A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #290593 ez így van :)
ezt már én is észrevettem.... rengeteg idióta 100 effi-st láttam
és szinte mindegyiknek ott virított a batman medál (lopakodó aki nem ismerné)
a válasz egyszerű: ezek a gyökerek bevágódnak az első bokorba ami a bázishoz legközelebb van, onnan végignézi ahogy szétlövik a csapatot vagy épp az enemy-t majd 5 perc után megtalálja a W-t
mivel fogytán az enemy vajon mit csinál???? hát megy cap-ra és mivel felspotolva nem lett így megkapja a batman medált
hogy miért nincs neked? hogy miért lett nekem is 24.900 csata árán?
mert mi nem a bokorban basszuk a rezet!!! és nekem is rohadt mákosan lett ma meg...
kellett a medál nekem, de tudatosan sosem készültem rá, hogy majd ajj most bekempelek és majd behúzom a bázist
Alecto-val nyomultam épp, hátulról bokorban csapkodtam az enemy ezen az új északnyugat mapon
lecsaptuk az ott jövő enemy-t, látom a minimapot hogy enyhén szarul állunk :D mert az összes enemy a másik oldalt van
mivel nem volt arty és csillag sem volt a meglévő enemy mellett + ugye a map megjegyzi hol volt utoljára az enemy.... így simán láttam hogy Alecto-val elérek a bázisra mert elég gyors... egy próbát megér, erővel itt már nem győzök
így előrementem... az enemy meg az én bázisom felé
alakult minden faszásan, csak jött az M4-esünk is cap-ra :D
na mondom hol a picsád?:) seggbelőttem HE-vel de nem halt meg XD
persze ő is rámlőtt én megint rá de megint nem halt meg :S
megint belémvert egyet és épphogy túléltem és kilőttem
bekékültem, de végigment a cap és megkaptam a medált :)
mivel chat ban-on voltam így írni nem tudtam neki
de mivel vörös noob volt sztem leszarta volna ha megkérem hogy menjen ki a cap-ból :)
ennyit megért... bukott 30 cap pontot... húha nagy dolog!!!!