World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szövegértés egyes, leülhetsz. Saját magam nevében beszéltem, nem máséban.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ez a gyerek még nálad is idegesítõbb...
Maala
Csak saját magadra van ráhatásod, így ne beszélj a nevünkben, kthxbai.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Egyébként 8.9ben nerfelik a szarodat, azt mondtad ha nerfelik abbahagyod a játékot. Istennek legyen hála 😄
Talicskának pont ugyanannyi joga van megosztani a véleményét mint neked. Nem vagy Te itt senki, hogy bannoltass bárkit is. Saját magadra van ráhatásod és nem kommentelsz ide (elvégre senki sem szeret ugyebár...)

Megesküszöm rá, hogy soha többet semmilyen negatív dolgot nem írok be semmilyen TD-vel kapcsolatban, ha ezt a nyomorult féreg fostalicskát errõl a fórumról valaki kibannoltatja örökre!
Igazi gyökér vagy, hogy nálad a suttyók 1490 wn6nál kezdõdnek. Egyszerûen egy ferde hajlamú gyökér vagy.
Mydgard
Super 6 Event

Csinaltam egy Super 6 Tournament csapatot, ha valakit erdekel a neve:

Hun - SG Team

(pw: hungaria)

Reszemrol nincs semmifele csatlakozasi kriterium, johet barki. ;-)

http://worldoftanks.eu/uc/teams/42166-Hun___SG_Team/

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Kösz, pont ilyenre gondoltam. 😉

R3nton: Tegnap bekerültem egy olyan csatába ahol 4-4 10-es td volt oldalanként az összes többi 10-es med talán 1-2 könnyû tank is, más nem volt. A medek jórésze T-62A, b.chat. Elvéteve néhány E-50M + Leo1.

A csata végeredménye: Tûlünk mind a 4 td túlélte egy med szintén, mindenki más meghalt (pálya: prokhorovka) Öröm volt nézni ahogy a suttyó parasztok hullanak mindenfelé. Egybõl rád gondoltam, hogy biztos klónjaid vannak a csatában, mert annyira szerencsétlenek voltak. 😄

Most depis leszek, nemááááár!

PLS RESPECT ME PLS! LOL

Na jó erre inkább nem reagálok, mert olyan szinten nem adok a véleményedre...
Mydgard
Epp a mobilitasnovelesrol beszelek, ha gyorsabb a tank es fordulekonyabb, talan kevesbe konnyen lovik ki.😛

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Az a tank erdekes. Minden 8 ik kor epic brutal jo. Es 7 uber szopas.
Nekem 20 000 freem banta. Viszont a T71 mindenert karpotol majd 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Bocs, nem anyázol, hanem picsogsz. Sorry

egy kis fanság
IS-7 fanoknak

T110E4 fanoknak

Most nézem hogy szak ács vagy. 😄

N3suten
áhh ,most nem érek rá !!! <#zavart1>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

engem 9-10esek ellen tesz
baszhatod a mobilitása nagyon szar 😊
én csak megnyomom a W-t és addig megyek míg meg nem döglök
mást nem lehet vele
Mydgard
Pillanatnyilag en is azzal szopok. 😄 Kell meg lanctalp meg top motor, na akkro hatha jobb lesz ha lehet szaguldozni. Az a gond, hogy allando jelleggel 8-9-esekhez rak, igy altalaban instant death a tortenet.

Anyázni meg végképpen nem szoktam, de ne törõdj vele.
valaki szakasz? t8-t10???
bárki.... lehet 02 is a WN-ed leszarom 😄
valaki kell mellém T21-hez... ez a tank egy FOSHULLADÉK
és van olyan hülye aki azt mondta rá, hogy jó tank <#kuss>
Nem kell arénázni.Nem is baszogattalak olyan sûrûn.
Akkor is csak viccesen hecceltelek és nem sértegettelek egyszer sem.
De hát kihagyhatatlan reakcióid vannak!<#eplus2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Mert élvezzük ha kikelsz magadból és anyázol.

Amúgy már ezer éve nem írnék ide TD ügyben ha az olyanok mint te vagy fostalicska nem provokálnátok szándékosan...
Mydgard
Super 6-os eventre van valami team, ahova be lehetne csatlakozni?

Illetve egy masik kerdes, hogy keresem a 8.8 megjeleneset, de nem talalom, mert attol fuggoen kurva gyorsan ki kene fejlesztenem a Panthert a VK 30.01H-rol.

parancsolj:

Ha a krumplis ládádban F1, vagy M24 gránát volt eredetileg, akkor vevõ vagyok rá.

