World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Csinaltam egy Super 6 Tournament csapatot, ha valakit erdekel a neve:
Hun - SG Team
(pw: hungaria)
Reszemrol nincs semmifele csatlakozasi kriterium, johet barki. ;-)
http://worldoftanks.eu/uc/teams/42166-Hun___SG_Team/
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
R3nton: Tegnap bekerültem egy olyan csatába ahol 4-4 10-es td volt oldalanként az összes többi 10-es med talán 1-2 könnyû tank is, más nem volt. A medek jórésze T-62A, b.chat. Elvéteve néhány E-50M + Leo1.
A csata végeredménye: Tûlünk mind a 4 td túlélte egy med szintén, mindenki más meghalt (pálya: prokhorovka) Öröm volt nézni ahogy a suttyó parasztok hullanak mindenfelé. Egybõl rád gondoltam, hogy biztos klónjaid vannak a csatában, mert annyira szerencsétlenek voltak. 😄
PLS RESPECT ME PLS! LOL
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Nekem 20 000 freem banta. Viszont a T71 mindenert karpotol majd 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
IS-7 fanoknak
T110E4 fanoknak
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
baszhatod a mobilitása nagyon szar 😊
én csak megnyomom a W-t és addig megyek míg meg nem döglök
mást nem lehet vele
bárki.... lehet 02 is a WN-ed leszarom 😄
valaki kell mellém T21-hez... ez a tank egy FOSHULLADÉK
és van olyan hülye aki azt mondta rá, hogy jó tank <#kuss>#kuss>
Akkor is csak viccesen hecceltelek és nem sértegettelek egyszer sem.
De hát kihagyhatatlan reakcióid vannak!<#eplus2>#eplus2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Illetve egy masik kerdes, hogy keresem a 8.8 megjeleneset, de nem talalom, mert attol fuggoen kurva gyorsan ki kene fejlesztenem a Panthert a VK 30.01H-rol.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Azonkívül van itt HPTS-es,VTEPS-es,GLA-s meg a fasz se tudja hány klánbéli is,akik szintén szeretnek!
Úgyhogy,tetszik vagy sem,pártfüggetlen vagy!<#mf1>#mf1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Igaz mondujuk a több száz vagy ezer éves szimpla használati tárgyaknak, szemétre kidobott dolgoknak a régészek nagyon tudnak örülni, de ez egy zsák.
De van azon az oldalon más szemét is, láda?! ásó?! Nálunk van ilyen fasza krumplis láda. Na valakit nem érdekel? Sõt nem csak ásó van, lapát, meg van remek horoló is. Micsoda kincsek!
Nekem meg úgy tûnt, hogy tol valami nagyon illegálisat. <#beka2>#beka2>
(na jó, ez magas labda volt nem hagyhattam ki, de természetesen ne vedd magadra. Nem vagytok összehasonlíthatóak kedvenc kabalaállatunkkal. Õ egyszerûen csak egy éretlen kiskamasznak tûnt, nálad nem látok bajt az érettséggel, csak van egy fixációd ami miatt "szeretünk". Nincs ebbe semmi HUNSosság, azt hiszem klántól függetlenül népszerûek a TDs kommentjeid 😊 )

Hát én esküszöm nem értem az embereket.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB