat ha most atrakjak mediumbol heavybe az is messze nem hiteles.
Amugy itt van rola leiras.
Az MTA-t direkt hagytam ki, hiszen jelenleg is tag.
Az emberek sokfélék: van, aki hûséges, van, aki lusta váltani, van, aki szereti a változatosságot és van, aki összeférhetetlen. Mindegyik típusra láttam példát. Az egyik méltán tisztelt fórumozótársunk is sok klánban megfordult, volt, ahonnan 2 nap után lépett ki, mert nem azt kapta, amit megígértek neki. Miért is maradna ott? A HUNS-ból is mennek el frissen felvett játékosok, mert nem tudták, hogy milyen kötöttségekkel jár egy HC klán tagsága. Mégsem nevezhetõek vándormadárnak. Viszont álljon itt egy példa egy igazi vándormadárra, csak az összehasonlítás végett: érdemes a klánokban eltöltött idõt megnézni.
Az effi és a WN6 alapján NH átlagos játékos. Ugyanis az átlagot nem a lilák, a kékek, még csak nem is a zöldek jelölik. A "siemkák" a 200-300 WN6-tal rendelkezõ szobanövények, akik több ezer csata alatt is megragadnak ezen a szinten. Egy átlagos statisztikával rendelkezõ játékos 23k csatányi tapasztalattal nyugodtan adhat tanácsot, legfeljebb egy jobb játékos kijavítja. Én is adtam már tanácsot, pedig csak 7.000 csatám van és még kék sem vagyok. Mindenkivel elõfordul, hogy tudja, hogy mit kellene csinálnia, csak fáradtan ül le meló után játszani, emiatt hibát hibára halmoz. Dolgozó embereknél (versenyszférában) ez hétköznaponként általában elõfordul, ennek erõs statromboló hatása van.
NH-val játszottam már szakaszban és CW-n is, gyakran végzett sebzésben az élbolyban, illetve gyakran halt ki sebzés nélkül, ha az irányító rossz helyre küldte. NH legnagyobb hibája a türelmetlenség, nem a tudás hiánya; emiatt szokott meghalni idõ elõtt.
Veled is szívesen játszottam volna, de amikor Madival hívtunk szakaszba, akkor (gondolom) az aligzöld statom miatt nem jöttél. Végül: R3nton TD utálata szerintem beteges, már nem szórakoztató. Ahhoz, hogy az állandó sírás miatt beszóljon neki valaki, nem kötelezõ magas eff.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Hi guys,
The results are being doubled checked as I type this right now and should be published very soon. Possibly tomorrow but I can't guarantee that. I'm pushing for the news to be up as soon as possible. "
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Valaki meg tudja mondani hogy lehet itt meccset nyerni?
Mert szombaton még összehoztam a 15 win-t nagy nehezen,de azóta nem megy.
Akkor a wr 120 meccsre volt az 51,5 %-tól,azóta 179-nél tartok.
Minden egyes nap csak nõ ez a szám...És kezdem unni.
Ma félóra alatt lezavartam ismét 6 vereséget.Kikapcsolódás meló után.De próbálkozom.Én.A csapataimban csak kevesen vannak így.Teljesen mindegy lila vagy piros,vereség.
Ha valakit zavar a szöveg sajnálom.Leírtam bánatom,cigizem egyet utána feldarabolom a gépemet. Majd elmegyek Serbhez és pofán verem egy láncos buzogánnyal.Többször egymás után.Közben cigizem egyet megint.És nézem a vérzõ pépes fejét és mosolygok.
Utána telepítem a wot-ot egy új gépre újra játszani fogok,és pár nap múlva kezdhetem elõröl a fent leírtakat.
Ha a fenti néven lát valaki a wotban egy chaten üvöltõ egyént a vesztes csapatban az csak a véletlen mûve.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Végigszenvedtem az Aufkl Panthert és úgy vártam ezt a tankot mint egy messiást. Ehelyett kaptam egy lassú, papírpáncélos fost, aminek még az ágyúja is egy hányás. Én nem tudom, de ez a hosszú 88 mm-es régen az egyik legjobb ágyú volt, most meg minden második lövésem a földbe v az égbe megy mert olyan lassan céloz, hogy megõszülök.
Kérlek mondjatok valami pozitívat is, mert kurvára felmérgeltem már magam.
There is but one rule: Hunt or be hunted.