Napi R3nton. 😊
Roger6
Tehát ha a világ legjobb heavy-se beül egy TD-be, hirtelen low lesz. Érthetõ.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szarok rá, TD-sek akkor is lowok nem tudnak játszani azt ennyi, ez a véleményem
Árulja már el valaki mi a francért kell osztottképet csinálni, ha a 8.8-as kameraállást már luxus belõni ugyanarra a nézetre ami a bal oldalon megy, így kb értelmetlen az egész. +emelkedõ teszt: qrvára megéri rángatni és megforgatni a legvégén a kamerát így legalább nem látszik belõle semmi. Hang nélkül néztem, de ilyen igénytelen szar megvalósítás után inkább nem is vagyok kíváncsi a mondanivalójára (már ha van). Az ötlet jó de a videó...<#gunyos1> remélem valaki csinál egy használhatót, akár az összes tank változásról és azt is belinkeli ide...

N3suten
két hét ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Mikor lesz 8.8 a game?
Én is csipázom a TD-s kommentjeidet,pedig klánban sem vagyok!
Azonkívül van itt HPTS-es,VTEPS-es,GLA-s meg a fasz se tudja hány klánbéli is,akik szintén szeretnek!
Úgyhogy,tetszik vagy sem,pártfüggetlen vagy!<#mf1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Azt én tudom, hogy fasz, de van akinek még érdekes is, egy vacak zsák. Ami amúgy egy darab szemét. A németek eldobták. De jó szemét...

Igaz mondujuk a több száz vagy ezer éves szimpla használati tárgyaknak, szemétre kidobott dolgoknak a régészek nagyon tudnak örülni, de ez egy zsák.

De van azon az oldalon más szemét is, láda?! ásó?! Nálunk van ilyen fasza krumplis láda. Na valakit nem érdekel? Sõt nem csak ásó van, lapát, meg van remek horoló is. Micsoda kincsek!

"éretlen kiskamasznak tûnt"

Nekem meg úgy tûnt, hogy tol valami nagyon illegálisat. <#beka2>

Te meg retardált high effis vagy 😄 Gondolom megvan a közös pont.

(na jó, ez magas labda volt nem hagyhattam ki, de természetesen ne vedd magadra. Nem vagytok összehasonlíthatóak kedvenc kabalaállatunkkal. Õ egyszerûen csak egy éretlen kiskamasznak tûnt, nálad nem látok bajt az érettséggel, csak van egy fixációd ami miatt "szeretünk". Nincs ebbe semmi HUNSosság, azt hiszem klántól függetlenül népszerûek a TDs kommentjeid 😊 )

Ez nem hir hanem fórumtéma egy háborús régiségeket osztanak meg egymással a gyûjtõk. Az más, hogy Matyika fasz 😄

Hát igen akit kiutálnak a HUNS-osok azokat kiutálják 😄 HUNS fórum 😄 Matyinál még azzal magyaráztátok, hogy retardált low effis. Na de nálam? 😄
Hát ha van bajsza, érdekes lehet.

Horogkeresztes liszteszsák? Akkor abban tuti nem barna liszt volt. Hahaha. <#circling>

Én a hírt nem értem. Miért érdekes, egy régi ótvaros vacak zsák? Nálunk a pincében van régi rossz vödör, az nem érdekes? Rossz lavór, régi dézsa, õsrégi gumicsizma, lyukas kondér, régi prés gép maradványai, egy rakás régi szemét. Na valaki? Senki? Bezzeg egy lisztes zsák...lisztes zsák, beleszart évente háromtucat egér, de errõl van aki cikket ír, hogy de jó, itt egy zsák.

Hát én esküszöm nem értem az embereket.

A hozzászólásának második és harmadik bekezdésére gondoltam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én a 88-ast használom. Saját tierjében elég troll beütésû az is. Nekem nagyon bejön, egyedül akkor van problémám, ha a lista alján vagyok két szinttel magasabb ellenfelek ellen, akkor megpróbálom bekerülni õket. Próbáltam én is 75-össel, de nekem már a saját szintjén is gyengének tûnt. 100%-os legénységgel, töltésgyorsítóval, ventivel meg GLD-vel szerintem a 88-as a legjobb választás.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Matyika msot itt tûnt fel:

http://www.roncskutatas.hu/node/15703

Persze, ismerem a lagot csak ugye írtad hogy pont olyan mint a srácnak, nála meg egész extrém leírás van ha megfigyeled....

Kb úgy mint Mátyásunk 😊

Olyat még nem kellett csinálnom. Azt csinálja, hogy elindítom a csatát, probléma nélkül betölt, de szinte rendszeresen csata kezdete után pár perccel a pingem felugrik 999-re, ott marad pár másodpercig (természetesen mindig a legrosszabkor...), aztán visszaáll normális 30-40 körülire. Van, amikor csata alatt többször is. FPS-em 30-60 közt ingadozik, mikor hogy. Kb. két éves WoT-os pályafutásom alatt egyszer sem volt ilyen, de az utolsó patchok valamelyike óta folyamatosan ugrál a pingem. És amint kérdeztem, ez más embereknél is elõfordul. Ami a legidegesítõbb, hogy nagyon sokszor pont az ilyen belagolás miatt lõttek ki, mert pl.: tankom nem állt meg fedezékben, hanem szépen kigurult a nyílt terepre az ellenség célkeresztje elé...